Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : napaka pri odpiranju datoteke...


nejcvajda
09.12.2007, 15:36
ko hočem odpreti .fla(flash) datoteko na namizju mi javi to napako:

Windows ne najde >>C:\Documents and Settings\Nejc\Desktop\Untitled-4.fla<<.Preverite, ali ste ime napisalo pravilno, in nato poskusite znova. Če želite poiskati datoteko, kliknite gumb >>Start<< in nato izberite >>Iskanje<<.

Je kakšna rešitev za to?...to mi je enkrat že delalo v bsplayerju...btw, ko grem v flash in Open... in izberem datoteko mi jo odpre brez napak :(

prilagam še sliko: [img=http://img148.imageshack.us/img148/9859/neimenovanazj3.th.jpg] (http://img148.imageshack.us/my.php?image=neimenovanazj3.jpg)

Vsemogočni
10.12.2007, 13:01
Poizkusi:
1. Klikni z desno tipko miške na datoteko. Izberi: Za odpiranje uporabi in poišči program Flesh..... Klikni naj in daj kljukico v okence: Vedno odpiraj s tem programom.

2. Pojdi v Nadzorno ploščo, odpri Možnosti mape, Izberi kartico Vrste datotek, poišči končnico za flesh in nastavi, naj to vedno odpira s tem programom.

nejcvajda
10.12.2007, 14:35
tnx, ampak ni problem to, da ne ve, s katerim programom naj jo odpre...problema po eni strani niti ni, saj če grem v flash, kliknem open in izberem datoteko, jo normalno odpre...ko pa jo odprem iz namizja ali mape, pa napiše da je windows ni mogel najti...sicer pa sem tisto poskusil pa ne gre =S