Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Delovanje Komunikatorja V Visti


RAST
10.01.2008, 18:36
Pozdravljeni!

Sem na novo registrirani uporabnik v forumih in rabim pomoč glede delovannija komunikatorja v Visti. Na hitro sem pregledal forum, pa ne najdem pravega odgovora.

Nabavil sem nove norebook z Visto Home Premium (saj ga s starimi XP ne dobiš več) in takoj po nakupu v decembru 2007 poiskušal instalirati komunikator, ker sem ga prej tudi uporabljal na XP-jih. Pa nikakor ni šlo, verzija 1.2 se je vedno ustavila na koncu instalacije z napako instalerja. Pa sem na Siolu zvedel,da za Visto še ni komunikatorja.

Po novem letu sem ponovno poiskusil z verzijo 1.2, še vedno nič, ista napaka, v sveti jezi sem se ponovno razpisal na Sioll in dobil sledeče odgovore:

Prvič po mailu od tehnične pomoči, da je po novem letu na razpolago za DL komunikator za Visto, sem ga DL, je iste verzije in ponovno ne dela!

Drugič sem imel po telefonu daljši razgovor s tehnikom, ki mi je razložil, da prave verzije za Visto še ni, da pa na enih računalnikih dela, na drugih spet ne, kakor pač pride, naj čakam na novo verzijo

Tretjič sem danes dobil odgovor na moj mail (v katerem sem vprašal, če me zafrkavajo, ko pa spet ne dela) in sedaj pravijo, da komunikator preiskušeno dela na verzijah viste BASIC in ULTIMATE, da pa naj se sicer obrnem za poglobljeno pomoč na tale forum!

Ni kaj, odgovor vreden Siola, ha, ha, ampak sedaj vseeno sprašujem forum, ALI KOMUNIKATOR DELA NA VISTI, NA KATERIH VERZIJAH, KAJ LAHKO STORIM, DA MI BO DELAL (se instaliral) NA MOJI HOME PREMIUM VERZIJI !

Hvala za pomoč in lep pozdrav!

RAST
25.01.2008, 13:27
Lep pozdrav še enkrat!

Kot vidite si odgovarjam kar sam sebi, saj mi nihče na forumu ni znal svetovati, po enomesečnem dopisovanju in telefoniranju s siolovo tehnično pomočjo pa tudi ni bilo nobenega rezultata. na koncu sem dobil odgovor, da mi pač ne morejo pomagati, da komunikator na visti dela pa ne dela (in podobna sranja) in da naj grem na Microsoft!

Pa sem šel in po uvodnih mukah, ko te popišejo hujše kot Bush dobil odgovor v pol ure:

KONTROLNA PLOŠČA-UPORABNIŠKI RAČUNI-ADMIN RAČUN (TAM JE TREBA ODKLJUKATI, SE PRAVI PREKLICATI UPORABNIŠKO KONTROLO (spodnja, zadnja opcija).

In komunikator se je instaliral brez problemov do konca, ga že uporabljam.

Čudim pa se siolovi tehnični pomoči, da ob informacijah uporabnikov, ki imajo težave, niso to sami "pogruntali" in konec koncev sami vprašali ni Microsoft, potem pa vse uporabnike na visti obvestili v preko web strani. Tako pa me je stalo mesec dni živcev in spoznavanja siolove indolence in nezainteresiranosti, mogoče tudi neznajja.

Lep pozdrav!

bejli
25.01.2008, 14:00
Kdo sploh pusti vključeno uporabniško kontrolo? Zadeva te pripelje do živčnega zloma v pol ure.

Pozabim3
25.01.2008, 14:05
Itak pa nevem kaj se maš za pritoževati... Problem je bil v tvojem operacijskem sistemu in predlagali so ti, da kontaktiraš Microsoft... Oni so ti rešili težavo. Torej je volk sit in koza cela.

lp

RAST
25.01.2008, 20:24
Kdo sploh pusti vključeno uporabniško kontrolo? Zadeva te pripelje do živčnega zloma v pol ure.
Ja pusti en povprečen uporabnik, ki uporablja računalnik in uporabniške programe z namenom, za katerega so, ne pa da se za***ava z operacijskim sistemom in išče po vseh kotičkih te glomazne viste. Zato pač povrečni uporabnik pričakuje, da mu bo ponudnik storitve, v tem primeru Siol za komunikator vsaj namignil, kaj naj stori, če kaj ne dela, še posebej, ker je vam strokovnjakom to takoj jasno. Le zakaj meni butelju ni nihče tega sugeriral, ampak je na forumu o tem problemu govora o vsem drugem, tudi o tem, da še sploh ni verzije komunikatorja za visto?

Pa lep pozdrav!