Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Ko ti AH Modri Lev laže v obraz...


king_m
26.10.2007, 10:23
Septembra 2006 sem pri avtohiši Modri Lev v Ljubljani kupil leto dni starega Peugeota 607. Avto je bil v uporabi pol leta – uporabljal naj bi ga direktor – pol leta pa jima je bojda stal. Prevoženih je imel 15.000 km. Poleg vseh zatrjevanj prodajalca, da je avto nepoškodovan in nekaramboliran, so pri hiši Modri Lev ponudili še dodatno garancijo na avto. Vse super, zato sem avto tudi kupil.
Sedaj, po enem letu, pa sem avto prodal. Pri odkupu vozila v eni izmed hiš z rabljenimi vozili, so izmerili debelino laka po celotnem vozilu… nato pa šok! Poškodovan in prebarvan je bil prednji blatnik, kar je še nekako znosno, vendar je na strehi poleg ponovnega nanosa barve še dodaten kit. Avto je bil torej karamboliran.

Kaj takega od takšne avtohiše in pri avtu za veliko denarja ne bi pričakoval niti v sanjah. Res je, da so avto sorazmerno dobro popravili, ampak gre se za to, da ti v obraz grdo lažejo, čeprav jim iz dvorišča odpelješ avto vreden skoraj 6 milijonov tedanjih tolarjev. Morda pa je napaka v imenu avtohiše, in niso Modri Lev, pač pa Modra Lisica.

snežko
27.10.2007, 17:32
:) kako pa veš da te ni hiša, kjer si avto prodal dobro opeharila?? in so te nategnili za vse kar si zgoraj napisal???

bobi
27.10.2007, 17:48
Pozanimaj se, če ni mogoče bil avto ob karambolu ocenjen na totalko, ker v tem primeru držiš Leva za muda, ker ti tega niso povedali.
Če ni bilo totalke, potem ti ostane samo grenak nasmeh in pa veliko volje, da jim narediš čim več slabe reklame!

king_m
27.10.2007, 19:18
:) kako pa veš da te ni hiša, kjer si avto prodal dobro opeharila?? in so te nategnili za vse kar si zgoraj napisal???

Don't worry ;)