Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Kje ga/jo najti?


kabala
06.06.2008, 15:21
Torej kje ga/jo najti, pa ne tako za skok med rjuhe, vendar nekoga za smeh, za pogovor, za skupno druženje, partnerstvo ...
:dontknow:

Aja, pa leta so 25+

lady_lucifer
06.06.2008, 15:31
salomonc?

Aldebaran
06.06.2008, 15:33
tauharija al pa hribi!
po lokalih takih ni, sploh...

mogoče še kakšen fitnes center ampak bolj skupinske vadbe, ...


@Lady: salomonc je rekla :veryfunny:

Snif
07.06.2008, 14:53
Kmal bo kmetija.

Babi2
07.06.2008, 15:51
Društva, internet, znanci prijateljev/prijateljic, sprehodi v naravo, hribolazenje, druge športne aktivnosti, sprehodi s kužkom, če ga imaš (neverjetno, kako postanejo ljudje prijazni in zgovorni ter pripravljeni navezovati stike) ...

kobilica
07.06.2008, 19:39
Ne ga / jo iskat, pa pride, ko najmanj pričakuješ....Vse kar sem poiskala, so kaj hitro odšli, ta ki je najdel mene ne bo šel nikoli... Ozri se okoli sebe, morda ga/jo poznaš, pa ga/je ne "vidiš"
Pa veliko sreče

Irina
07.06.2008, 22:18
Torej kje ga/jo najti, pa ne tako za skok med rjuhe, vendar nekoga za smeh, za pogovor, za skupno druženje, partnerstvo ...
:dontknow:

Aja, pa leta so 25+


Najprej se odloči, katerega spola naj bi bil ta, ki ga iščeš, potem bo že lažje. V kolikor si se odločila za "klasiko" si že dobila par predlogov. V kolikor pa je tvoj izbor "ona", poišči kraje kjer se boš srečala z enako mislečimi.

kabala
07.06.2008, 22:33
He, he, Irina, bilo je mišljeno nasploh, kje iskati partnerja. V mojem primeru seveda moškega spola. :)

Irina
07.06.2008, 22:58
Nič, he, he, he. Postavila si vprašanje njo/njega, na koncu dodala še svojo starost in moj odgovor je bil skoraj "univerzalen".

Torej, se v tvojem primeru osredotočimo na njega. Po mojem mišljenju je največji procent možnosti uspešnega "ulova" (velja za oba spola) v času študija, torej na faksu. V kolikor si ta čas zamudila, ali pa je bil izbor skromen, mogoče pa nisi bila na faksu se osredotoči na naslednjo prvo možnost, torej Podjetje v katerem delaš, če tudi to v tem trenutku ne pride v poštev, se ravnaj po gornjih navodilih.

Mimogrede, mogoče je pa ta predvolilni čas in zbiranje na razno raznih političnih piknikih tudi lahko uspešen, skratka čas je za akcijo, tudi vreme imaš na svoji strani.

kabala
08.06.2008, 22:31
Po mojem mišljenju je največji procent možnosti uspešnega "ulova" (velja za oba spola) v času študija, torej na faksu. V kolikor si ta čas zamudila, ali pa je bil izbor skromen, mogoče pa nisi bila na faksu se osredotoči na naslednjo prvo možnost, torej Podjetje v katerem delaš, če tudi to v tem trenutku ne pride v poštev, se ravnaj po gornjih navodilih.


Ali pa je šla ta zveza po gobe ... :blush:

Irina
08.06.2008, 23:25
@kabala, če bi bila dobra (zveza namreč), ne bi šla po gobe. Torej zveza je a/a, lepo pospravi vse kar te spominja na nekdanjega partnerja in naredi prostor novemu.

Poglej, pri delu ali hobiju je največ možnosti, da srečamo sebi sorodno dušo. Nekaj od tega bi že moralo priti v poštev. Omisli si nekaj kar te resnično veseli in uživaj v tem, ne tekaj okoli samo zato, da boš našla partnerja. Neverbalna govorica telesa je močnješa od verbalne.

Dancefreak
09.06.2008, 07:30
Se strinjam s Irno, samo počnite stvari ki so vam všeč in ko najmanj pričakuješ BOOM! :p

Smaug
10.06.2008, 09:07
Kaj pa ce jih zakon ne odobrava? :shy:

snežko
10.06.2008, 11:14
:) pa najdeš sorodno dušo v ječi...kraj ni pomemben, samo da sede...

biba
16.06.2008, 08:06
Torej kje ga/jo najti, pa ne tako za skok med rjuhe, vendar nekoga za smeh, za pogovor, za skupno druženje, partnerstvo ...
:dontknow:

Aja, pa leta so 25+

..psihiatrični oddelek,..zlo veloko možnosti pa tudi zapor na dobu:angel:

pecnikr
16.06.2008, 13:42
Torej kje ga/jo najti, pa ne tako za skok med rjuhe, vendar nekoga za smeh, za pogovor, za skupno druženje, partnerstvo ...
:dontknow:

Aja, pa leta so 25+
ja mislim da js popolnoma ustrezam tem zahtevam in mam podobno željo!!!....me pa zlo moti ko so določeni posamezniki navedli da ga najdeš v hribih pa ne vem kje vsepovsod....to ne drži vsepovsod so ti ljudje in veliko jih je še tko da oči je treba odpret.......

snežko
29.06.2008, 13:54
:) na bazenu, plaži ali ob obali jezera....

freestar
29.06.2008, 14:14
Torej kje ga/jo najti, pa ne tako za skok med rjuhe, vendar nekoga za smeh, za pogovor, za skupno druženje, partnerstvo ...
:dontknow:

Aja, pa leta so 25+

Počakaj, da se na poti na morje kateri pokvari avto. Če si dovolj spreten boš poleg ženske zadel še avto. Če ga znaš popraviti seveda. :veryevil:

kinsley
30.06.2008, 20:09
preko interneta...

KissMe
30.06.2008, 20:27
Na forumu:d

lady_lucifer
30.06.2008, 21:32
sej prou! :veryevil:

da ne zaidemo s teme...kje ga jo najti...u hribih ziher ne, ker jst dost u hribe hodm, pa same parcke videvam...al pa stare dece na kupu...skratka, nic pimernega materjala ni za videt..

