Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : napaka Dual core center


amadej
16.11.2007, 23:40
Inštaliral sem Dual core center za overclocking ampak ko hočem program zagnati mi najprej javlal da bi naj manjkala neka datoteka .dll.
Zdaj pa mi javlja spet tole:
http://www4.slikomat.com/07/1117/ozt-center.jpg

:2thumbs:

_Es_
17.11.2007, 13:42
This program must run as administrator???

amadej
17.11.2007, 20:44
ja nevem kako to mislijo like as administrator?

Stane
18.11.2007, 13:25
Ja prijavljen moraš biti z administratorskimi privilegiji. Če ne veš kaj je to si verjetno, če imaš samo enega uporabnika na winXP, pa zagotovo.

amadej
18.11.2007, 19:58
ok sem že ugotovil kako stvar deluje....kliknil sem z desno na ikono ter v nastavitvaj obkljukal run as administrator in stvar deluje:2thumbs:

amadej
24.11.2007, 07:15
Hello!
Zadnje čase opažam da se mi core1 vedno obremenjuje do 90% in več pa sploh nimam kaj takega odprtega da bi ga mučilo....nevem prilagam sliko:
http://www4.slikomat.com/07/1124/m88-proc.jpg

Po mojen se ne segreva in mislim da je tukaj nekaj zelo narobe saj ko preide na rdečo mejo mi začne štekat računalnik in naj ponovim to se je začelo dogajat tale teden prej je vse delovalo tam do 50% pri teku nekaterih programov in iger....ja delovanje procesorja opazite v slide vrstici na desni....tnx za odgovore

bobi
24.11.2007, 07:33
Če ti bo kaj pomagalo!
Prijatelj je pred mesecem dni sestavil kišto od samih hi komponent, vse skupaj pa vgradil na neko najnovejšo plato, ki nej bi bila že po defoltu pripravljena za overclocanje,
Od samega začetka je imel podobne in še hujše probleme kot ti, saj se mu je comp pregreval, zmrzoval in celo ugašal. Vse je pretestiral in na koncu ugotovil da je ravno problem v plati. Ko jo je zamenjal mu zadeva laufa u nulo :2thumbs:
Mogoče imaš podoben primer!

amadej
24.11.2007, 07:45
kriza ..ampak meni ne zmrzuje in s ene ogaša le moti me da vedno narašča na 100% in ko je tako visoko občutno začne štekat računalnik...da bi se pregreval ne verjamem ker imam Zalmanovo zverino na njem...čudno in mezmes sem zdaj opazil da core2 tudi skoči na rdečo mejo..hudo sajveš da plate ne bom menjvala saj sem dal za njo skoraj 300€....nevem:nonono:

bobi
24.11.2007, 08:58
Ti v toku dneva sporočim oznako plate!
Če je isti model jo boš lahko zamenjal, ker trgovci že dobro vedo, da je plata problematična.

amadej
24.11.2007, 10:56
trenutno uporabljam to matično: ASUS Striker Extreme, nForce 680i, FSB1333, SLI
http://www4.slikomat.com/07/1124/8h6-asus-s.gif

Trenutno še imam doma matično ki jo prodajam, MSI P6N SLI in bom ko bo čas sprobal s to in videl morebitne spremembe.:shy: