Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : JAvni zavod RTV ponovno...


Pametnjakovič
19.08.2007, 10:00
Pozdrav!
Včeraj sem po dooooolgem času zopet po slučaju gledal Dnevnik ob 19h na zgoraj omenjenem privesku na odjemalcih elektrike.
Stvar me je tako šokirala, da sem se enostavno odločil malček pokomentirat to zadevo.
Naj admin prestavi, če mu ni všeč lokacija posta. Hvala
Žena je ravno povila prvorojenca in sem bil primoran včeraj jaz likat, med tem pa sem z babico gledal TV (ona seveda vsa klerikalna bulji v RTVSLO).
Dnevnik je vsega skupaj trajal nekaj minut, v njem so najprej na hitro postregli nekaj poročil o toči po Sloveniji (novinarka je celo bluzila, da letos otroci nekje ne bodo morali v šolo, ker je ta poškodovana, 1. SEPTEMBRA!!!???
1. SEPTEMBRA???? Tud to ne ve, da je takrat sobota in se začne pouk 3.9. letos!
Dalje. Nato sledi blok neke hude složnosti med slovenskimi strankam (kar je resnici na ljubo celo tako izgledalo), vendar je novinar 1000× ponovil kako je slovenska politika složna. Seveda je nato sledilo malček posmehovanja iz Lahovnika - kao nek škrocelj, ki nekaj bluzi v 3 krasne... Dnevnik je tako bogi, da niti poročanja iz tujine ne zaslediš ali kakega direktnega oglašanja. A je to tisti dvig kvalitete, ki ste ga obljubljala g. Grims in Simonitti???
In nato je sledil "grande" finale Rosvite Pesek in povojni poboj, kateremu naštevanju ni in ni bilo konca... Za trenutek sem se vprašal, Malček je bilo še vesti, češ kako lepo so v duhu sprave na sredin praznik govorili škofje po Sloveniji - a glej ga zlomka v posnetku je Mariborski samo hujskal čez poboje!
Za zaključek pa si drzne ga. Pesek še reči, da "kdaj se bomo v Sloveniji sprijaznili z hudodelstvi po vojni, kot se je to že zdavnaj zgodilo v tujini"?
Halo??? Ga. Pesek, V TUJINI IZDAJALCI NE UPAJO NITI ČRHNITI, KAJ DA BI ŠE ZAHTEVALI ODŠKODNINE!!!
Nato se je seveda osrednja info. oddaja na RTVSLO končala.
:dontknow: :nonono: :(
Halo??? A to moram jaz plačevati??? Od sedaj sem 100% prvi na štrajku, da se taka jajca ukinejo in ne dam več niti ojra za to sramoto!

kartako
19.08.2007, 10:17
Ja no, nekateri so se komaj včeraj znašli v sedanjosti -- in zopet je vsega kriv---Simoniti in Grims??? :d
Novinarji delajo neodvisno, odgovorno, samostojno, za javnost. :clown:

Pametnjakovič
19.08.2007, 11:02
...ja no. Pozabil sem omenit še eno pomembno stvar. Ko so imeli tiskovko po tiste famoznem strankarskem složevanju, so v kader spustili mnogo vprašanj novinarjev. Seveda je vsa zastavil Salkič in niti enega noben drug. Jaz ne vem, al so na RTV SLO vsi tko bebavi, da ne znajo nič prašat al jim je partijski vodja prepovedal odpirat usta? :dontknow: :clown:

kartako
19.08.2007, 11:31
Pametno bi bilo, da si malo prebereš starejše teme, kjer smo te zadeve že oglodali in potegneš kaj močnejšega za debato.
Pa brez zamere, da ne bo dolgčas.

monster
19.08.2007, 12:08
Oh, meni se zdijo stvari tolk aktualne in resne, da so kar dovolj močne ;)

sploh pred precedniškimi volitvami :)