KissMe
30.06.2008, 21:33
U bistvu je najbolš da ne iščeš, ker če iščeš najdeš zmer neki napačnga, ti lohk js povem:d Morš počakat da samo pride...

lady_lucifer
30.06.2008, 21:33
pol pa tole temo lahk kr zapremo, ker si ze vse povedala :d

Matiz
01.07.2008, 07:23
hm...vsepovsod, samo silit ne smeš, ker ponavad samo pride:d

freestar
01.07.2008, 08:46
Ja pride in običajno tudi gre. Nato pa nabaše na nekoga, ki je slaba izbira. Zna pa dobro sukati jezik in vrteti volan kakega dobrega avta. :veryevil:

kinsley
01.07.2008, 16:27
če je človk vedno na isti poti,služba,dom,znanci...postane monotono,vedno isti obrazi,že vnaprej veš kako bo kdo reagiral in kaj bo rekel.
zato je včasih treba zamenjat okolje,družbo.

Lencka
01.07.2008, 18:02
Madona, če upoštevaš večinsko mnenje, moraš torej samo čičat pa čakat, pa ti kdo kuj z neba v naročje pade. :d Sam' ne ga iskat, pa bo! :d
(Ma ne, ne, saj se strinjam, butasto in patetično je slinit se okoli vsakega, ki ga sprečaš. Samo pod posteljo se pa vseeno redko kar sami od sebe zaredijo vredi tipi ali pupe.)

Čeravno mi je to precej domača težava - ne le glede partnerja, ampak nasploh ljudi. Če "klasične" fore odpadejo (npr. faks že mimo, služba z dvema sodelavcema=šefoma=parom), okolje pa morda ni ravno tako, da se vklopiš vanj (iz tega ali onega razloga), in nisi ravno v središču dogajanj, ampak kje "na deželi", zna biti problem najti koga že na it res dober čvek na sok ali pivo, kaj šele kaj drugega. Pa ne vem, če se potem taktika "čakaj-pa-bo-že" res obrestuje ;)

MrTom
02.07.2008, 08:57
Pozdravček vsem, evo tole je moj prvi post :2thumbs:

Mislim, da govorimo o vprašanju, ki je zelo pereč po vsem svetu.
Res je, da ima veliko ljudi tudi srečo, da že zgodaj naleti na sorodno dušo, torej govorim o vizuelni in karakterni privlačnosti. Vendar zase lahko povem, da v 35-tih letih žal še nisem naletel na nekaj sorodnega oz. kar bi me iz dneva v dan bolj privlačilo. Bile so krajše simpatije ampak bolj zaradi videza kot pa tudi karakterja.
Veliko vas pravi, da ne išči in pride, ne vem, s tem se ne bi povsem strinjal. V srednji šoli ni bilo nič, v mojem primeru ena punca na elektro šoli :d, o njej raje ne bi, potem recimo na faksu ni bilo nič, ker tudi ni bilo nekih hudih zabav ali kaj podobnega, hodiš v službo in recimo tudi tam ni nič, odvisno kje delaš, jaz pač za računalnikom, preko 10 let sem hodil po ljubljanski lokalčkarski sceni, ni bilo nič pametnega, treniral sem plese tam od 18 do 24 leta, pred tremi leti treniral salso itd..... želim povedat, da je zelo pomembno tudi kdo koga pozna. Kjerkoli sem se družil recimo ni obstajal nekako moj tip ženske. Predvsem govorim o tisti močni iskri, ki se zgodi ali pa se ne. Na internetu sem tudi že precej let in pri nas žal ta internet še dolgo ne bo aktualen zaradi napačnega razmišljanja, seveda pa tudi ni nobene resnosti. Z leti se družbe razbijejo in vsak gre po svoje, konec koncev se počasi tudi naveličamo drug drugega, poslušanja istih fraz itd ... Definitivno pa mislim, da se premalo dogaja, še posebej v Ljubljani, ko poleg lokalov nimaš ničesar kjer bi bilo možno druženje. V tujini se recimo nekateri ljudje po internetu pošteno lotijo resnega iskanja, pri nas pa je še vedno 70% fake slik in laži. Pri nas se dekleta recimo preveč ogroženo počutijo, ko jo tip po daljšem pogovoru povabi na pijačo, kar seveda ni logično ampak ok, tako pač je. Hoja v hribe, hm,...kot je že nekdo povedal, hodiš sam, med pari ali pa starejšimi in če ti je všeč malce bolj eleganten folk oz. ljudje s stilom, tam nimaš kaj iskat. Recimo kadarkoli pa sem kaj spoznal, je bilo pa tako, da je bila vedno že zasedena (itaq, če je privlačna in uredu karakterja, je zasedena že tam od 14 leta dalje, drugega ne moremo pričakovat, pri tipih je malce drugače ampak ok, se razumemo), pravi "zadetek na loteriji" pa je, da naletiš na takšno osebo po razidu prejšnje veze in da je nekako že pripravljena na novega človeka in prebolela bivšega, kar pa večkrat ni res, čeprav trdi, da ga je, recimo. Zgodilo se je tudi to, da je kasneje priznala, da je lezbika ...... itd ..... Kar nekaj časa sem recimo obiskoval tudi fitness (fitnessa in plesa nisem treniral s tem namenom, da koga srečam ampak iz športnega interesa), še posebej na difu je recimo bolj tema, če je kdo tja zahajal ve o čem govorim, vsaj kar se deklet tiče, skratka si lahko povečaš možnost predvsem z denarjem, torej, če imaš veliko denarja si pač privoščiš to in ono, potuješ sam/a, plačuješ razne članarine, se udeležuješ tega in onega itd ....

KissMe
02.07.2008, 13:20
Sem mnenja, da nekateri pač ne najdejo nikogar primernega in ostanejo sami, kar je definitivno bolje, kot da so z nekom samo zato, da ne bi bili sami.

