Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Zakleniti outlook express


alessy
13.11.2007, 10:19
Mene zanima ali se da kako zakleniti "outlook express" oz. v Visti "windows mail" tako da bi z enim geslom lahko potem pogledal, če je prišel kakšen nov mail.

Pač sam uporabljam več e-mail računov, do katerih pa lakho dostopam samo jaz. Zdaj lahko naredim tako, da moram za vsako ko odprem widows mail, da moram vnašat gesla za vse e-mail račune. Jaz bi pa rad na takšen način, kot je že narejen pri mozili thunderbird, kjer z enim geslom lahko potem dostopaš do vseh e-mail računov.

Nekateri boste rekli, da si naj pa potegnem dol mozilo thunerbird, če to omogoča. Je res. Samo ima pa drugih pomankljivosti, v katere se nočem spuščati z thunderbirdom. Ker se mi niso v e-mailih odpirale slike kot del sporočila in podobno. To so pač težave s katerimi nočem imeti težav in mi še več časa vzamejo kot vpisovanje gesel v outlooku oz. windows mailu. Torej ali se da in kako si lahko zaklenem windows mail, da bom lakho samo jaz dostopal z enim geslom v račune in preverjal za novo pošto.


Hvala.
L.p.

Problems 24/7
13.11.2007, 10:24
To sem nekoč tudi jaz poskušal in odgovorili so mi(ne na tem forumu), da ni mogoče.

Vsemogočni
13.11.2007, 18:59
Proizkusi:

Odpri račun (vsakega posebej, Propertis in v kartici General vstavi kljukico v spodnje okence pred zapisom Include this accunt ........

Drugače pa, če te vpraša za geslo, povsod odkljukaj, da naj si zapomni geslo.

zeriX
13.11.2007, 19:33
Ja in potem je spet tam kjer je bil da ga nič ne vpraša :)
Get thunderbird :)

alessy
14.11.2007, 06:56
Z thunderbirdom imam preveč problemov.

Recimo eden od teh je, ko prejmem več slik v mailu, jih moram enega po enega odpirat. Bedarija. Ni zmožen odpret vseh slik in jih pokazat. To sem spraševal že na thunderbirdu, pa so mi zatežili, da so slike brez flagov in da pač tist ko pošilja naj pošlje pravo sliko. Mislim kr neki. Bedaki so. Zakaj pa potem na outlooku dela? Lol.
Mislim res bedaki. Vglanvem pač tak je .
A je še kakšen drug e-mail odjemalec poleg thunderbirda, ki bi onogočal kaj taega. Mene zanima kako je kaj z office outlookom ?? A je kaj drgač ?? Pomoje ni kaj drgač kot windowsov outlook.

bluemax
14.11.2007, 08:27
Jst uporablam OE. Je pač najbl simpl... Pred leti sm pa uporablov Eudoro. Takrt so ble težave s šumniki, katere pa so dons najbrš rešl. Definitivno je Eudora naj e-mail odjemalec. Vse lahk nastavš, ni da ni... Prever kuko je z šumniki.
Lp B

vizitor
14.11.2007, 20:35
v OE lahko naredis pod file identities nov profil za katerega dodas preverjanje s passwordom.

LP