Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : BitDefender in varnostno opozorilo


ABC
05.11.2007, 20:07
Pozdravljeni !

Imam AV BitDefender, od SiOLa, registriran do drugega leta, pa mi vseeno javlja da AV ni nameščen, kot je razvidno iz slike. Zakaj se buni ta moj XPjek ? Zato, ker ga je Microsoft delal :angel: ?
:veryevil: :veryevil: :veryevil: :veryevil:
http://shrani.si/f/30/3a/tMKX1Wg/snap201.jpg
:d :d


Je pa še nekaj, AV se mi normalno updejta, to se pravi da dela, samo, če se pa z mausom gor zapeljem, pa mi naredi to, kar je na tej sliki

:veryevil: :veryevil:
http://shrani.si/f/7/tI/QRsQDCZ/snap203.jpg

Zakaj napiše , da je disable, če pa ni res, ker mo normalno vse dela in preglejuje pošto itd. ..?

PeTe
05.11.2007, 20:11
Za tvojo prvo težavo enostavno pojdi v varnostno središče in odkljukaj vse tri opcije opozoril in si zmagu...ker roko na srce so itk sam šrot tista opozorila;)

Za tvojo drugo težavo pa žal ne vem , ker sam ne uporabljam tega AV programa.

Tzar
06.11.2007, 07:32
Uporabljam bitdefender in čist lepo deluje na XP-jih. Vklopi vse možnosti AV, FW, SPAM ... in mogoče še kaj, ne vem katero verzijo BITDEFENDER-ja imaš.

HOLLAND
06.11.2007, 07:48
Ne zažene se ti pravilno. To je tudi mene delal. Še enkrat ga inštaliral al pa samo zaženi inštalacijo pa daj repair.

ABC
06.11.2007, 20:08
Za tvojo prvo težavo enostavno pojdi v varnostno središče in odkljukaj vse tri opcije opozoril in si zmagu...ker roko na srce so itk sam šrot tista opozorila;)

Za tvojo drugo težavo pa žal ne vem , ker sam ne uporabljam tega AV programa.

Ja, to vem, ampak rad bi, da bi delalo tako, kot je prej , brez teh opozoril ! :d

ABC
06.11.2007, 20:13
Uporabljam bitdefender in čist lepo deluje na XP-jih. Vklopi vse možnosti AV, FW, SPAM ... in mogoče še kaj, ne vem katero verzijo BITDEFENDER-ja imaš.

Imam BitDefender 9 Professional Plus, vklopil sem vse živo, pa je še vedno isti problem !

ABC
06.11.2007, 20:14
Ne zažene se ti pravilno. To je tudi mene delal. Še enkrat ga inštaliral al pa samo zaženi inštalacijo pa daj repair.

Sem ga deinstaliral, ponovno instaliral, pa je stanje isto: spet se javlja, da ni AVja :veryevil:

peternelj
06.11.2007, 21:48
To ti javlja windows požarni zid. Probi ga onemogočit.

nejc
06.11.2007, 21:58
Mam BitDefender10, pa Windowsi zaznajo AV. Mam izklopljen požarni zid Windowsov in vklopljen Security center.

Če ne bo šlo, potem:
Izklopi SECURITY CENTER.

-START==>ZAŽENI==>MSCONFIG
-jeziček STORITVE
-odkljukaj SECURITY CENTER

Mislim, da na Updajte to ne vpliva.

Slowhand
06.11.2007, 22:15
požarni zid pusti pri miru (še posebej,če nimaš nameščnega kakega drugega)

vzrok je v avtomatskih posodobitvah
tam ti najbrž piše,da protivirusna zaščita ni nameščena
poišči vrstico,kjer piše,da uporabnik oz.program sam izbere (upravlja) časovni interval za posodobitev av programa...in jo potrdi...
to je vse....

ABC
07.11.2007, 23:28
požarni zid pusti pri miru (še posebej,če nimaš nameščnega kakega drugega)

vzrok je v avtomatskih posodobitvah
tam ti najbrž piše,da protivirusna zaščita ni nameščena
poišči vrstico,kjer piše,da uporabnik oz.program sam izbere (upravlja) časovni interval za posodobitev av programa...in jo potrdi...
to je vse....

Jap, kot se vidi na sliki, mi napiše, da protivirusna zaščita ni zaznana. Saj če dam ven kljukico tam na "Nastavitve opozoril " in naprej pod "Zaščita pred virusi", se mi ne repenči več, ampak me vseeno moti, zakaj ne zazna AV programa.

Saj tu imam potrjeno, da sam program avtomatsko posodablja, če si to mislil. !

http://shrani.si/f/2e/ob/24vzkjtt/snap2051.jpg

HOLLAND
08.11.2007, 09:10
Mislil je na avtomatske posodobitve Bitdefenderja ne pa Windowsa. Avtomatske posodobitve Windowsa nimajo veze z Bitdefenderjem. Poglej, če maš omogočene avtomatske posodobitve v Bitdefenderju.

ABC
09.11.2007, 10:03
Mislil je na avtomatske posodobitve Bitdefenderja ne pa Windowsa. Avtomatske posodobitve Windowsa nimajo veze z Bitdefenderjem. Poglej, če maš omogočene avtomatske posodobitve v Bitdefenderju.


IMAM !


http://shrani.si/f/2t/Jj/4BlZd2g2/snap206.jpg

nejc
09.11.2007, 12:42
@abc:
Nima se smisla preveč zafrkavat s tem, ker itak ni nič narobe, če ti windowsi ne zaznajo pravilno teh zadev. Preber moj prvi post in stori, kar tam piše.

mckeky
09.11.2007, 14:35
zakaj si pa ne nalozis verzije 10 (2008 je prevec zbugana) ??

ABC
10.11.2007, 09:54
zakaj si pa ne nalozis verzije 10 (2008 je prevec zbugana) ??

:d Saj to sem ža naredil, ampak, jaz sem tak :veryevil: ek, da bi rad, da mi vse na compu dela :2thumbs:

mckeky
10.11.2007, 10:26
:d Saj to sem ža naredil, ampak, jaz sem tak :veryevil: ek, da bi rad, da mi vse na compu dela :2thumbs:

Ne vem.. pr meni se je nekajkrat zgodilo, ko nalagam okna na razlicne racunalnike, da po namestitvi kaksnega nod32 okna se zmeraj tezijo, da niso zaznala protivirusne zascite,.. in ko sem po nekaj reinstalih AVja uscagav sem pac pol oznacil, da bo AV nadzoroval uporabnik, ker v praksi je pa cist normalno delal in se updejtal itd,...

krompircek
14.11.2007, 14:25
pa tist k winsi opozarjajo ni nc, oni ne postekajo da je druga zascita na kompu in se jim zdi da ni...pac hrosc na winsih. drgac men varnostni paket 2008 super dela.

fazan
14.11.2007, 19:53
Na kljukice je treba pazit pa vse dela normalno.