Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Povezava PC-TV


rodne20
03.12.2007, 18:53
Imam grafično kartico NVIDIA GEFORCE 7600 GS.Povezava računalnik- TV preko Svideo kabla.V NVIDIA NADZORNI PLOŠČI mi ne zazna TV zaslona.Grafična kartica je pravilno nameščena,prav tako povezava PC-TV vendar slike iz računalnika na TV ne prenese.Tudi po ponovni inštalaciji kartice ni nič boljše.Ima kdo kakšno idejo za rešitev tega problema.:dontknow:

Slowhand
03.12.2007, 19:19
al pa tv ne podpira svhs povezave...
poskusi uporabiti adapter svhs/scart.....

Pinturichio
04.12.2007, 06:28
Probaj s tem programčkom. Prav za nvidia kartice.
http://tvtool.info/index_e.htm

mrjerry
04.12.2007, 07:51
Kolikor se spomnim, lahko stvar resis iz Control Panelovega Displaya. Z desnim uhom miske kliknes na drugi monitor in izberes 'use this display' ali nekaj podobnega. Nato gres na advanced settings, kar te vrze v nvidiin control panel. Tam potem izvozis sliko preko s-video kabla.

slowhand, pri uporabi scart adapterja se je meni naredila crnobela slika in ne glede na to, kateri standard sem izbral na gonilnikih (za celo abecedo palov in ntsc), ni pomagalo.

amadej
05.12.2007, 13:21
jas imam vse naredeno...sliko imam na TV-ju ampak nemorem dobit barvne slike...sprobal sem z različnimi kabli in na dvema različnima TV....ko sem pred leti imel Nvidia GF5200fx sem dobil barvno sliko...odkar sem uporabljal 6600GT, 7600GT, 8600GT in zdaj 8800GTX ne morem na nobeni dobit barvne slike...trudim se na vse načine z nastavitvami pa ne gre...kriza no :/

metty
14.07.2008, 21:30
tudi jaz nisem imela barvne slike na tv-ju ko sem stisnila av1 potem pa se preklopila na svhs al nekaj podobnega (av1 potem še enkart klikneš pa pride av2 potem pa še enkrat pa pride svhs)

el_juero
15.07.2008, 07:25
Meni se je enkrat čudno zgodilo, da na TV ni bilo barvne slike, na laptopu pa je bila...študiral vse možno potem pa ugotovil, da so se barve za zunanji ekran -TV same nastavile na črno-belo...dal barve pa je bilo. Zakaj pa se je to zgodilo pa nimam pojma, ker se je edinkrat, prej ne pa potem tudi ne več.

el_juero
15.07.2008, 07:27
Imam grafično kartico NVIDIA GEFORCE 7600 GS.Povezava računalnik- TV preko Svideo kabla.V NVIDIA NADZORNI PLOŠČI mi ne zazna TV zaslona.Grafična kartica je pravilno nameščena,prav tako povezava PC-TV vendar slike iz računalnika na TV ne prenese.Tudi po ponovni inštalaciji kartice ni nič boljše.Ima kdo kakšno idejo za rešitev tega problema.:dontknow:

Kaj pa opcija "prisilna zaznava TV"?

Pri meni je bil problem rešen in je TV takoj zaznalo, pred tem pa isto ne.

Tzar
15.07.2008, 08:04
Poskusi obkljukati Force TV Detection mislim da bi moralo pomagati. Za tiste, ki imate ČB sliko: men je pomagal da sem namest SVideo izbral neko drugo opcijo, sej sta sam dve.

flex567
20.07.2008, 12:06
kako bi naštimal TV-out? Imam geforc6600gt in s-video kabel za povezavo s TVjem. Tv ima s-video vhod. Trenutno se zaslona(desktopa od compa) ne vidi če povežem Tv z grafično

Problems 24/7
26.07.2008, 19:35
Ali računalnik sploh zazna TV?

flex567
28.07.2008, 10:19
Zdej sm pa neki prtisnu zgleda in se noče monitor prižgat, črn ekran, samo piše "input not supported" :rac: Kaj nej zdej nardim?

rock
28.07.2008, 10:35
Si nastavil resolucijo, ki je monitor ne podpira??

"Zbutej" v safe mode in jo popravi na nižjo.

flex567
28.07.2008, 13:15
sm nekak naštimu da je desktop na TVju ampak je brez barven

Rocky365
31.10.2009, 17:17
Zdravo,
mam en problem. Kupu sm nov laptop, in ima za video izhode samo HDMI, televizija pa je starejša, in ima zato zadaj le scart in pa red/yellow/white.
Ali obstaja kkšna možnost, kako to dvoje (HDMI in SCART oz. R/Y/W) povezati skupaj.
Laptop nima S-video izhoda.
lp

Slowhand
31.10.2009, 18:21
razni adapterji so enostavno predragi,pa še zanesljivost delovanja je vprašljiva

nakup ustreznega tv aparata je neizogibna,a cenejša in bl zihr varianta (al pa zunanji lcd monitor večjega formata)

Rocky365
31.10.2009, 18:27
Aha ok... Pol bo pa počas cajt d začnem šparat =)
Hvala

Slowhand
31.10.2009, 18:40
vsaj dvi varianto naj bi imela zadeva
ustrezen adapter si pa tuki oglej
http://www.mimovrste.com/artikel/2340015116/adapter-hdmi-zenski-dvi-zenski
http://www.mimovrste.com/artikel/1620015318/adapter-hdmi-moski-dvi-zenski

Rocky365
31.10.2009, 18:55
Hehehehe... nep, tut tega nima... Ker TV je letnk tm ene 95... :-D

Slowhand
31.10.2009, 19:20
ja,sej vem,ampak nova naj bi imela vsaj dvi,če že hdmi povezave ne
lahko si pa prek googla ogledaš variante hdmi to scart oz.hdmi to rgb,pa boš videl cene pretvornikov iz digitalnega v analogni signal (še mal dodaš,pa maš nov tv z ustreznim vhodom)

tv boš pa itak enkrat moral menjat
vmesna varianta bi bila kak dvd player s hdmi vhodom in hdmi izhodom (hdmi in in hdmi out)
večina ma samo hdmi out
snemalniki imajo hdmi in,sam so pa že mal predragi,pa tud ne vem,če posredujejo signal naprej,al ga uporabljajo samo za snemanje

Rocky365
31.10.2009, 21:33
Ja, sj ni da ni, d bo treba počas neki nouga nabavt... Čeprou sm gruntu d dokler dela... Pač nj dela :)
Ampak, k bom nabavlu, bom orng, tko d bo najbrž tut mela HDMI ;)
Drgač pa hvala za vse.
Lp