Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Toshiba Wireless


luky
17.12.2007, 07:14
Prosm za pomoč pri Notesniku Toshiba S200 in sicer:

Ne morem ugotoviti, kaj mi manjka ali gonilnik ali kakšen programček, da mi ne delajo tipke FN+F8 s katerimi se aktivira Wireless.

Prosim če kdo ve oz. ki uporablja takšen notesnik da mi pomaga rešiti proble

Tu še prilagam sliko programa ConfigFree, ki mi mkaže napako, pa ne vem kako bi ga skonfiguriral. Drugače Wireless povezava mi pa dela.

http://shrani.si/f/O/yy/2WX5V0yM/cnfree.jpg

bluemax
17.12.2007, 07:31
Omogočt morš radio. To nardiš v wlan card properties, wireless tools... Nekej tazga...
Ker nimam toshibe bl natančne poti ne morm navest...
Seveda pred tem morš inštalirat Hotkey Utility gonilnik!
Lp B

luky
17.12.2007, 08:01
Omogočt morš radio. To nardiš v wlan card properties, wireless tools... Nekej tazga...
Ker nimam toshibe bl natančne poti ne morm navest...
Seveda pred tem morš inštalirat Hotkey Utility gonilnik!
Lp B

bluemax Hvala lepa, samo med mojimi gonilniki na strani Toshibe ni nikjer Wlan gonilnika, pa tudi ne HotKey, mi še lahko kako pomagaš, da najdem. Toshiba je serija A200 (PSAE6).

Hvala vnaprej..

bluemax
17.12.2007, 09:43
Hotkey Utility driver (http://support.toshiba-tro.de/tedd-files2/0/thku-20070809132118.zip)
Vsi gonilniki za A200. (http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/download_drivers_bios.jsp?service=EU)

Lp B

bluemax
17.12.2007, 09:53
Linka za vse gonilnike ne prime...Izber Satellite-Satellite A series-Satellite A200(PSAE6).
Lp B

Aldebaran
17.12.2007, 10:16
tudi link za vse gonilnike dela:)

luky
17.12.2007, 10:33
Ja sej dela, samo rešitve še nimam, jaz imam vse tiste gonilnike doma.
Rešitev iščem, kako zadevo usposobiti, da bo delovala...

lp.

bluemax
17.12.2007, 12:33
btw... A si bios prebrsov!? Možn je, da je treba v biosu omogočt HotKey future...
Pr enmu HP-ju sm mogu to omočt, pri ostalih je blo to po defoltu...
Lp B

luky
17.12.2007, 14:18
btw... A si bios prebrsov!? Možn je, da je treba v biosu omogočt HotKey future...
Pr enmu HP-ju sm mogu to omočt, pri ostalih je blo to po defoltu...
Lp B

Ja v Biosu je omogoeč Hotkey, samo bluemax ni mi še uspelo najti tega nesrečnega HotKey Utility od Toshibe za Visto. Če slučajno ga najdeš prosim za link. Na Toshibini strani med gonilniki ga ni pa ne vem zakaj.

lp. Luky::::
;)

luky
20.12.2007, 10:08
Ima kdo idejo kako to zadevo skunfigurirati, mene je vseh idej že zmanjkalo. Drugače ne glede na to napako ki jo kaže slika Wireless, dela.


http://shrani.si/f/1x/i9/4dH1izwp/toshiba.jpg

LP.

zeriX
20.12.2007, 10:13
Mogoče zato ker je Windows nastavljen kot "upravljalec te naprave"?

DINAMIK
20.12.2007, 19:04
Ima kdo idejo kako to zadevo skunfigurirati, mene je vseh idej že zmanjkalo. Drugače ne glede na to napako ki jo kaže slika Wireless, dela.


http://shrani.si/f/1x/i9/4dH1izwp/toshiba.jpg

LP.Kako ti lahko Wireless dela,če ti doktor kaže,da nedela a?Da slučajno nisi pozabil gumbek pod računalnikom premakniti....,tam na levi strani je vsaj na moji Toshibi satellite 200 10x!

zeriX
20.12.2007, 19:05
Zato ker je to Windows morda? ;)

luky
21.12.2007, 05:11
Zato ker je to Windows morda? ;)


zeriX al slučajno veš, kje bi Windows izklopil, da bi nadzor prevzem program ConfigFree, potem bi tudi tiste napake bile odpravljene kot kaže slika.

lp..

zeriX
21.12.2007, 19:08
Na visti pa tega res ne vem. ;)

luky
22.12.2007, 17:46
Na visti pa tega res ne vem. ;)

zeriX končno sem ugotovil kaj je krivo za to nedelovanje ConfigFreee. Kriv je AV Bitdefender, ker mi stalno kaže da je Firewall Disable.
KO sem naredil deinstal BD pa je bilo vse OK. Sedaj pa ne najdem kje to v BD izklopiti, oz. dovoliti Enable za Configfree. Karkoli probal ne rata, zgleda da bom moral zaposlitve strokovnjake od Parametice naj se oni ukvarjajo s tem.

Toliko da veš za kaj gre...

lp.

zeriX
22.12.2007, 19:04
No hvala bogu da si rešil in hvala za razlago ;)

Si eden redkih ki pove pozneje kako je kaj rešil.