V življenju je tudi še kaj drugega, čeprav se strinjam, da je imeti nekoga zelo pomembno. Če ni, pač ni. Prej ko se sprijazniš, bolje je.

lady_lucifer
02.07.2008, 16:36
sm pa zvedla neki novga - v hribe/gore ne hodjo ljudje s stilom in bolj elegantni ljudje. a zato, ker gojzarjev se niso nardil s petkami al kaj? :sleepy:

KissMe
02.07.2008, 17:09
sm pa zvedla neki novga - v hribe/gore ne hodjo ljudje s stilom in bolj elegantni ljudje. a zato, ker gojzarjev se niso nardil s petkami al kaj? :sleepy:

:lol: :2thumbs:

Ja itak, k uni ljudje k majo stil, hodjo s kravatami/make-upom tud spat... uni so skos taki, a ne veš:d

Aja, MrTom... obstajajo tudi ljudje, ki so enostavno preveč zbirčni... Obstaja pa tud rek za take ljudi: Kdor preveč izbira, izbirek dobi (ker pol nč druzga ne ostane):dontknow:

MrTom
03.07.2008, 09:26
:lol: :2thumbs:

Ja itak, k uni ljudje k majo stil, hodjo s kravatami/make-upom tud spat... uni so skos taki, a ne veš:d

Aja, MrTom... obstajajo tudi ljudje, ki so enostavno preveč zbirčni... Obstaja pa tud rek za take ljudi: Kdor preveč izbira, izbirek dobi (ker pol nč druzga ne ostane):dontknow:

S stilom ni mišljeno visokih pet ampak urejenost in simpatičnost.
Sprijaznit se s tem, pomeni z drugimi besedami tudi obupanje, kar pa je za vsakega človeka najslabše. Saj poznate rek, upanje umre zadnje ;)
Izbirčnost, hja, če komu paše bit kr z nekom in mu vsa leta lagat v oči, da je on oz. ona tista prava oseba katero smo iskali tudi prav. Zase vem, da nisem te sorte, prisegam na iskrenost in nek fer odnos. Verjamem pa, da je precej ljudi, ki so skupaj le da niso sami in potem pride do varanj partnerjev, laganja, vsak tretji par se loči itd ..... sicer pa kakorkoli komu paše......... hm, kake imate eni :nonono:

KissMe
03.07.2008, 09:47
S stilom ni mišljeno visokih pet ampak urejenost in simpatičnost.
Sprijaznit se s tem, pomeni z drugimi besedami tudi obupanje, kar pa je za vsakega človeka najslabše. Saj poznate rek, upanje umre zadnje ;)
Izbirčnost, hja, če komu paše bit kr z nekom in mu vsa leta lagat v oči, da je on oz. ona tista prava oseba katero smo iskali tudi prav. Zase vem, da nisem te sorte, prisegam na iskrenost in nek fer odnos. Verjamem pa, da je precej ljudi, ki so skupaj le da niso sami in potem pride do varanj partnerjev, laganja, vsak tretji par se loči itd ..... sicer pa kakorkoli komu paše......... hm, kake imate eni :nonono:

Aha, torej praviš, da urejenih in simpatičnih ljudi ni v hribih... zanimivo...
Ja, to se strinjam da obupat ne gre, ampak zdi se mi brezveze ful časa porabit za študiranje o tem, kje je kdo, zakaj ga ni... blablabla... Treba je živet;):2thumbs:
Pa tudi to se strinjam, da je treba biti izbirčen (prav vedla sem, da se boš na to obesil:d) ampak vse do neke mere... Po mojem idealen partner ne obstaja, ker ne obstaja idealen človek, zato ga je brezveze iskat. So samo bolj ali manj ustrezni...

Mowgli
03.07.2008, 09:49
Skratka; na dom ne pride trkat na vrata. Treba je iti v družbo in verjeti, da se bo pravi spotaknil obte. Je le stvar časa...

MrTom
03.07.2008, 09:56
Mowgli točno tako.
KissMe lepo, da se strinjava. Čeprav imam občutek, da se počutiš nekoliko ogroženo in si se malce razburila, nikar, to je le debatka in mišlenja drugih, temu so forumi tudi namenjeni. Vsak pa po svoje ocenjuje kaj mu je simpatično in kaj ne. KissMe v hribih so tudi simpatični ljudje, normalno da so, vendar so običajno poparčkani :d Idealnov res ni, obstajajo pa približki, sicer ne bi bilo porok ;) .... kaj se pa potem doaja s približki idealov po poroki in čez nekaj let, pa je spet stvar vsakega posameznika, vendar sta za razhajanja ponavadi vedno potrebna oba. That is what is it :approve:

KissMe
03.07.2008, 10:09
Mowgli točno tako.
KissMe lepo, da se strinjava. Čeprav imam občutek, da se počutiš nekoliko ogroženo in si se malce razburila, nikar, to je le debatka in mišlenja drugih, temu so forumi tudi namenjeni. Vsak pa po svoje ocenjuje kaj mu je simpatično in kaj ne. KissMe v hribih so tudi simpatični ljudje, normalno da so, vendar so običajno poparčkani :d Idealnov res ni, obstajajo pa približki, sicer ne bi bilo porok ;) .... kaj se pa potem doaja s približki idealov po poroki in čez nekaj let, pa je spet stvar vsakega posameznika, vendar sta za razhajanja ponavadi vedno potrebna oba. That is what is it :approve:

Ne ne, nč se ogroženo ne počutm, to se teb sam zdi...taka sem skos:d
...poroke niso zarad približkov idealov, ampak zarad tega, ker nam je Cerkev to vbila v glavo... Oz., da ne bomo začel druge debate... poroke so zarad tega, ker smo tko navajeni...

Mowgli
03.07.2008, 10:18
Če dva vztrajata brez rinke, je mogoče še dodaten dokaz, da zadeva špila...

kabala
03.07.2008, 10:19
Ko je ravno nekdo omenil urejenost v hribih, sem se spomnila, ko sem to zimo na Krvavcu videla deklico, ki je smučala s ta velikimi okroglimi uhani. :rolleyes:
Deklina je pač hotela zgledat urejena, nooo.

Moje mnenje je tako, da naj bo partner ne samo urejen, temveč tudi razposajen za skakanje po lužah, za valjanje po snegu, obmetavanje s senom ... In seveda tudi urejen ter resen ob primerni situaciji.

Mowgli
03.07.2008, 10:21
Šit, mene moja ne da :clown:

MrTom
03.07.2008, 10:32
Ne ne, nč se ogroženo ne počutm, to se teb sam zdi...taka sem skos:d
...poroke niso zarad približkov idealov, ampak zarad tega, ker nam je Cerkev to vbila v glavo... Oz., da ne bomo začel druge debate... poroke so zarad tega, ker smo tko navajeni...

KissMe da probam drugače razložit kar sem napisal zgoraj.

