Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Exporting account in e-mail


alessy
24.12.2007, 10:03
Mene zanima ali se da kako tole bolj zaščitit, ker sem opazil, da recimo uporabljam v službi e-pošto, ampak problem je v tem, ker vsakdo, ki pride na moj računalnik lahko exporta račun z geslom vred brez kakeršne koli varnosti in moje vednosti.

Ali se da kako windows mail zaščititi z kakšnim geslom, recimo da ko ga želiš zagnati, da bi moral geslo vpisat ?
A je kakšna takšna možnost ???


Hvala.

pinky
24.12.2007, 10:21
Zakaj pa kar celega računalnika ne zaščitiš, ne samo mail? Ko greš stran, pritisni tipko Windows in L hkrati, pa se bo računalnik zaklenil - za uporabo bo treba spet vtipkat geslo za windowse.

Če je pa kdo drug na računalniku, ko si zraven, pa itak gledaš, kaj dela.

alessy
24.12.2007, 10:48
Ja vem, ta možnost bi obstajala, če bi bil računalnik samo za moj namen. Medtem, ko me ni je pač računalnik namenjen za razna testiranja ali podobno, ki pa seveda mora delat, zato me samo zanima kako zaklent pošto, ostalo mora bit funkcionalno. Edin kar je osebnega na računalniku je pošta, vse ostalo je pač prosto dostopno do kogarkoli, ki bi slučajno potreboval računalnik za kakšen test.

alessy
24.12.2007, 13:18
Ha ha. Sem spet namestil thunderbirda in sem poizkušal vse pregledat kakšni dodatki se dajo namestit. Ker sem imel problem, da slik nisem mogel videt v previewu . Se je pa ta napaka odpravila z namestitvijo dodatka, s katerim lahko v previewu emaila povečuješ in zmanjšuješ velikost slik.
Vse ostalo pa thunderbird že tako ali tako omogoča

Super.
Zdaj mi te stvari delajo, tako da od zdaj naprej samo še thunderbird .