Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Razpis za neuveljavljene glasbene skupine


mhozja3
31.01.2008, 13:37
Zveza ŠKIS že enajstič zapored prireja največjo enodnevno študentsko prireditev pri nas. Športni park Ilirija v Ljubljani bo tudi letos postal prizorišče Škisove tržnice. Le-ta je priložnost, da se širši slovenski javnosti skupaj predstavi več kot 50 študentskih klubov. Da je prireditev izjemno uspešna potrjuje vsakoletna udeležba 15.000-ih radovednih in zabave željnih obiskovalcev ter velika medijska odmevnost.

Bogat dnevni in spremljevalni program, s pričetkom ob 12. uri, zajema več kot 30 različnih programskih točk, ki ga ob 18h nadaljuje večerni glasbeni program. Na glavnem odru v večernem delu obiskovalce ogrejeta dve predskupini. Prvi so zmagovalci Youngunz toura drugi pa zmagovalci tega natečaja. Zatem se zvrstijo še nastopi priznanih slovenskih in tujih rock izvajalcev. Na elektronskem odru, pa bodo obiskovalce zabavali priznani slovenski DJ-ji.

In ravno tukaj dajemo priložnost tudi vam. Vsem mladim še neuveljavljenim glasbenim skupinam, da se prijavite na aktualni razpis ter si zagotovite nastop na velikem odru letošnje Škisove tržnice.

Več informacij: razpis.pdf (http://www.skisova-trznica.si/hozjan/ST08_razpis_bendi.pdf)

Tanatie
31.01.2008, 14:12
sem one man band im mam ogromno midijev v synthesizerju...a se lahko prijavim?

Romul
04.02.2008, 17:42
Prjavs se loh,sam sprejel te ne bojo:)