Namesto poroke bi lahko napisal tudi izbira življenskega sopotnika.
In katerga življenskega spotnika si izberemo? Ja tistega, ki nam je všeč in nam izpolnjuje večino življensko pomembnih vprašanj in želja. In tista oseba, ki to nekako izpolnjuje, smo ob njej zadovoljeni in zadovoljni, je ponavadi ta, kateri brez problema lahko rečemo tudi približek ideala, sicer pa bo glede tega morda še kaj povedal še kdo drug :shy: KissMe in kako določiš kdaj si preveč izbirčna in kdaj premalo? :d:d:d
Sicer pa se popolnoma strinjam tudi s kabalo ;)

Aldebaran
03.07.2008, 10:41
Moje mnenje je tako, da naj bo partner ne samo urejen, temveč tudi razposajen za skakanje po lužah, za valjanje po snegu, obmetavanje s senom ... In seveda tudi urejen ter resen ob primerni situaciji.

oooo no to je to, naravno, za štose, let's go crazy attitude ... in pa seveda, da si ob pravem času tudi resen... hihi, evo tudi na forumu se lahko najde:) hehe... :veryevil:

KissMe
03.07.2008, 11:28
KissMe da probam drugače razložit kar sem napisal zgoraj.

Namesto poroke bi lahko napisal tudi izbira življenskega sopotnika.
In katerga življenskega spotnika si izberemo? Ja tistega, ki nam je všeč in nam izpolnjuje večino življensko pomembnih vprašanj in želja. In tista oseba, ki to nekako izpolnjuje, smo ob njej zadovoljeni in zadovoljni, je ponavadi ta, kateri brez problema lahko rečemo tudi približek ideala, sicer pa bo glede tega morda še kaj povedal še kdo drug :shy: KissMe in kako določiš kdaj si preveč izbirčna in kdaj premalo? :d:d:d
Sicer pa se popolnoma strinjam tudi s kabalo ;)

Po mojem pa človeka izberemo za življenjskega sopotnika po čisto drugih ključih... Ker velikokrat izbira srce in ne glava...
Glede izbirčnosti... eh, ne bom zlobna:d

KissMe
03.07.2008, 11:30
Ko je ravno nekdo omenil urejenost v hribih, sem se spomnila, ko sem to zimo na Krvavcu videla deklico, ki je smučala s ta velikimi okroglimi uhani. :rolleyes:
Deklina je pač hotela zgledat urejena, nooo.

Moje mnenje je tako, da naj bo partner ne samo urejen, temveč tudi razposajen za skakanje po lužah, za valjanje po snegu, obmetavanje s senom ... In seveda tudi urejen ter resen ob primerni situaciji.

Glede "urejenosti" sem točno enakih misli... najbolj všeč so mi ljudje, ki se prilagajajo situacijam.

Sicer mi je pa bolj pomembno skakanje po lužah, valjanje po snegu in obmetavanje s senom, kot pa resnost in urejenost...

kabala
03.07.2008, 11:48
"Lubčka mi dej", točno tako. Spontanost in sproščenost sta pomembnejša od nošenja srajce in kravate, ker slednje si lahko nadene vsakdo, hecat na tak način se pa moraš znat oziroma enostavno moraš bit tak človek.

Zato me tudi skorajda odbijajo fensi šmensi tipi, ki te vabijo na fensi večerjice ob ne vem kakem vinčku in spanje v ne vem kakem hotelu, če vem, da bi se neskončno zmrdoval ob večerji ala doma pripravljene palačinke ali ob golažu za kosilo, ker to ni dovolj "in", da o hoji v hribe ne govorimo, ker ti švic čisto pokvari frizuro. :rolleyes:

Pač kar komu paše ...

lady_lucifer
03.07.2008, 11:59
mrtom, men se zdi, da se ti ne mors odlocit, kaj bi rad.

KissMe
03.07.2008, 12:00
"Lubčka mi dej", točno tako. Spontanost in sproščenost sta pomembnejša od nošenja srajce in kravate, ker slednje si lahko nadene vsakdo, hecat na tak način se pa moraš znat oziroma enostavno moraš bit tak človek.

Zato me tudi skorajda odbijajo fensi šmensi tipi, ki te vabijo na fensi večerjice ob ne vem kakem vinčku in spanje v ne vem kakem hotelu, če vem, da bi se neskončno zmrdoval ob večerji ala doma pripravljene palačinke ali ob golažu za kosilo, ker to ni dovolj "in", da o hoji v hribe ne govorimo, ker ti švic čisto pokvari frizuro. :rolleyes:

Pač kar komu paše ...

Bruhat grem...

MrTom
03.07.2008, 12:12
mrtom, men se zdi, da se ti ne mors odlocit, kaj bi rad.

Saj veš kaj pravijo, zdeti se pomeni ... :d .... tako pravijo :dontknow::d .... sicer pa nismo v trgovini in ne izbiramo na policah, sem mnenja, da je takšnih ljudi zelo malo, ki v življenju srečajo oz. naletijo na več primernih in zanimivih ljudi s katerimi se tudi vidijo v neki resni vezi.

lady_lucifer
03.07.2008, 12:14
pomeni kaj? napisi do konca.

sem pa uporabila "zdi se mi" izkljucno zato, ker je tako res (torej se mi res zdi) in ker jst to tako razberem iz tvojih postov. Vedet pa res ne morm, ker te sploh ne poznam.

kabala
03.07.2008, 12:33
MrTom, kako si pa ti predstavljaš svojo idealno partnerko?

KissMe
03.07.2008, 12:38
pomeni kaj? napisi do konca.

sem pa uporabila "zdi se mi" izkljucno zato, ker je tako res (torej se mi res zdi) in ker jst to tako razberem iz tvojih postov. Vedet pa res ne morm, ker te sploh ne poznam.

Lady sam ni hotla bit žleht:rolling:

MrTom
03.07.2008, 13:11
MrTom, kako si pa ti predstavljaš svojo idealno partnerko?

Predstavljam si jo nekako takole, ko jo spoznam, mi bo pomenila vse in obratno :2thumbs:
Predvsem pa, da ima podoben karakter mojemu, ima podobne cilje, želje, .... v tem je zajeta celota :) Ne podpiram teze, da se nasprotja privlačijo, ok, če ne je sladoleda, jaz pa ga, za takšna nasprotja ni problema :d

samarjan
03.07.2008, 13:15
Mr.Tom je mal počitniško in za***antsko razpoložen, tako da ne bo nič najdel, oz. kar bo našel itak bo zanj sveto. Žensko si bo podredil v nulo, ker je kar nekam bolj posesiven, tako se mi zdi...

