Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : univerzalni daljinski upravljalec


zaks222
21.08.2007, 18:42
LOGITECH Harmony 1000
zanima me če lahko z njim uprawljam tudi kabelsko- AMINO za siol.
hwala.:o

Wanted
21.08.2007, 21:30
Ne, žal ne moreš, mi imamo Filipsovega pa ne dela.

telex
24.09.2007, 09:32
Imam Harmony 555. Z Sagem komunikatorjemmi dela BP. V bazi so tudi nastavitve za Amino (Aminet 110).

Daljinec uporabljem za krmiljenje 7 naprav (max 15). Zanimivi so programi, ko z enim ukazom vklopiš več naprav (npr: komunikator, TV, ojačevalec izbereš vhode ...).

Če imate obstoječ daljinec se da Harmony enostavno naučiti ukazov. Daljinec se programira le preko računalnika (mini USB).

redbul
23.10.2007, 22:20
Jast imam Logitech harmony 555
Zanima me ce se da sam isce naprave prek ir?Rabil bi za racunalnik ce se da kako nastimati kupu sam ir sprejemnik za racunalnik ki je ukloplen v usb samo mi dalinc nikakor ne zazna a je kaksen program da bi to delal?Rabu bu za winamp in bs-player za zvok...

dada
16.03.2009, 09:17
mene zanima če so kje navodila v slo.za harmony 555