Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Nov modem


markokov
30.01.2008, 13:05
Pozdravljeni!

Danes so mi zamenjali nov modem in sicer prej sem imel Sagem sedaj pa imam Iskratel Sinope568+.

Rad bi uredil brezžično omrežje ampak mi ne uspe saj se ne morem povezati na modem. Če v IE vpišem 192.168.1.1 mi ne odpre strani, da bi lahko dostopal do modema.

Mi lahko kdo pomaga, prosim.

Dunja
30.01.2008, 13:10
imaš kabl priklopljen na vhod ethernet 1? če ne gre...ti lahko tud na 0801000 nastavjo ker majo dostop. :)

markokov
30.01.2008, 13:18
Ja imam tako priklopljeno ampak mi ne odpre admin za modem :mad:

markokov
30.01.2008, 13:35
Smo uredili :)

Dunja
30.01.2008, 13:46
si poklical 0801000? al si sam pogruntu kaj je naobe?

bejli
30.01.2008, 15:22
mislim da ma Sinope po default ip 192.168.2.1

Dunja
30.01.2008, 18:53
bejli sinope oz vsi iskratelovi modemi imajo .1.1 na koncu sagem ima pa .2.1 :)

mayki
30.01.2008, 21:15
...tako kot je rekla Dunja + more bit nujno kabel v data izhod na modemu (1. ali 2. - če ni drugače nastavljeno) + pravilni ip-ji v mrežni kartici, ki ti jih sicer modem samodejno dodeli, če niso ravno gonilniki mrežne kisli, ali pa so ip-ji (nepravilno) nastavljeni ročno!!!!! In w00h00 dostop do modema je mogoč