Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : WLAN na Sinope568 še enkrat


roor
02.04.2008, 08:46
Alo!

Torej... Nastavil kot je razvidno s screena, vendar NetStumbler ne najde omrežja, pa niti WLAN lučka ne sveti ideja?

roor
02.04.2008, 09:37
Zaj pa naenkrat dela:hammer:
Kaj ga je potrebno po vsaki spremembi nastavitev na kratko izklopit?
LP

gloris
02.04.2008, 14:59
Zaj pa naenkrat dela:hammer:
Kaj ga je potrebno po vsaki spremembi nastavitev na kratko izklopit?
LP
Ja, najbolje je.