Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : problem z USB vrati


dady
13.12.2007, 18:03
Ta naprava lahko deluje hitreje.
USB naprava bo delovala hitreje, če jo boste priključili na vrata, ki podpirajo hitri 2.0 USB.;)

Tole se mi pojavi vsakič, ko priklopim tiskalnik ali prenosni disk, včasih tega problema nisem imel in je vse delovalo OK, opazi se predvsem pri prenosnem disku

Paganini
21.12.2007, 10:25
Ta naprava lahko deluje hitreje.
USB naprava bo delovala hitreje, če jo boste priključili na vrata, ki podpirajo hitri 2.0 USB.;)

Tole se mi pojavi vsakič, ko priklopim tiskalnik ali prenosni disk, včasih tega problema nisem imel in je vse delovalo OK, opazi se predvsem pri prenosnem disku
malce pozno, pa vseeno od srca :cmoka::cmoka:

to zoprno sporočilo lahko izklopiš in delovanje usb ne bo zato nič bolše ali slabše :p

desni klik po ikoni ''my computer'' in izberi ''properties''

na listu hardware lop po ''device manager'' nato pa v novem oknu razširi (lop po plus znaku) za ''universal serial bus controllers''.

dobiš nekaj več zapisov za usb. lepo po vrsti si izberi vse tiste, kjer piše ''... usb enhanced (ali universal) host controler...'' sledi desni klik, izberi list ''advanced'' in dodaj kluku pri besedili ''don't tell me about usb errors'', še ok - fertig

na nebu brez zoprnih oblačkov :xsanta::xsanta:

velja za win xp :veryevil:

mckeky
21.12.2007, 10:46
Ze ze,... samo fant pravi, da mu vcasih tega ni javljalo... Torej mu vrjetno mankajo gonilniki za 2.0 (ceprav pri updejtanih xp z sp2 to nebi smel bit ravno problem.....


http://shrani.si/f/1u/2Y/3Xd9c5B7/2.jpg

dady
01.01.2008, 09:39
včasih mi je delalo normalni, ker so vsi 2.0, ko sem pekel dvd film s prenosnega diska, ki je prkloplen na USB 2.0 je trajalo nekje 10 min, sedaj pa zadeva traja nekje uro in pol.
bi bilo lahko narobe, da so mi vsi USB- ji crknli, samo ne verjamem da bi jih šlo vseh deset:)

Shotky
01.01.2008, 10:35
Če si na novo naložil XP naloži še SP2

dady
01.01.2008, 10:49
Na novo sem naložil xp in sp2, zato mi je zadeva še toliko manj jasna

peternelj
01.01.2008, 10:56
Probi instalirat EVEREST Home Edition , kjer vse komponente lepo vidiš in ti da tudi povezavo do novih gonilnikov, vsaj meni je pomagal.

dady
01.01.2008, 11:46
tudi to sem poskusil, vendar ni nič, kar bi mi lahko pomagalo

dady
02.01.2008, 16:36
zadevo sem že usposobil, tako, da sedaj normalno deluje