Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Remote Desktop problem


Gonzo
03.12.2007, 08:13
Imam problem s povezavo na domač računalnik s katerekoli lokacije. Remote desktop je omogočen, uporabniški račun z passwordom ustvarjen, porti so odpri (3389) na firewallu (zonealarm & router), imam dinamični ip - ddns nastavljen (no-ip). Tudi ko so vsi požarni zidovi izklopljeni, stvar še vseeno ne deluje (ne morem pingat domač rač.). Sem mogoče kaj pozabil nastaviti ?

imovincek
03.12.2007, 11:31
Kateri sistem pa imaš. Mogoče Vista Home, kar na ta operacijski sistem ne moreš dostopati! :nonono:

Gonzo
03.12.2007, 11:50
OS je Win XP Professional.

Gonzo
20.12.2007, 06:25
Pravkar sem se probal še brez routerja povezat (ostalo isto - firewalli izklopljeni, remote omogočen, servis za remote laufa, up. računi nastavljeni ) in stvar še vedno ne dela. Imam adsl (siol), moram pa povedat, da je zadeva še pred pred relativno kratkim časom delala (vmes nisem nič spreminjal). Zdajle že sumim, da se je mojemu prastaremu iskratelovem adsl modemu utrgalo. Any ideas? Ker jih meni zmanjkuje.