Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Komunikator ni zvoka


aci
16.09.2007, 14:49
Mam komunikator instaliran registriran itd....... ko koga kličeem ali pa svojo številko zveza se vspostavi ampak zvoka ni. Kaj je narobe a kdo ve?

admin
20.09.2007, 14:24
poskusi s ponovno namestitvijo. ali uporabljaš kakšen firewall? ali imaš ppoe povezavo nastavljeno na modemu ali na računalniku?

aci
21.09.2007, 14:24
Stvar urejena je bil kriv gonilnik od zvočne kartice, drug gonilnik pa je stvar začela delovat.;)

Vsemogočni
23.10.2007, 20:40
Ker se tiče komunikatorja bom napisal kar tule.

Predvsem me zanima, če imaš dva komunikatorja, a se da iz 1. v 2. skopirat isti razpored programov (isti profil) ? in na kakšen način to gre, če je možno. Nimam brezžične tipkovnice.

Hvala