MrTom
03.07.2008, 13:15
pomeni kaj? napisi do konca.

sem pa uporabila "zdi se mi" izkljucno zato, ker je tako res (torej se mi res zdi) in ker jst to tako razberem iz tvojih postov. Vedet pa res ne morm, ker te sploh ne poznam.

.......nič vedeti :d (pregovor pač :dontknow:)

MrTom
03.07.2008, 13:17
Mr.Tom je mal počitniško in za***antsko razpoložen, tako da ne bo nič najdel, oz. kar bo našel itak bo zanj sveto. Žensko si bo podredil v nulo, ker je kar nekam bolj posesiven, tako se mi zdi...

Zgleda, da postajam znana osebnost. Niti sanjalo se mi ni, da me že toliko ljudi pozna, nice :2thumbs: Nova dobra družba ni nikoli odveč ;)
Zunaj je pa res enkratno in sem z mislimi že nekoliko na morju oz. na dopustu :)

KissMe
03.07.2008, 13:23
.......nič vedeti :d (pregovor pač :dontknow:)

Boljše vedet da misliš, kot misliti da veš:d :veryevil:

Se pa nekoliko strinjam s samarjanom, ampak res ne gre soditi prehitro...

samarjan
03.07.2008, 13:24
Po čem si pa znan??

KissMe
03.07.2008, 13:26
Po čem si pa znan??

:2thumbs: :veryfunny:

Če človeku napišeš kaj si misliš o njem, si očitno to kaj hitro zamisli kot slavo:dontknow:

kabala
03.07.2008, 13:32
MrTom, kaj te je pa motilo na dosedanjih partnerkah?

MrTom
03.07.2008, 13:35
Po čem si pa znan??

Zgleda, da me ti poznaš bolj kot jaz sam sebe :d:d:d, morda pa nisi edini, who knows :dontknow:

MrTom
03.07.2008, 13:37
MrTom, kaj te je pa motilo na dosedanjih partnerkah?

Povej ti, kaj je tebe motilo na dosedanjih partnerjih ;) Sicer so to moje osebne zadeve in jih ne razglabljam nepoznanim ljudem, še manj pa v javnosti. Morda nekoč, nekje na kavi kako besedo ali dve o tem ;) Globalno gledano pa dolgčas.

kabala
03.07.2008, 13:45
Povej ti, kaj je tebe motilo na dosedanjih partnerjih ;)

Ni problema: nezvestoba.

samarjan
03.07.2008, 13:49
Ne jaz te ne poznam, ker ne vidim skoz ekran.
Ne zdi se mi fer da se tako nekam izmikaš vprašanjem, ker prvi post si na dolgo napisal. Zdaj pa bežiš, pred kom? Samim sabo?
In te teme kje najti...so "resne teme", marsikomu otežijo, nekaterim pa olajšajo življenje.
Ampak vabilo nekega dne na kavo, hmm?
Če te nihče ne pozna, oz te skoz ekran ne vidi(razen kake jasnovidke???), enostavno če želiš seveda! odgovoriš to pa to me moti, me je motilo pri bivših.
Če bo kaka deklica čitala to rubriko ji bo lažje, tako bo vedela kaj nočeš oz. kaj hočeš od zveze.
Ampak da ne zavajaš deklice...te vprašam ali sploh iščeš žensko ali si se vključil v debato tako in žensko ob sebi že imaš?
Ne zdi se mi fer da bi recimo zavajal kakšno, dajal lažno upanje- to je zelo gnusno kar obstaja.
To je my opinion.

KissMe
03.07.2008, 14:01
Povej ti, kaj je tebe motilo na dosedanjih partnerjih ;) Sicer so to moje osebne zadeve in jih ne razglabljam nepoznanim ljudem, še manj pa v javnosti. Morda nekoč, nekje na kavi kako besedo ali dve o tem ;) Globalno gledano pa dolgčas.

Ne vem zakaj pol pišeš na forum če ne misliš razgljabljat o osebnih zadevah:dontknow: vsaka zdeva je po svoje osebna, če ne drugega ma vsak osebni pogled nanjo, tko da...:dontknow:

MrTom
03.07.2008, 14:07
Ne jaz te ne poznam, ker ne vidim skoz ekran.
Ne zdi se mi fer da se tako nekam izmikaš vprašanjem, ker prvi post si na dolgo napisal. Zdaj pa bežiš, pred kom? Samim sabo?
In te teme kje najti...so "resne teme", marsikomu otežijo, nekaterim pa olajšajo življenje.
Ampak vabilo nekega dne na kavo, hmm?
Če te nihče ne pozna, oz te skoz ekran ne vidi(razen kake jasnovidke???), enostavno če želiš seveda! odgovoriš to pa to me moti, me je motilo pri bivših.
Če bo kaka deklica čitala to rubriko ji bo lažje, tako bo vedela kaj nočeš oz. kaj hočeš od zveze.
Ampak da ne zavajaš deklice...te vprašam ali sploh iščeš žensko ali si se vključil v debato tako in žensko ob sebi že imaš?
Ne zdi se mi fer da bi recimo zavajal kakšno, dajal lažno upanje- to je zelo gnusno kar obstaja.
To je my opinion.

