Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Resolucija po SP2


Lencka
03.12.2007, 15:40
Prosim za pomoč, na Oknih nisem več ravno domača :nonono: Brat ima xp, in že ko sem nameščala, sem ugotovila, da namestitev sp2 povozi gonilnike za grafiko, kar pomeni, da je resolucija obupna. Praktično neuporabna. Nekaj časa sem iskala, potem pa preprosto vrnila vse skupaj na stanje pred sp2. Zame je bil problem rešen :clown:
Včeraj pa je baje brat sam namestil sp2 in seveda ugotovil, da nekaj ni ok in da resolucije ne more povrniti na ustrezno. Danes sem se šla zafrkavat, in vmes našla paket gonilnikov za monitor, ki naj (sodeč po pripisih) bi rešil zadevo, pa je ne. Kar sem skorajda pričakovala, glede na to, da je enako stanje že z drugim monitorjem (med tisto prej omenjeno namestitvijo in temle poskusom ga je brat zamenjal).

Torej: kje točno pogledam, katere točno gonilnike potrebujem (ker tile, ki sem jih namestila, niso ustrezni, in ni sprememb) in kaj točno naj storim, da bo zadeva ok? Pa tak, simpl k pasulj, napotek, lepo prosim. Polkna... :nonono: :rolling:

prekmurec
03.12.2007, 17:32
driverje za grafično kartico:dontknow:

Slowhand
03.12.2007, 19:17
da sp2 povozi driverje za grafično prvič slišim....
kakšen komp itd...?
mogoče direct x vključen v sp2 naredi kakšno traparijo,vendar le pri starejših grafičnih,ki ne podpirajo dx9...
al pa enostavno niso nameščeni driverji za vezno čipovje matične plošče (večina uporabnikov jih niti ne namešča,saj misli,da tisti iz winsow delujejo :nonono:)

Alef
04.12.2007, 11:08
driverje za grafično kartico:dontknow:

Ja...:cool:
Morali bi biti zraven ko si kupila PC.
Če pa jih nimaš poglej v Device Managerju kakšno grafično imaš in si jih potem naloži z neta...:nonono:

Lencka
04.12.2007, 12:15
Hvala vsem, ja...

1. Nisem edina, ki se ji je to zgodilo, in to točno s SP2.

2. Nisem kupovala računalnika, niti ni moj, in kolikor vem, brat nima prav nikjer ničesar, kar bi mi prišlo prav. Jaz sem ga samo dobila v roke, ko sem mu na novo nameščala, pa ko sem mu par stvari rihtala (driverje za mrežno, na primer). Pa mislim, da nisem pozabila omenit, da na Oknih nisem domača ;)

3. Device Manager, jaaaa... "privzeto"... in potem "ne najdem gonilnika"... :dontknow:

Bom že našla.

Lencka
04.12.2007, 14:11
Rešeno. "AIDA system info" je pomagala ugotoviti, kaj rabim (:blush: ja, mea culpa, že včeraj sem se spomnila na to, pa nisem šla pogledat, lenoba pač), in intelova stran je ponujala.