Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Multimedija za avto...


manpower
13.08.2007, 11:42
Mene pa zanima kje do najcenejše multimedijske opreme za v avto, rabil bi namreč dvd plajer z vso stvarjo od mp3 predvajanja in do predvajanja dvd filmov ter minimalno 7 inh display. In kako glede rabljene te opreme, se splača reskirati ali ne ali je bolje kupiti novo opremo.

Hvala za odgovore

LP!

Auslander
14.08.2007, 07:14
Hja, to je pa odvisno od tvoje iznajdljivosti ter koliko si podkovan na tem področju in seveda tvojih želja... Na trgu je moč dobiti od low cost pa vse do high end opreme cene so pa sevede temu primerne.
okvirno ti pa lahko povem da bi za okvirno 2000€ moralo zadostovati za novo deluxe multimedijo v avtu (brez ozvočenja seveda) ne samo dvd in mp3 player, temveč tudi navigacijo, elektronsko pošto itd ...
Glede rabljene opreme je pa tako, elekrronika se ne kvari in če deluje deluje tako dobro kot je delovala ko je bila nova. je pa res, da jo hitro čas povozi. če te to ne moti potem se vsekakor splača kupiti rabljeno.

Palinko
14.08.2007, 19:51
Glej, mislim da je cenovno najbolj ugodno kupit en dvd avtoradio (ne kupuj no name v stilu evertone),
npr. jvc, ki stane okrog 250 eur + lcd monitor npr. 7 col, ki ga pač nekam vgradiš.

Tako sem jaz lani naredil za sharana - jvc-jev dvd radio 6202 + en noname monitor indash (izvleče se ga na roko, in me je vse skupaj prišklp pod 100 bivših tisočakov, torej okrog 400 eur.

Če maš na voljo dve dinski odprtini v avtu, bi ti svetoval, da narediš tako - monitor je lepo skrit ko ga rabiš.
JVC radio je pa za to ceno zelo dober - mene je zelo pozitivno presenetil, bere pa vse dvd-je, divxe in ostalo
šaro.

manpower
15.08.2007, 18:51
Ok hvala za nasvet, mislim da bom res tako naredil kot si mi svetoval in je tudi najbolj ugodna cenovna izbira. Hvala za nasvet.