To, če partnerico že imam ni najbolj posrečeno vprašanje, ker lepo piše v mojem prvem postu. Internet in to sceno glede spoznavanja preko interneta imam lahko rečem, da v malem mezincu in zlat nasvet za vse tiste, ki želite spoznat nekoga preko interneta je "NIKOLI NIČESAR NE PRIČAKUJ" . Virtuala je lahko zanimiva komunikacija in ujemanje, vse to so le virtualne besede, do tistega "klika" pa je ponavadi še zelo daleč. Pri nas na internetu še vsaj nekaj let ne bo nobene resnosti, ker tudi dekleta v večini mislijo "tako hudo pa še ni, da bi tipa iskala na netu", ker to jemljejo za manjvredno. Vse to pa jemljejo tako zato, ker so se recimo pri dveh "nesposobnih lipetih" opekle in potem vse tipe mečejo v isti koš. Občasno tudi sledim raznim temam in opažam, da je res tako, ni kej :dontknow: Ne bom pa trdil, da ne obstajajo izjeme, osebno poznam kolegico, ki je šla v dveh mesecih na pijačo preko interneta s kar 60-timi tipi in enega omožila. Naj se mi pa javijo vsi tipi, ki jim je ratalo v dveh mesecih peljat na pijačo 60 deklet, dam za pijačo :d:d:d (Tukaj je ogromna razlika med m/ž)

No, v bistvu je mene najbolj motilo, hm, .... ženska neodločnost, recimo, da ni vedela ali bi bila spet z bivšim, ali bi bila malce še sama ali bi kakega novega spoznala, neduhovitost, neodštekanost, slab sex, nobenih idej, nobenih drobnih pozornosti in malih presenečenj, ne govorim o eni osebi ampak na splošno preteklost. Kar je bilo je bilo, prepričan sem, da obstajajo tudi the best punce ampak, če jih ne srečaš jih pač ne moreš poznat. Razgledane punce točno vedo, da je internet uredu zadeva, sicer ga ne bi cca. 70% Amerikancev uporabljajo za iskanje partnerja.

samarjan
03.07.2008, 14:15
Evo praviš nikoli ne pričakuj da bo kaj prinesla virtual. komunikacija. Po drugi strani da občuduješ tak način spoznavanja(vpliv ZDA).
A če ena skozi pisanje pravi da je taka pa taka....in ko jo v živo spoznaš, saj šele v živo skozi dejanja ugotoviš a je vse to res.
Zakaj se ti pa zdijo osebe(ženske) neresne, kako to kljub lepim besedah skozi pisanje ugotoviš?
Hvala za tvoj trud in odpisovanje!:2thumbs:

MrTom
03.07.2008, 14:32
Evo praviš nikoli ne pričakuj da bo kaj prinesla virtual. komunikacija. Po drugi strani da občuduješ tak način spoznavanja(vpliv ZDA).
A če ena skozi pisanje pravi da je taka pa taka....in ko jo v živo spoznaš, saj šele v živo skozi dejanja ugotoviš a je vse to res.
Zakaj se ti pa zdijo osebe(ženske) neresne, kako to kljub lepim besedah skozi pisanje ugotoviš?
Hvala za tvoj trud in odpisovanje!:2thumbs:

Odgovor je zelo preprost, ti se lahko z nekom pogovarjaš tudi dve leti pa na koncu ne boš vreden tudi te pozornosti, da s tabo spije pijačo, kaj zanimivega pove itd..... enostavno je odločna, da bo poiskala pravega tipa nekje zunaj kot so ga tudi njene kolegice. Ja, po pisanju je lahko oseba zelo zanimive, v živo pa so lahko tri besede na uro :d Če kdaj naletiš na tak primer imam tudi zato pravo rešitev, namreč, ko si že vse povedal, ker itaq non stop ti govoriš, ji pač kupi sladoled pa se ji bo spet dogajal :d:2thumbs: iznajdljivost ne škodi :nonono:

Evo praviš nikoli ne pričakuj da bo kaj prinesla virtual. komunikacija. Po drugi strani da občuduješ tak način spoznavanja(vpliv ZDA) ---- Zgleda, da me nisi razumel. Tak način ne občudujem ampak ga podpiram oz. potrjujem. Gre za to, da če maksimalno pričakuješ in ti potem pride kup razočarane, depresivne nesreče zaradi bivših tipov, po vsej verjetnosti tudi ne zgleda tako, kot je fotka iz photoshopa, lepo predelana, s kontrasti ali celo slika neke druge osebe. Če ne pričakuješ, potem tudi ne moreš bit razočaran. Sam osebno te stvari jemljem bolj kot druženje kot pa blind date.

Ne pa pozabit, to so moje izkušnje in moja gledanja na to, pri nekom drugem pa je lahko popolnoma drugačna slika kar se tega tiče.

samarjan
03.07.2008, 14:40
Ne vem če razumem prav..vročina pa to...
Zakaj bi si pa z nekom pisal 2 leti, brez da bi videl v živo?? Mislim zakaj ne gre na pijačo? Zakaj potem sploh piše 2 leti?

MrTom
03.07.2008, 14:58
Ne vem če razumem prav..vročina pa to...
Zakaj bi si pa z nekom pisal 2 leti, brez da bi videl v živo?? Mislim zakaj ne gre na pijačo? Zakaj potem sploh piše 2 leti?

To sem se tudi sam spraševal. Njen odgovor je bil, da se boji, da se bo spet zaljubila, ker ji je en nesposoben patron zlomil srce, baje who knows :dontknow::d Oziroma je bila celo ljubica z neko starejšo znano osebnostjo, tam pa itaq ni za pričakovat kaj dobrega za prihodnost, vsaj kar se love tiče. Sicer ni bil edini primer ampak saj poznamo pregovor 100 ljudi 100 čudi.

kabala
03.07.2008, 15:34
Njen odgovor je bil, da se boji, da se bo spet zaljubila, ker ji je en nesposoben patron zlomil srce, baje who knows :dontknow::d Oziroma je bila celo ljubica z neko starejšo znano osebnostjo, tam pa itaq ni za pričakovat kaj dobrega za prihodnost, vsaj kar se love tiče.

Moje skromno mnenje:

1. Zrela odrasla oseba ve, da se po neuspelem poskusu pač ne vrže puške v koruzo. Če ji je nekdo zlomil srce, s tabo pa ji je blo prijetno, kaj ma zdej onega tipa za mešat. Vesela naj bo, da je šel in da se odgrinja oblak :)
Primer: Če imam z avtomobilom prometno nesrečo, je sicer logično, da bom še nekaj časa imela rešpekt sesti za volan, ampak celo življenje ali nekaj let pa ne mislim javkat zaradi tega.

