Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Instaliranje XP - jezik


Kaco
22.10.2007, 10:59
Ker sem formatiral c disk in naložil na sveže XPje imam problem, in sicer ob instalaciji sem nastavil slovenski jezik, kjer pač je možno. Zdaj pa je vse v angleščini. Kje bi lahko bil problm?

Še ena stvar. Na namizju sem dobil samo Recycle bin. Kje je My computer, My documents...?

prekmurec
22.10.2007, 11:11
seveda da je v angleščini.ti si samo nastavil tipkovnico na slovensko.
moji dokumenti in pa moj računalnik pa daš na namizje tako da klinše z desno miš.tipko in klikneš show on deskop

Kaco
22.10.2007, 11:54
seveda da je v angleščini.ti si samo nastavil tipkovnico na slovensko.
moji dokumenti in pa moj računalnik pa daš na namizje tako da klinše z desno miš.tipko in klikneš show on deskop

Aja potem imam očitno angleške winse. <se da spremeniti kje na slovenske? Ikone mi je pa sam že namestil, ne vem kdaj in zakaj.

prekmurec
22.10.2007, 13:02
Aja potem imam očitno angleške winse. <se da spremeniti kje na slovenske?.

v samem xp-je sigurno ne.Rabiš slovenski dodatek,ki ti posloveni winse.

Ciciban
22.10.2007, 13:24
Kot ti je prekmurec napisal, rabiš Windows XP Slovenian Language Pack

Kaco
24.10.2007, 11:23
Kot ti je prekmurec napisal, rabiš Windows XP Slovenian Language Pack

Sem dobil. In dela. Razen v meniju start namesto Sistemska orodja piše še vedno System tools :dontknow:

Ampak ni pene.

mckeky
24.10.2007, 21:05
Sem dobil. In dela. Razen v meniju start namesto Sistemska orodja piše še vedno System tools :dontknow:

Ampak ni pene.

z desnim gor pa preimenuj ce ti bo pol bol pasal :)

Kaco
26.10.2007, 13:23
z desnim gor pa preimenuj ce ti bo pol bol pasal :)

Ne, sej to vem, ampak zanimivo je, da je vse prevedeno, samo to ne. :shy:

sJavorshek
28.10.2007, 17:29
Sej lahko na xpje vržeš slovenian pack in je vse slovensko in potem vržeš čez service pack 2 in ti zopet spremeni določene stvari v angleške.
Isto je, če samo kopiraš mape iz enega start direktorija, v drugega, ti zna tudi posloveniti ali poangleščiti določene stvari.

Pač, slabo spisan operacijski sistem in nastavitve.
Aja, ignoririte predzadnjo vrstico, sem pozabu, da je govora o windowsih. :veryevil:

nejc
29.10.2007, 09:46
Js se držim pravila, da najprej poinštaliram vse driverje in šele nato language pack. Zaenkrat deluje.

V kolikor se kdaj zgodi, da za kakšne izraze uporablja angleške namesto slovenski, boš pač moral odstraniti in ponovno namestiti language pack.

Ciciban
29.10.2007, 10:31
Mimogrede, ko smo že pri tej temi : Ali se ta SLO pack plača, da je legalna verzija, ali je free?

Ko dobim ta odgovor, se spet javim !

sJavorshek
29.10.2007, 22:46
Ob nakupu windowsov ga lahko mirne vesti zahtevate od prodajalca. :approve: :veryevil:

Ciciban
30.10.2007, 08:32
OK, to se pravi, da, če ima kdo legalne XPje, mu brez problema dam moj SLO pack.

Potem pa res ne vem, zakaj so mi pri prvem odgovoru brisali vrstico, da mu lahko jaz pošljem moj SLO pack ?:mad:

sJavorshek
01.11.2007, 02:56
Ker bi moral teoretično že imeti slo pack ob nakupu windowsov. :veryevil:

Ciciban
01.11.2007, 07:47
Ker bi moral teoretično že imeti slo pack ob nakupu windowsov. :veryevil:

Teoretično ja :2thumbs: , praksa je pa bolj realna in ga je nekje založil :d !

Slowhand
01.11.2007, 10:12
glede na licenčno izjavo (tudi na slo packu) je vsako kopiranje,posojanje itd. nelegalno...:veryevil:
tolk za info....:approve:
še pri igrah (če imaš original) si lahko narediš backup cd/dvd,pri winsih pa temu ni tako...
če zgubiš original cd ali ga polomiš,ti uradno ne ostane drugega,kot kupiti novega....:censored:

zeriX
01.11.2007, 19:18
Ker bi moral teoretično že imeti slo pack ob nakupu windowsov. :veryevil:

Naročilo iz tujine. Ali celo nakup v tujini in že slo packa ni ;)

sJavorshek
03.11.2007, 18:45
Mislim, da v tem primeru lahko kupec z originalnim računom izdelka, ki ga je kupil in na katerem piše, da je kupil poleg tudi MS Winse pri zastopniku opreme, katere je lastnik zaprosi za language pack. Mislim, da bi ti v tem primeru tudi MS Slo dal paket. :approve:

Seveda pa sem za prvo bolj prepričan, kot pa za drugo. :veryevil:

duc1000
03.06.2008, 07:36
Ma kje se da dobit ta Slovenian Language Pack? Jst sm že vse preiskal...

nani
03.06.2008, 14:53
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=984D398B-F79A-4125-9F1C-073F7811770D&displaylang=en

Če imaš Pro verzijo, pa malo poklikaj, sigurno je.

Slowhand
03.06.2008, 19:35
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=984D398B-F79A-4125-9F1C-073F7811770D&displaylang=en

Če imaš Pro verzijo, pa malo poklikaj, sigurno je.

Microsoft has provided an update to the Help system for customers who use Windows XP Service Pack 2, and have installed the Slovak Language Interface Pack for Windows XP Home Edition, English or the Slovenian Language Interface Pack for Windows XP Home Edition.

bo treba prevest,al je že dojel,da to ni to....