Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Zbiranje sredstev za Hematološki oddelek


kitonka
23.11.2007, 11:01
Pozdravljeni!


Sem triindvajsetletni študent strojništva, Benjamin Babič, ki sem proti koncu novembra leta 2005 zbolel za rakavo akutno limfoblastno levkemijo z oznako T in tako za preživete nujno potreboval darovalca kostnega mozga. 14. septembra 2006 sem dobil darovalca in prestal presaditev. Med svojim bivanjem v Kliničnem centru, je bila moja največja želja preživeti. In takoj naslednja misel, da organiziram velik koncert - v zahvalo vsem, ki so mi pomagali in stali ob strani ter predvsem zato, da pomagam Hematološkemu oddelku Kliničnega centra narediti bivanje bolnikov bolj znosno ter pospeši drago tipizacijo vzorcev krvi.

28. septembra 2007 sem v Križankah organiziral dobrodelni koncert, ki je bil le del aktivnosti za zbiranje sredstev namenjen bolnikom z levkemijo. Koncert je otvorila Mestna godba Ljubljana, nadaljevali so moji soplesalci iz skupine AFS France Marolt, Katice, Jadranka Juras, Trio Kranjc, skupina The Poušters, skupina Mljask, Eva Černe, Nuša Derenda, Alenka Godec in Perpetuum Jazzile. Koncert in prireditev pa je povezovala simpatična Anja Tomažin.

Koncert je za nami.. projekt Daruj za življenje pa gre naprej. Sredstva za Hematološki oddelek kliničnega centra se bodo stekala še ves NOVEMBER v sklad Hipokrat (NLB 02922-0019831742, SKLIC: 98613) in preko sms-ov s ključno besedo ZIVLJENJE na 1919.

Pokažite, da vam ni vseeno! ZA VAS, ZA NAS, ZA ZDRAVJE, ZA ŽIVLJENJE!

http://med.over.net/klinicne_stroke/onkolo...n=1&n=13047

Prosimo, da informacijo o pošiljanju sms-ov prenesete naprej. Vsak SMS veliko šteje!


Benjamin Babič

kitonka
25.11.2007, 18:47
Povezava za televizijski oglas o sms darovanju:

http://www.youtube.com/watch?v=F3If4ePM_Uo&eurl=http://

Lep večer še naprej!

Benjamin