Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : sevanje vodnih tokov


anbian
23.09.2007, 20:00
rada bi kupila eno stranovanje na Rudniku, 1km od Leclerca proti centru, kjer je podzemna voda. Vem da vodni tokovi so zelo nevarni zaradi sevanja.
Zanima me, če negdo ve ali je ta voda nevarna (ali je ta voda sploh 'voden tek'?)?
Hvala :)

bobi
23.09.2007, 20:25
Če je podzemni tok deroč, imajo nekateri občutljivejši ljudje probleme z počutjem. Ta negativna sevanja znajo bioenergetiki preprečit, ali vsaj omilit z postavljanjem malih piramid na prava mesta v stanovanju. Verjetno obstaja še kakšno drugo sredstvo! Za stoječo vodo tega še nisem zasledil. Mislim da ni nevarna.

anbian
24.09.2007, 14:37
hvala ;)

nejc
26.09.2007, 07:20
Mene je pa vedno zanimalo, kaj za eno sevanje to je? Katere enote in s čim se ga meri?:dontknow:

bobi
26.09.2007, 11:35
Dzuko, voda ima vsekakor vpliv na človeka, pa ti to verjel ali ne! Razlika je v tem da nekoga to izrecno moti, da ima deročo vodo pod sabo, nekoga pa manj.
Se pa strinjam, da nekateri bioenergetiki vso stvar napihujejo, zaradi komercialnega zaslužka in mečejo slabo luč na vedo!

nejc
28.09.2007, 07:40
Se pa strinjam, da nekateri bioenergetiki vso stvar napihujejo, zaradi komercialnega zaslužka in mečejo slabo luč na vedo!Ravno te sem imel v mislih pri zgornjem vprašanju. Ljudje, ki obenem prodajajo tudi neke "zdrave" jogije in kot razlago za zamenjavo(da je tvoj sedanji jogi slab) ti pokaže, kako se igla v kompasu odmakne od prave smeri, ko kompas daš na jogi(tak primer je doživela mama). Vau. Določeni verjetno padejo na foro. Dejansko se pa igla odmakne vedno, ko kompas prisloniš na nekaj kovinskega(v primeru jogija fedre v notranjosti).

Ali pa ljudje, ki iščejo vodne tokove z bajalico(tak primer je doživela babica). In potem se dedi in babica čudita, kako je vedel, da je pod bajto dejansko voda(kot da se tega ne da preverit).

En kup larifarijev, nobenih znanstvenih razlag itd.. Zato sem pa spraševal, če kdo ve, kaj točno merijo. Zame je vse to eno vlko mešanje d...a.

Trian
29.09.2007, 22:10
Jaz sem velik skeptik glede teh zadev. Sicer še vedno dopuščam možnost, da pač nečesa ne vem/vemo ampak z prekomerno mero dvoma. Kritična masa šarlatanov bo enkrat samo implodirala, ker bo vsak drugi premikal vodne tokove z mislimi in oblikoval orgonsko energijo v zravilne ognjene krogle. :rolling:

Teo
29.09.2007, 23:09
gospod Dzuko, jaz bi se zanimal za nakup treh do petih piramid, ter dveh prevlek za vzmetnice. Napišite, kam naj nakažem denar. Za prevzem blaga, se bova že potem zmenila. lp

Irina
30.09.2007, 00:19
Anbian prilagam spletni naslov gospe Helene, ki se ukvarja s Feng Shui. To področje se ne ukvarja samo z vodnimi tokovi, ampak, verjetno veš, s kvaliteto bivanja. Naslovi nanjo svoje vprašanje, na spletni strani je tudi njena telefonska številka. Mogoče boš dobila odgovor na svoje vprašanje, mogoče celo več.

info@fengshui-akademija.com