Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Vigor Talk nastavitve


gasper777
08.09.2007, 21:57
Živjo

Sem pred kratkim kupu vigor talk od Draytek preko bolhe in je bil zaklenjen za siol. Sem ga nesel na Telos, da mi ga odklenejo in tudi so.
No, zdej pa, k lahko spreminjam nastavitve preko WEB sem vstavu vse not kot sem najdu na siol forumih. Sem dal sliko gor da boste vidl. Slika 1 (http://englishcamp.si/video/vigor.JPG) in Slika 2 (http://englishcamp.si/video/vigor1.JPG)

Imam Telemach kabelsko povezavo, router Linksys na keterem sem odprl porte in jih forwardiral.


Ko dvignem telefon je vse mrtvo. Če pritisnem 21# potem mi reče "Vnesli ste neaktivirano kodo. Vaš klic ni bil uspešen"

A je imel kdo uspeh z vigorjem, da ga uporablja na drugem ponudniku kot siol?

Sploh ne vem več kaj naj naredim.

Ali bi kej pomagal, če bi poklicu na 0801000 pa če mi oni kej svetujejo?

Ali je napaka pri nastavitvah na routerju ali v vigorju?
Vsake pomoči ali nasveta bom vesel.


Gasper

gasper777
11.09.2007, 09:14
No zdej sem ugotovu eno stvar, da kličem lahko ven. nisem vedel da moraš vtipkati številko in na koncu vedno pritisniti lojtro #.
To dela samo ne morejo pa me od zunaj poklicat. Kdo kaj ve, zakaj ? mogoče treba porte kaj naštimat na routerju ali kaj?

schnapsi
19.09.2007, 18:45
Ja, cisto verjetno.

Poleg tega pa Siol dela nekaj cudnega s kodeki. Tudi na sam SK program te vcasih ne morejo poklicati: vse linije narocnika so zasedene, ceprav (i) niso, (ii) SK tece na racunalniku, ki ni za NAT, (iii) na racunalniku ni pozarnega zida (Win2000). Po mojem eksperimentiranju je resitev ta, da omogocis SAMO kodek G729, ostale pa vse izklopis. Imam razlago za to... pa sem jim ze povedal... ampak me nocejo poslusati.

schnapsi
19.09.2007, 18:47
Sem sedaj gledal tvoje screenshote, pa sem videl, da tale Vigor ne omogoca izklapljanje kodekov ali njihovega urejanja na prioritetnem seznamu.