Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Prenosni disk in zaklep podatkov


primozib
02.12.2007, 11:31
Lep pozdrav,

pred kratkim sem kupiv prenosni disk, nanj sem dal razne datoteke, nekatere bi rad imev zaklenjene, lahko bi bilo to izvedene toako da bi imev eno mapo v katero bi lahko vstopal samo z geslom, pa me zanima kako bi se to dalo izvesti, da bi potem mogel na vsakem računalniku vstopat do te mape z geslom


LP

moat
05.12.2007, 10:43
Pozdravljen!

Preglej Folder Lock, ki deluje tudi na prenosnih medijih: USB, Flash Drives, Memory Sticks, CD-RW...
Dolpotegneš tukaj http://www.newsoftwares.net/folderlock/

LP!

primozib
07.12.2007, 09:09
pa bo potem delovalo to na vseh računalnikih, na katere bom priklopiv prenosni disk, al si bo samo moj računalnik zapomnil, da je potrebno v mapo dostopat z geslom???

mrjerry
07.12.2007, 09:53
Izkljuciti moras Simple File Sharing, potem pa direktorijem, katerim zelis omejiti dostop, definirati uporabnike, ki lahko nanj dostopajo.

nejc
07.12.2007, 11:07
pa bo potem delovalo to na vseh računalnikih, na katere bom priklopiv prenosni disk, al si bo samo moj računalnik zapomnil, da je potrebno v mapo dostopat z geslom??? Files can also be protected on USB Flash Drives, Memory Sticks, CD-RW, floppies and notebooks. Protection works even if files are taken from one PC to another on a removable disk, without the need to install any software.

Bi znalo bit to to.

joe
07.12.2007, 11:28
Bi znalo bit to to.


Uporabi program, ki ga dobiš tukaj.

http://www.axantum.com/AxCrypt/

S tem programom boš zaščitil datoteke, d ajih nihče ne odpre brez gesla.

Ustvari eno stisnjeno mapo in v njo daj datoteke, ki jih želiš imeti pod ključem. Potem to stisnjeno mapo zavaruj z zgoraj omenjenim programom. Tako so tvoji podatki na enostaven način zavarovani na najboljši možen način.