Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Maturantske pleasne vaje


Sebbi
31.08.2007, 13:34
Lep pozdrav!
Prihaja spet šolski čas in z njim moj vstop v zadnje leto gimnazijskega šolanja. To s sabo prinese tudi maturantski pleas in seveda t.i. pleasne vaje. No in tle pride do konflikte med mojimi oz. bolje rečeno našimi(če govorim za sošolce) željami in "željami" šole, in sicer pri nas ni dovoljeno fantom imeti plesalke iz nižjih razredov oz. drugih šol. Popolnoma drugačne zgodba velja za dekleta, ki imajo možnosti popolnoma odprte. S svojo punco sem skupaj že nekje 2 leti in pol, poleg tega pa že kar nekaj časa rekreacijsko trenirama ples 2x tedensko. Zanima me samo ,če je na drugih šolah enaka zgodba? ...in pa če se je v tem primeru sploh vredno potegovati za možnost plesa z svojim dekletom?... ali bo to le sizifovo delo.

nina_nana
31.08.2007, 16:40
jao...to je spet način šole, kako spraviti na plesišče čim več maturantov...kot si povedal, se mi zdi da je punc takorekoč več in šola želi, da si fantje pač izberete maturantke...pri nas je tudi bilo rečeno nekaj takega, samo smo potem vztrajali oz so to bl fantje in pol so popustil, ker so vidl da večina zato ne bo plesala...

ma tak način je nesramen...ti plačaš...tvoj maturantski ples je...zato tudi ti odločaš s kom boš plesov...koga brigajo tisti, ki si pač soplesalca ne morejo dobiti???

Adolf
01.09.2007, 16:40
Mislim, da če boš dovolj "tečen" lahko dosežeš svoje. Pri nas je moral tisti, ki je pripeljal zunanjo pleasalko plačati tečaj tudi zanjo; tista, ki je pripeljala plesalca pa samo zase.

monster
01.09.2007, 16:42
kaka neumnost!!

ne pusti in vztrajaj, to je (tudi) vajin večer

kiri glupci :veryevil:

Irina
01.09.2007, 20:30
Dvojna pravila ali diskriminacija. Maturantka/maturant si samo enkrat in zato je izbor tvoj. V kolikor se sluti, da bi ostalo kako dekle brez plesalca, bodite kolegialni in skušajte skupaj rešiti zadrego. Spomin na ta čas in dogodke naj bo za vse prijeten, brez priokusa grenkobe.