2. To je bil samo izgovor, ker je njej zelo ustrezal položaj, v katerem se je nahajala.

MrTom
03.07.2008, 17:18
Kabala o tem kaj je logično in kaj ni, sem že zdavnaj nehal razmišljat, ker neke logike pri ženskah enostavno ni oz. se dogaja kakor veter zapiha, najbrž ni vedno tako ampak na to varijanto se včasih tudi že zdavnaj poročene sodelavke pošalijo in da večkrat niti same ne vedo kaj bi in kaj ne, kaj je prav in kaj ni, morda je pa zato tako zanimivo bit v vezi :d;)

Lencka
03.07.2008, 17:37
kako enostavno je na tem svetu, če posplošujemo...

sama sem tudi preko spleta spoznala že nekaj ljudi, čeprav nikoli tu nisem iskala partnerja. ker mi ta način pač ni blizu. kar pa ne pomeni, da zato zavračam poznanstva. na ta način sem spoznala celo koga, ki mi je najbližje od vseh ljudi. sem pa srečala tudi osebo, s katero sva imela težave zaradi njegovih predstav o tem, kaj to, da sva bila enkrat na pijači, pomeni. torej... ne posploševat.

in tako moški kot ženske lahko v množici situacij delujemo "po čudni logiki". net tu ne igra nobene vloge, spol pa tudi ne.

MrTom
03.07.2008, 19:14
Lencka le površno si prebrala poste, lepo piše, da ni nikjer nobenega posploševanja ampak le primeri posameznikov :approve: , temu je tudi namenjena tema, da ljudje pomo svoje izkušnje, občutke o tem in onem, pretekle izkušnje, ... trenutno imam malce navdiha sodelovat na tem forumu, najbrž pa ne bo dolgo, ta tema je vsekakor zanimiva, čeprav je odziv nanjo zelo slab. Imam komaj 15 postov, ti pa 1628 :d, to moraš biti že prava umetnica :)

Lencka
03.07.2008, 20:31
Lencka le površno si prebrala poste, lepo piše, da ni nikjer nobenega posploševanja ampak le primeri posameznikov :approve: , temu je tudi namenjena tema, da ljudje pomo svoje izkušnje, občutke o tem in onem, pretekle izkušnje, ... trenutno imam malce navdiha sodelovat na tem forumu, najbrž pa ne bo dolgo, ta tema je vsekakor zanimiva, čeprav je odziv nanjo zelo slab. Imam komaj 15 postov, ti pa 1628 :d, to moraš biti že prava umetnica :)
da, le površno, apsoljutno. in apsoljutno se strinjam, namenjeno je vsemu, kar si napisal - no, pa saj tudi jaz nisem naredila ničesar drugega, ne? :dontknow: ;)
(ma ne, motiš se, jaz sem čist mala riba...)

Mowgli
04.07.2008, 08:31
Nekoga moraš imeti rad,
pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,
nekomu moraš nasloniti roko na ramo,
da se, lačna, nasiti bližine,
nekomu moraš, moraš,
to je kot kruh, kot požirek vode,
moraš dati svoje bele oblake,
svoje drzne ptice sanj,
svoje plašne ptice nemoči
- nekje vendar mora biti zanje
gnezdo miru in nežnosti -,
nekoga moraš imeti rad,
pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen
ker drevesa in trave vedo za samoto
- kajti koraki vselej odidejo dalje,
pa čeprav se za hip ustavijo -,
ker reka ve za žalost
- če se le nagne nad svojo globino -,
ker kamen pozna bolečino
- koliko težkih nog
je že šlo čez njegovo nemo srce -,
nekoga moraš imeti rad,
nekoga moraš imeti rad,
z nekom moraš v korak,
v isto sled -
o trave, reka, kamen, drevo,
molčeči spremljevalci samotnežev in čudakov,
dobra, velika bitja,
ki spregovore samo,
kadar umolknejo ljudje.

(Minatti)

KissMe
04.07.2008, 12:50
Nekoga moraš imeti rad,
pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,
nekomu moraš nasloniti roko na ramo,
da se, lačna, nasiti bližine,
nekomu moraš, moraš,
to je kot kruh, kot požirek vode,
moraš dati svoje bele oblake,
svoje drzne ptice sanj,
svoje plašne ptice nemoči
- nekje vendar mora biti zanje
gnezdo miru in nežnosti -,
nekoga moraš imeti rad,
pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen
ker drevesa in trave vedo za samoto
- kajti koraki vselej odidejo dalje,
pa čeprav se za hip ustavijo -,
ker reka ve za žalost
- če se le nagne nad svojo globino -,
ker kamen pozna bolečino
- koliko težkih nog
je že šlo čez njegovo nemo srce -,
nekoga moraš imeti rad,
nekoga moraš imeti rad,
z nekom moraš v korak,
v isto sled -
o trave, reka, kamen, drevo,
molčeči spremljevalci samotnežev in čudakov,
dobra, velika bitja,
ki spregovore samo,
kadar umolknejo ljudje.

(Minatti)

:2thumbs: :clapping:

spartan
04.07.2008, 16:18
kako enostavno je na tem svetu, če posplošujemo...

sama sem tudi preko spleta spoznala že nekaj ljudi, čeprav nikoli tu nisem iskala partnerja. ker mi ta način pač ni blizu. kar pa ne pomeni, da zato zavračam poznanstva. na ta način sem spoznala celo koga, ki mi je najbližje od vseh ljudi. sem pa srečala tudi osebo, s katero sva imela težave zaradi njegovih predstav o tem, kaj to, da sva bila enkrat na pijači, pomeni. torej... ne posploševat.

in tako moški kot ženske lahko v množici situacij delujemo "po čudni logiki". net tu ne igra nobene vloge, spol pa tudi ne.

to pomeni, da sta bla enkrat na pijači.....kaj pa bi naj druga pomenilo:clown:

Lencka
05.07.2008, 12:30
to pomeni, da sta bla enkrat na pijači.....kaj pa bi naj druga pomenilo:clown:
meni ne, tebi očitno tudi ne, komu drugemu pa morda kaj... :rolling:

Mowglič :)

spartan
05.07.2008, 17:03
meni ne, tebi očitno tudi ne, komu drugemu pa morda kaj... :rolling:

Mowglič :)

hja...lahko bi vzel ta človek vse mal drugače če....hja...kaj pa si mu govorila:shy:

Včasih ženske preveč govorite....pa to ni mišljeno slabšalno;)

KissMe
05.07.2008, 18:23
hja...lahko bi vzel ta človek vse mal drugače če....hja...kaj pa si mu govorila:shy:

Včasih ženske preveč govorite....pa to ni mišljeno slabšalno;)

Ja, to je pa res lahko samo kompliment:nonono:

Včasih moški premalo poslušate...

spartan
05.07.2008, 19:04
...kot ima kovanec zmeraj 2 plati, tako ima vsaka zgodba tudi 2 strani.

