Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : sinope568+ kot router


tomazi13
19.11.2007, 19:16
Uporabljam Sinope568+ kot vmesnik za ADSL in ima tudi eno možnost, da deluje kot router. Prej sem imel dva računalnika povezana s UTP crossover kablom pa je vse delovalo OK. Sedaj pa sem oba računalnika priklopil ma Sinope568+ in oba lahko dostopata do interneta, vendar mi ne dela file/printer sharing, oddaljeno namizje... Prej je to delovalo.
Čarovnika za ustvarjanje domačega omrežja sem že tisočkrat poskusil, menjal sem IP lastnosti povezav...vendar še zmeraj ne dela.

Nastavitev pa v samem vmesniku nisem nič menjal (razen nastavitev telefonije, pa nastavitve portov)


Hvala za odgovor!

Stane
19.11.2007, 19:58
Kateri OS uporabljaš, winXP?

amadej
19.11.2007, 20:53
jaz tudi uporabljam tale ruter in če si že odprl temo bi mene zanimalo kaj vs emoram narediti da še lahko priklopim en računalnik na ta modem?
uporabljam pa Win Vista x64 ultimate:rolling:

tomazi13
20.11.2007, 18:26
uporabljam win XP in sem samo priklopil oba računalnika in na obeh sem pognal Prvo namestitev:2thumbs:

Shotky
21.11.2007, 10:38
Poizkusi pravilno konfigurirati porte na sinope

Gric
21.11.2007, 11:21
Ping dela med njima?

tomazi13
23.11.2007, 16:46
ping dela

nekaj sem sprobal v požarnem zidu nastavit samo mi še zmeraj ne dela

Gric
23.11.2007, 23:53
če ping dela se računalnika vidita med sabo

problem je samo se share

probaj dostopati preko IPja

primer:
\\192.168.100.200\share\