Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Internet Problem


dantek
03.01.2008, 16:41
Na prenosniku (Fujitsu Siemens) ne dela internet...Ne wireless ne na kabel...Čudi me to,ker je pred kratkim na prenosniku delalo vse(takrat je bil v domeni),ko pa se je prenosnik izbrisal iz domene...pa ne dela nic...
Problem je v tem, da ne odpre nobene internetne strani,ne dela msn,skratka nic...Grem zadevo preverit v dos napisem PING http://WWW.SIOL.NET in vse lepo pinga...probam se kaksen drug naslov dela...V glavo mi ne gre predvsem to,da zadevo lahko pingam in dobim odgovor, ostalo pa ne dela!Nimam nastevlenga proxyja, vse je nastimano tako kot mora biti...:S
Kaj bi lahko bilo narobe? Hvala za odgovore in pomoč

s kablom
http://shrani.si/?3q/5m/3eg7mgM3/net1.jpg

brez kabla
http://shrani.si/?23/Pe/1xwYSTHz/netbrez.jpg

ping
http://shrani.si/?2v/3F/ITBNtlr/ping.jpg

posusal sem potem se zadevo z live boot linux cdjem in v linux vse lepo laufa :S

ma kdo kako idejo?

Stane
03.01.2008, 22:47
Predlagam da ostaneš na Linuxu. ;)

Sori, zdajle res nimam ideje kaj bi lahko bilo...

joe
03.01.2008, 23:32
Na prenosniku (Fujitsu Siemens) ne dela internet...Ne wireless ne na kabel...Čudi me to,ker je pred kratkim na prenosniku delalo vse(takrat je bil v domeni),ko pa se je prenosnik izbrisal iz domene...pa ne dela nic...
Problem je v tem, da ne odpre nobene internetne strani,ne dela msn,skratka nic...Grem zadevo preverit v dos napisem PING http://WWW.SIOL.NET in vse lepo pinga...probam se kaksen drug naslov dela...V glavo mi ne gre predvsem to,da zadevo lahko pingam in dobim odgovor, ostalo pa ne dela!Nimam nastevlenga proxyja, vse je nastimano tako kot mora biti...:S
Kaj bi lahko bilo narobe? Hvala za odgovore in pomoč

s kablom
http://shrani.si/?3q/5m/3eg7mgM3/net1.jpg

brez kabla
http://shrani.si/?23/Pe/1xwYSTHz/netbrez.jpg

ping
http://shrani.si/?2v/3F/ITBNtlr/ping.jpg

posusal sem potem se zadevo z live boot linux cdjem in v linux vse lepo laufa :S

ma kdo kako idejo?


Vrž dol vse kar je od NORTONA, ali pa odpri internetni ščit, tam te nekaj za***ava. Notri boš našel mali milion nastavitev. Tam je rešitev.

dantek
04.01.2008, 14:22
Vrž dol vse kar je od NORTONA, ali pa odpri internetni ščit, tam te nekaj za***ava. Notri boš našel mali milion nastavitev. Tam je rešitev.

Res je bil problem v Nortonu...Kako :censored: od antivirusnega je to :mad::mad: