Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Soldier of Fortune: Payback


Kane
14.10.2007, 11:31
Vidim, da še tega niste zasledili, čudno sicer, da Chaser še ni opazil tega kot sem pričakoval, toda nič za to ;)

Tako kot naslov pove, prihaja tretja igra starega Soldierja of Fortuna! Tako je, spet boste lahko na veliko odstreljevali ude s špricajočo krvjo po celem svetu. Sicer tokrat naj ne bi več upravljali starega Johna Mullinsa, toda to še ne pomenim, da ne boste bili kaj slabši. Igra je sicer še zmeraj pod Activisionom, toda Ravensoft ne bo sodeloval, igro dela Cauldron s svojim novim pogonom CloakNT3.
Igra je tudi že skoraj v celoti narejena, izide pa naslednji mesec!!
Še nekaj slik:

http://www.sofpayback.com/images/photoalbum/album_1/sof_01_final.jpg
http://www.sofpayback.com/images/photoalbum/album_1/sof_02_final.jpg

Sicer so slike s strani, ki so jo naredili zvesti oboževalci toda jo pridno updatajo, takoj ko dobijo kaj novega. Tudi sam sem tam registriran že par mesecev, ko sem prvič zvedel da je možnost za nadaljevanje, takrat se še ni vedelo ali je potegavščina ali resnica, zdaj pa je to čisto zares ;)
Cauldron je izdal tudi že 2 video-ja in pa tudi sam trailer.

http://www.gametrailers.com/player/26156.html

Kot vidite se bo način igranja bistveno spremenil, upam da ne bo preveč podobno COD-ju, ker nočem "nadrkancev", ki skačejo s streh s puško, ki delajo headshote za hec.

Jaz samo upam da bom lahko tole poganjal, ker sem končno to tudi dočakal. Seveda se bodo spet našli grafični mulci, ki bodo težili da je grafika zanič, ker očitno nočejo dobre igre ampak igro, ki bo imela čim več barv kot telebajski ^^ Upam da tudi ne bo vsaj preveč cheaterjev na multiplayerju in pa otrok.

Kaj naj še rečem, uživajte ;)

PS: V slovenskih spletnih trgovinah za zdaj še nisem zasledil, da bi bilo prednaročilo, tako da bo treba mogoče malo počakati ali pa jim poslati email (raje bi videl Chaserja da to naredi, ker on ma sigurno že izkušnje :veryevil: :p ), mene ponavad (npr. Mantis) "od***ajo"

IceY
14.10.2007, 12:36
Jah oba prejsna dela sem ljubil in mislm, da tudi 3ga bom! Edino, kar me pa malo moti je pa, da je grafika na ravni 2ga dela mogoče malo bolsa ampak bomo vidlo kako bo ko bo cela igra prišla ven! Pa upam, da se bo dalo trupla... sj vesta kaj mislm :)

chaser
14.10.2007, 13:34
Sem opazil, a se mu zaenkrat še nisem kaj preveč posvečal. Upajmo na najboljše, kajti multiplayer od dvojke je legendaren.

IceY
15.10.2007, 13:43
Škoda, ker ne bo več John Mullinsa!

nejcvajda
15.10.2007, 14:42
a bo za PC?

Kane
15.10.2007, 17:37
@ IceY Jah :\ Treba bo brez njega, menda bo za silo kakšen drug.

@ nejcvajda Da tudi za PC bo.

bobi
15.10.2007, 17:50
Če bo grafika taka, kakor je na posnetku, bo kar OK :2thumbs:
Dvojka me je navdušila maximalno!