Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Freeweb.siol.net


border1
20.05.2008, 14:39
Zdravo!

Zanima me če je mogoče, da lahko kot naročnik nekega drugega internetnega ponudnika uporabljam freeweb.siol.net in kako. V MB-ju imam triero... v domačem kraju pa siol ... ali obstaja možnost da s povezavo od triere dostopam do ftp strežnika na siolu kjer imam shranjene podatke?

Hvala

Dunja
21.05.2008, 00:13
če si naročnik siola imaš dostop do freeweb.siol.net od kjerkoli. tudi od triere v mb-ju.

lp

080 Urban
21.05.2008, 09:40
Dunja nima čisto prav... Dostop do FTP freeweba je možen samo iz siol-ovega omrežja... Preko HTTP-ja pa lahko dostopaš od povsod.

Če imaš tam shranjene podatke lahko do njih dostopaš tudi preko http://freeweb.siol.net/up_ime/

lp

gloris
04.02.2012, 13:07
Čas bi že bil, da bi na ftp://freeweb.siol.net serverju nastavili uro na zimski čas.

080 Tehnična pomoč
04.02.2012, 13:52
Čas bi že bil, da bi na ftp://freeweb.siol.net serverju nastavili uro na zimski čas.

Pozdravljeni,

ko prenesem na strežnik datoteko, le ta dobi pravilen čas.

Lep pozdrav
Sašo

gloris
04.02.2012, 14:22
Zanimivo, gledam posnetek, ki ga je moja nadzorna kamera poslala na ftp://freeweb.siol.net
Za eno uro je razlike, na kameri je čas pravilno nastavljen. :dontknow:
Bom poskusil ugotoviti kaj je narobe.

gloris
04.02.2012, 14:44
Pozdravljeni,

ko prenesem na strežnik datoteko, le ta dobi pravilen čas.

Lep pozdrav
Sašo

Žal pri meni ni tako, prenesel sem datoteko z računalnika na strežnik, ura za eno uro naprej :d:dontknow:

080 Tehnična pomoč
04.02.2012, 14:55
Žal pri meni ni tako, prenesel sem datoteko z računalnika na strežnik, ura za eno uro naprej :d:dontknow:

Pozdravljeni,

sporočite mi še, kaj imate v sistemu:

-Time zone (Časovno območje)
-Ali imate vklopljeno avtomatsko preklapljanje med zimskim in letnim

Lep pozdrav
Sašo

gloris
04.02.2012, 15:07
Pozdravljeni,

sporočite mi še, kaj imate v sistemu:

-Time zone (Časovno območje)
-Ali imate vklopljeno avtomatsko preklapljanje med zimskim in letnim

Lep pozdrav
Sašo

- (UTC+01:00) Beograd, Bratislava, Budimpešta, Ljubljana, Praga
- avtomatski preklop z obvestilom, ko se ura spremeni

gloris
04.02.2012, 15:36
Ugotovil sem še to, da so časi prikazani pravilno, če se povežem na ftp://freeweb.siol.net/ iz Internet Explorerja. Če se povežem na strežnik iz Windows okna, pa so časi zamaknjeni za eno uro. Zakaj je tako.... nimam pojma :dontknow:
Se opravičujem, očitno je napaka pri meni. Hvala za sodelovanje, lep pozdrav!

http://www.24kur.eu/forum/ftp.png

pal
04.02.2012, 17:47
kako pa sploh lahko prideš do freeweb-a?

gloris
05.02.2012, 15:05
kako pa sploh lahko prideš do freeweb-a?

Vsak SiOLov uporabnik ima dostop do ftp://freeweb.siol.net/
Prijaviš se z istimi računom kot za internet.

pal
06.02.2012, 09:40
hvala.
Edino ni mi jasno zakaj mi na laptopu ne odre strani(prijavno okno/ IE in FF), na PCju pa normalno dela.