Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : RAM za ABIT


ABC
16.12.2007, 08:58
Imam MB ABIT, NF7-S , in 512 RAMa, 400 MH. Rad bi ga še malo dodal ( RAMa ), pa me zanima, ali lahko vstavim katerega drugega, kot 400 MHz ?
Bi bil tale dober :http://www.bolha.com/oglas1559297
Pa še to: na moji plati so tri reže za ram, dve sta skupaj, ena je malo odmaknjena, se spomnim, da mi je enkrat en reku, da je tu nek dual ram. Kam torej dam ram, če še enega dokupim, v reže, ki sta skupaj ?

Aja, ma kdo tu kakšnega viška za mojo plato ? Kolk everčkov ?

mckeky
16.12.2007, 22:59
bi slo... sam pol bo tut tisti deloval na 400mhz oz. kolk pac plata podpira, najvec...
Ne vem pa ce se splaca 256... ce dodas 10€ dobis 512mb iz "trgovine" http://www.mimovrste.com/artikel/1140413721/patriot-ddr-long-dimm-512-mb-400-mhz

Slowhand
17.12.2007, 05:35
Memory
Three 184-pin DIMM sockets
Supports 3 DIMM DDR 200/266/333 (Max. 3 GB)
Supports 2 DIMM DDR 400 (Max. 2 GB)

tole piše na uradni strani za tvojo plato....
a je res tko težko pogledat - al pa priročnik odpret,pa mal prebrat....:censored:

tud tist,kar ti je en enkrat reku,piše v priročniku....
če ga pa že nimaš,si ga pa snameš....
http://www.abit.com.tw/page/uk/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=NF7-S&fMTYPE=Socket%20A&pPRODINFO=Manual