Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Internet NE DELA


amadej
13.12.2007, 15:54
Danes zjutraj ob 3 uri je VISTA naredila UPDATE....to sem videl zjutraj ko sem vstal saj je bil računalnik resetiran....ko sem popoldne prišel z šole se mi internet sploh ni hotel zagnati oz. še zdaj se noče...sem že ustvaril nekaj novih povezav pa še vedno ne gre.....in sem čist prepričan da je kriv UPDATE in mislim da se mi je nekaj istega že 1x zgodilo in sem potem sistem obnovil na en dan prej in je vse delovalo...zdaj ko hočem obnoviti sistem pa mi kaže samo eno obnovitveno točko in to ko je naložil update...komaj sem usposobil internet na drugem računalniku že se pojavi težava na prvem....:censored::dontknow: kaj storiti?

amadej
13.12.2007, 17:02
http://www4.slikomat.com/07/1213/e1h-intern.jpg

pinky
13.12.2007, 17:06
kaj če bi kliknil tisti diagnose the problem in nam povedal, kaj napiše?

amadej
13.12.2007, 17:41
jah kaj napiše: da s to napravo ni težav in če hočem obvestiti microsoft bla bla......

joe
14.12.2007, 09:09
Danes zjutraj ob 3 uri je VISTA naredila UPDATE....to sem videl zjutraj ko sem vstal saj je bil računalnik resetiran....ko sem popoldne prišel z šole se mi internet sploh ni hotel zagnati oz. še zdaj se noče...sem že ustvaril nekaj novih povezav pa še vedno ne gre.....in sem čist prepričan da je kriv UPDATE in mislim da se mi je nekaj istega že 1x zgodilo in sem potem sistem obnovil na en dan prej in je vse delovalo...zdaj ko hočem obnoviti sistem pa mi kaže samo eno obnovitveno točko in to ko je naložil update...komaj sem usposobil internet na drugem računalniku že se pojavi težava na prvem....:censored::dontknow: kaj storiti?

Nalož XP-je in ne sanjaj.

Blednik
14.12.2007, 11:35
Nalož XP-je in ne sanjaj.Bravo! :2thumbs:
Ali pa linux.

amadej
14.12.2007, 15:19
Mislim da nisem hotel takih bednih odgovorov ampak vseeno nebom naložil xp ker ga imam na ostalih na totem pa pač bo vista ker sem dobil zastonj zraven....:2thumbs:

prekmurec
14.12.2007, 15:24
daj probaj izbrisat tiste update prek nadzorne plošče

Slowhand
14.12.2007, 15:35
jah kaj napiše: da s to napravo ni težav in če hočem obvestiti microsoft bla bla......

pa net ne dela...:rolling::rolling::rolling:
poslji dimne signale....

amadej
14.12.2007, 17:00
gflej glede UPDETA...v nadzorni plošči kjer odstraniš programe in tudi UPDATE...tam so na seznamu vsi razen tega tako da ga izbrisati ne morem

Slowhand
14.12.2007, 17:37
http://www.catonett.com/blog/archives/194

bo to rešilo tvoj problem ?

amadej
15.12.2007, 14:02
Moj problem sem rešil z format C: :rolling:

Slowhand
15.12.2007, 15:27
če bi vsakič,ko se kompu sfuzla formatiral disk in ponovno nalagal sistem,bi po vsej verjetnosti počel samo še to.....:veryevil:

amadej
15.12.2007, 16:16
ja saj kaj pa lahko storim drugo :angel:

yamamoto
17.12.2007, 16:28
če bi vsakič,ko se kompu sfuzla formatiral disk in ponovno nalagal sistem,bi po vsej verjetnosti počel samo še to.....:veryevil:

Saj Microsoftove programe imamo ravno zato, da nam ni dolgčas. :angel:
Zadnje čase tudi jaz doživljam neke čudne pojave povezane s posodobitvami. :(
MS Office me je že tako razjezil, da sem ga počistil in naložil OpenOffice. :nonono:
Sedaj pa razmišljam o Linuxu. Ker nimam mreže in ne zganjam kakšnih posebnih kolobocij upam, da ne bom imel težav. :approve:

Slowhand
17.12.2007, 18:58
Saj Microsoftove programe imamo ravno zato, da nam ni dolgčas. :angel:
Zadnje čase tudi jaz doživljam neke čudne pojave povezane s posodobitvami. :(
MS Office me je že tako razjezil, da sem ga počistil in naložil OpenOffice. :nonono:
Sedaj pa razmišljam o Linuxu. Ker nimam mreže in ne zganjam kakšnih posebnih kolobocij upam, da ne bom imel težav. :approve:

:2thumbs:
ker mi vista sploh ni všeč,xp-ji bodo kmal šli v pozabo,bo očitno opcija Linux....
po zaslugi Billa...:veryevil: