Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : opasen telekom in siol


mckeky
07.08.2007, 16:39
Ze 4 dni ne dela telefon. Prijavili napako precerasnem, danc spet a se nic..
Tudi interneta zmanka na vsake toliko casa, kljub temu, da je modem sinhroniziran, in net ne dela dokler ga ne resetiram (vklop,izklop).
Mislim res... pohvalno.

:2thumbs:

edit: p.s.: skoraj eno leto je od zadnjih komplikacij, pa seveda bi ze blo cudno da nebi kaj zatajilo ha... ma sj ... eno leto se da potece pogodba, da se poslovim od siola IN od telekoma..
Ne upam trdit, da bi blo drugje bols.. sam tile so me ze dost "pre*ebal. Nej me se drugi mal :) ;)

blavric5
07.08.2007, 19:57
:dontknow: no vsaj vidm da nisem edini z enakimi težavami kot ti. Odkar sem na paketu DUO ne dela telefon in internet pada ven vsako uro. Sedaj ni dober telefon, čeprav enkrat dela večkrat pa ne........da te kap. To traja že več kot en teden pa še zmerej nic. Ko klices 080 je dobro za en telefonski klic, nato pa spet vse po starem. Ne vem kaj je narobe ampak nimam telefona že en teden...................

mckeky
08.08.2007, 01:49
eee pa le mi2 mama doma narobe zvezano veš :rolling: :rolling: no vsaj tk je ponavadi po njihovem :rolling:

sploh pa glih gledam
Cena pri siolu za povezavo 1mb=26€
Cena pri amis za povezavo 4mb=22,27€

tk zamenjo bom da bo smrdelo :D

Moshi
08.08.2007, 02:25
Ja tukaj je isto. Kar crkuje, ko se mu da. Tudi če resetiram crkne vse skp po 2 minutah.

Veron
08.08.2007, 15:48
eee pa le mi2 mama doma narobe zvezano veš :rolling: :rolling: no vsaj tk je ponavadi po njihovem :rolling:

sploh pa glih gledam
Cena pri siolu za povezavo 1mb=26€
Cena pri amis za povezavo 4mb=22,27€

tk zamenjo bom da bo smrdelo :D
Amis te že kliče... :clown:

mckeky
09.08.2007, 02:09
Amis te že kliče... :clown:
pa vrjetno ne sam mene....
bom še že vzdrzal tole eno leto
ce pa ne bo slo na amis pa grem na "kabl" rajs ko pa pri siolu ostanem....
včeri jim sej ni pol slovenije disconnectalo tk ko tem.

fazan
09.08.2007, 10:12
Amis te že kliče... :clown:

Mislil sem,da si pripravljen pomagat ljudem na tem forumu s konkretnimi vprašanji,ker smatram , da si nekje iz ospredja ali ozadja telekoma in sem na takšne odgovore pri tebi zžal zelo razočaran.Pomeni,da je nekaj narobe na siolu,da ste zdaj še tisti ki ste bili v pomoč začeli dajati takšne odgovore pojdi k drugemu operaterju,če ti ne paše kaj pa penali ki se plačajo če si vezan s pogodbo.Sicer pa ali je uraden ali pa neuraden forum bi morali siolovci malo več pozornosti polagati in poskušati pomagat.
-Sicer pa klemen in storž sta menda edina ,ki največ pripomoreta takole na daljavo kaj rešit zato jih pa uporabniki tudi obrajtamo.
-Niti telekom niti siol nista opasna ampak opasni so podrejeni in še tao samo nekateri zaradi katerih leti slaba luč na vse.

mckeky
09.08.2007, 14:05
no so porihtal zaj TELEkomovci -telefon (5dni trajalo)

Veron
09.08.2007, 15:54
Mislil sem,da si pripravljen pomagat ljudem na tem forumu s konkretnimi vprašanji,ker smatram , da si nekje iz ospredja ali ozadja telekoma in sem na takšne odgovore pri tebi zžal zelo razočaran.Pomeni,da je nekaj narobe na siolu,da ste zdaj še tisti ki ste bili v pomoč začeli dajati takšne odgovore pojdi k drugemu operaterju,če ti ne paše kaj pa penali ki se plačajo če si vezan s pogodbo.Sicer pa ali je uraden ali pa neuraden forum bi morali siolovci malo več pozornosti polagati in poskušati pomagat.
-Sicer pa klemen in storž sta menda edina ,ki največ pripomoreta takole na daljavo kaj rešit zato jih pa uporabniki tudi obrajtamo.
-Niti telekom niti siol nista opasna ampak opasni so podrejeni in še tao samo nekateri zaradi katerih leti slaba luč na vse.
you got that wrong... me aint siol/telekom. obični user

mckeky
09.08.2007, 16:02
taj pa kdo od tvojih poznanih dela tam da zmern tk branis.:)

Veron
09.08.2007, 17:27
nup, meni sam trio dela normalno :approve:

pcs
09.08.2007, 17:57
Spet tujina dol padla. Mega.

pcs
09.08.2007, 18:01
V bistvu imam poln ***** teh podalpskih provajderjev.

