Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : študij ob delu oz. izredni študij-vprašanja


¤Ninca¤
13.09.2007, 16:47
Živjo!

Zanima me kaj več o študiju ob delu. V drugem prijavnem roku sem se prijavila na fakulteto za humanistične študije v Kopru in bom po vsej verjetnosti tja tudi sprejeta. Nato pa smo se pogovarjali in sem pomislila da bi šla študirati geografijo enopredmetno-izredno (Filozofska fakulteta Ljubljana), saj bi bila vseeno raje v Ljubljani kot v Kopru. Vendar ne vem prav veliko o tem :dontknow: zato bi prosila če kdo ve kaj več o tem da mi posreduje informacije.

Na primer kako je s plačilom (so možni obroki in po koliko),kako poteka ta študij(kdaj se začne,katere dni,ob kateri uri...),kako je z vpisom naslednje leto(ali se lahko vpišem redno če naredim letnik in ali je potrebno kakšno določeno povprečje za to),kako in kdaj poteka vpis? Mogoče tudi kakšne osebne izkušnje s tem :d ali je tak študij težek ipd.

LP

nofear2009
13.09.2007, 18:15
Predlagam ti, da vprasas na njihovem forumu (forumu oddelka za geo na FF v LJ), ker tam ti bodo studentje lahko najvec povedali vse kar rabis vedet. ;)

http://geo.ff.uni-lj.si/geo/geoforum/forum/default.asp

¤Ninca¤
13.09.2007, 18:45
nofear2009 najlepša ti hvala;) nism sploh vedla da ta forum obstaja:d

juljana
27.09.2007, 21:51
Glede plačila si poglej na njihovi spletni strani. Še imaš čas.
Sama sem 6. in 7.uni končala ob delu. MOJI pač niso imeli denarja za redni študij. Sicer pa, roko na srce, z večjim elano izredni oz ob delu študirajo/mo ker vemo, da je ČAS DENAR.
KAr vpiši..še vedno bolje to kot to, da te ne veseli delo v katerem se vidiš.

LP M*