Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : nivo poznavanja


vodomec
21.04.2008, 08:33
Spoštovani moderator!

Na forumih sem predvsem kot koristnik informacij, saj se moje (neprofesionalno) poznavanje računalnika omejuje zgolj na uporabo programov, pa mogoče še malo okoli. Vidim pa, da se na forumih oglašajo veliki poznavalci te dejavnosti, ki pa se ne zavedajo dejstva, da je neka obrazložitev, ki je za njih popolnoma samoumevna za nas, laike, velik problem v razmevanju, da ne rečem v sami izvedbi.

Zato bi predlagal, da bi mogoče pri odpiranju tem lahko vsak (ki bi to želel!) označil vprašanje z nekim simbolom, in bi tako ostalim soudeležencem dal vedeti na kakšnem nivoju poznavanja je tisti, ki postavlja vprašanje. In temu naj se tudi tisti, ki odgovarjajo poskušali prilagoditi v svoji pomoči.

Verjetno nas je takih več, ki smo spremljali razvoj računalništva od samega pričetka, a samo kot uporabniki, ki se nismo nikoli spuščali v podrobnosti. Vesel sem, da pri svoji starosti poznam vsaj tiste osnove, da lahko računalnik redno uporabljam v vsakdanjem življenju. In tudi želja po razširitvi znanja je še vedno prisotna.

Upam, da boste moj predlog vzeli v premislek!