Dam rade volje 2x višjo naročnino, samo da bi vse res delovalo normalno. Že pri zahtevi za upgrade na 2MB je bilo toliko težav, da sem rajši obupal in ostal na 1mb. **** off, Siol, T2 in ostali, drugega vam ne morem rečt.
Vse to je eno in isto sranje.

M

mckeky
09.08.2007, 18:05
heh in ostali.. npr. vsi ki so ta trenutek na amiso lahko normalno brskajo ta trenutek ko mi ne mormo ;)

pcs
09.08.2007, 18:08
To je res, imajo pa zato samo 50 programov. Karkoli izbereš je vedno nek kompromis.

T-2 ima isti support, kot siol (katastrofa) in optike še niso uspel privlečt do naše hiše.

Perk10
09.08.2007, 18:12
Naj ********************.........zadnjih par dni dol meče ko za hec.

"Iskreno se opavičujemo" prevod: v bistvu nam dol visi dokler plačujete naročnino kot poslušne ovce. Sej bomo zrihtal....al pa tudi ne.....

Ne vem kako je z vami, ampak jaz imam občutek da se lahko Siolova konkurenca počasi začne pripravljati na povečano število novih uporabnikov......

pcs
09.08.2007, 18:14
"Strežnik je trenutno preobremenjen. Poskusite ponovno kasneje."

Hehe. Zgleda, da je dosti ljudi jeznih zdele...

XORO
09.08.2007, 18:38
no so porihtal zaj TELEkomovci -telefon (5dni trajalo)

ej ti mislis da bos resil tezave z amisom se grdo motis...
parica do hise kjer mas linijo ti ostane enaka...
ce bos imel amis prd preko njihove kolokacijske centrale..(ce sploh omogoce v tvojem kraju),drugace si pa tak na istem kot pri sioli le da mas drugega operaterja.... bo se dlje trajalo...
zaradi meritev ki jih more narocit amis telekomu...in traja in traja.....................................

pcs
09.08.2007, 18:41
Točno tako, vse skupaj je isto sranje kamor se obrneš.
Podalpski balkanski provajderji. Kriv je pa monopol telekoma, ki bi se
moral že zdavnaj sanirat.

Zelo se trudijo zatret vsako konkurenco in zato je stanje tako kot je.
Sedijo na teh starih paricah kot prase na gnoju, vse skupaj je pa
ena velika žalost. ISDN anyone?

M

Veron
09.08.2007, 18:51
uuuuu uuuuu jst bi ISDN :2thumbs: :clown:

mckeky
09.08.2007, 20:58
uuuuu uuuuu jst bi ISDN :2thumbs: :clown:

pa dej ne deli se norca k sam ispades *****. Mas pac to sreco da ti dela vse brz problema.. ENIM NE. Zato pa se ne pomeni da ce si eden izmed redkih ki jim ql dela da je siol zakon! Pejd pa postavi pred hiso znak SEM SIOLO FAN! Mogoc bos mel pa brezplacno pol :o

otrocaj

Veron
09.08.2007, 21:08
pa dej ne deli se norca k sam ispades *****. Mas pac to sreco da ti dela vse brz problema.. ENIM NE. Zato pa se ne pomeni da ce si eden izmed redkih ki jim ql dela da je siol zakon! Pejd pa postavi pred hiso znak SEM SIOLO FAN! Mogoc bos mel pa brezplacno pol :o

otrocaj
Mam življenje, zato se ne obremenjujem s tem zadeva. Sicer pa kolko (če te nisem že nekje na drugih forumih zasledil) nisi kaj preveč v letih, da bi meni lahko rekel otrocaj. Mogoče obratno ;)

Nebodi kloven :clown:

mckeky
09.08.2007, 21:12
Mam življenje, zato se ne obremenjujem s tem zadeva. Sicer pa kolko (če te nisem že nekje na drugih forumih zasledil) nisi kaj preveč v letih, da bi meni lahko rekel otrocaj. Mogoče obratno ;)

Nebodi kloven :clown:

pa le ti si :clown: Se ne obremenjujes... zgleda da se ce zmern citiras na poste, ki govorijo cez siol in ga celo zagovarjas.
Ocitno pac s svojim trio pakitom nimas tezav, vprasanje je ali se nebi bunil ce bi jih imel tako kot mi z internetno povezavo.

Veron
09.08.2007, 21:15
meni je tujina delala stalno :2thumbs:

proxy power :approve:

mckeky
09.08.2007, 21:18
ka zaj a ti nej kekse kupim

rock
09.08.2007, 21:24
Ne, naslednjič mu gremo vsi namest na pir na server gužvo delat;).

080 Urban
09.08.2007, 21:27
Temo zaklepam, ker se je vse skupaj spremenilo v spam.