Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : web camera Trust


pteichme
29.12.2007, 19:47
kupil sem trustovo web kamero HiRes Webcam Live WB-3420N, na ovitku piše da je kompatibilna tudi z visto.
inštaleral sem jo, in delala je brez težav 3 dni. nato pa sem četrti dan zagnal računalnik- izpisalo se je da isče driverje a ni jih našlo. misli sem si, da je spet kakšna težava z visto zato sem ponovno naložil driverje. tokrat je zaznal samo zvok (usb avdio) ne pa tudi kamere. zato se ponovno poskusil z inštalacijo driverjev, a se je ponovilo isto. zato sem poizkusil inštalirati driverje in kamero na XP. a sredi inštalacije okno izgine in se ne prikaže več. na upravitelju opravil vidim da program (setup wizard) še poteka, a se nič ne zgodi.
po približno pol ure sem preko upravitelja upravil prekinil z programom in prikazalo se je okno da se inštalacija ne more zaključiti.
nato sem poizkusil še z driverji na CD ploščku, a me je še pred inštalacijo XP opozoril da program ni bil stestiran za ta windovs in je lahko nevaren in škoduje operacijskemu sistemu.
kaj naj storim? ali je težava v driverjih (potegnjeni iz inetrneta) ali v tistih na CD-ju ali v kameri ali računalniku

joe
30.12.2007, 08:42
Po mojem je kamera crknila.

Slowhand
30.12.2007, 13:10
možno je,da je kamera res šla po gobe,vendar bi prej poskusil z odstranitvijo vseh usb driverjev in ponovno namestitvijo oz. posodobitvijo....
možno je,tega nisi omenil,da si vmes na usb priklopil kako drugo napravo in "pokvaril" nastavitve...