Saj ne rečem nič preko Lenčke...zanimivo pa bi bilo videti tudi drugo stran kaj in kako.

Lencka
06.07.2008, 20:06
Seveda... Ampak to ni debata to teme, jaz sem samo dala primer, da daje tudi spoznavaje ljudi preko neta lahko zelo različne izkušnje.

MrTom
06.07.2008, 23:41
Seveda... Ampak to ni debata to teme, jaz sem samo dala primer, da daje tudi spoznavaje ljudi preko neta lahko zelo različne izkušnje. Khm, am, hm,......ahm,...... res je, se popolnoma strinjam ::bored::bored::bored:

Eliza
30.07.2008, 10:34
Živijo, ravno danes sem brskala po forumih na tole temo, pa sem se odločila še sama nekaj napisat. Tudi sama imam namreč problem, kje iskat. Faks sem že končala. Tam sem študirala takšno smer, da smo bile večinoma ženske, v službi je pa podobna situacija. Glavna tema pogovorov so otroci, tako da sem tiho, se prijazno nasmiham in predvsem veliko kimam. Ko pa že kar se da z lahkotnim tonom rečem, da moram pa jaz še 'tapravga' poiskat, da bi imela osnovne pogoje za družino, te pa pogledajo s tako nadležnim pomilovanjem, da je res najbolje držat jezik za zobmi.
Iskanje tiste prave osebe zna bit precej smotana zadeva, še posebej če se preveč obremenjuješ s tem. Če greš na izlet, so res skor vsi poparčkani. Če že spoznaš koga, ki ti je všeč, pa ga bolje spoznaš ... se izkaže, da te ima za dobro frendico. Sam pa si najde kakšno fajno punco, si ustvari družino ... Torej, nazaj za risalno desko, kot bi rekel Koyote.
O zmenkih prek spleta sem slišala tako dobre kot slabe izkušnje kolegic. Zadeva se pri nas očitno še ni dobro prijela. To, da ljudje ne objavljajo svojih slik ali objavijo korigirano/lažno, pa je najbrž posledica negotovosti, ki se jim je čez čas in ob 'pomoči' znancev naglo nabrala. So pa tudi taki, katerih nameni niso iskreni.
Še vedno ostane možnost, da se vključiš v zadeve, ki te zanimajo. Če tam koga srečaš, super! Če pa ne, si pa tud nekaj naredil-a za svojo dušco.
OK, čas bo, da neham. :-)

Cifra
30.07.2008, 11:50
Eliza, tudi spoznavanje prek interneta je lahko dobra izkušnja. Odvisno, kako na to gledaš. Zame nobena izkušnja ni bila slaba, pa sem spoznala kar nekaj ljudi, s katerimi smo se "spoznali" preko interneta. En tak vir je tale forum, kjer je veliko dobrosrčnih, simpatičnih ljudi. Greš pač na skupinsko srečanje, če ti je neugodno v dvoje, za začetek. Drugi vir pa so razne strani, namenjene spoznavanju v dvoje. Jaz sem preko ene od teh strani spoznala svojega zdajšnjega partnerja, s katerim sem dobra 3 leta in sem torej imela zelo dobro izkušnjo. Sem pa pred tem spoznala tudi par "čudnih" osebkov, s katerimi greš v najslabšem primeru samo na pijačo, ali pa se pač takoj obrneš in vrneš domov, če ti ne ustreza. Nobena izkušnja tprej ni slaba, na ta način lahko tudi izpiliš občutek za iskrene in dobre ljudi, če ne drugega. Jaz sem vsekakor ZA take vrste spoznavanje. :) Srečno

pecnikr
30.07.2008, 18:55
hmmmm...ja no kaj jaz kot fant na to porečem mam kr par prijateljev in vsi smo samski ampak ne zaradi tega da smo odkačeni al pa podpovprečjem nekega izgleda problem imamo samo z tem ker enostavno ženskam ne verjamemo več vsi smo šli skoz neka razmerja bli strašno razočarani zdej pa enostavno nekega apetita za zvezo nimamo pač tko mal lutamo okoli......js sem bil letos na morju zraven 30 vzgojitelc same bejbe niti ena ni slaba niti po srcu niti po izgledu sem se moral kr zadrževat ker bi me vse povozile če bi sam mal mignil ampak enostavno se bojim v kako vezo nazaj ker pol sem dobesedno ujet v samemu sebi mogoč da se motim ampak če te nekdo 2x za nos potegne pol sem rajši sam kot pa 3 osel.......

Eliza
04.08.2008, 14:17
te čisto razumem, pecnikr. ko enkrat izgubiš zaupanje, mora biti že res ena posebna oseba, da te spet pripravi do tega, da se izpostaviš in se pokažeš ranljivega. mogoče je pri fantih tudi pritisk večji v tem, da 'po tradiciji' fant naredi prvi korak. no, jaz se enkrat nisem držala te tradicije ... pa ne vem, če si bom še kdaj upala bit tko pogumna. ampak ne smemo pa obupat. moja kolegica me tolaži s tem, da je najbrž 'tisti pravi' zgrešil smer do mene, pa je preveč trmast, da bi koga vprašal, tko da zdaj mal dlje traja. :-)
hvala za spodbudne besede, Cifra! imaš prav, vsaka izkušnja je lahko za kaj dobra. :-)

pecnikr
04.08.2008, 18:43
[QUOTE=Eliza;1368260]t ko enkrat izgubiš zaupanje, mora biti že res ena posebna oseba, da te spet pripravi do tega, da se izpostaviš in se pokažeš ranljivega.


točno ampak ta posebna oseba je še sploh kje katera ???:nonono::nonono:

Eliza
04.08.2008, 19:20
točno ampak ta posebna oseba je še sploh kje katera ???:nonono::nonono:[/QUOTE]

nekak moramo verjet, da nekje obstaja za vsazga tista prava oseba. res je kliše, ampak upanje umre zadnje. in tega ne smemo pozabit. tudi zate se bo našla ena prav posebna!

pecnikr
04.08.2008, 21:16
ok bom mel upanje mogoč pa res....grazie...kiss++

popka
05.08.2008, 02:16
kaj pa, če bi se kar vidva kje dobila?:shy:

Lencka
05.08.2008, 06:57
Oh, porkaduš, pa saj je že vsakdo bil razočaran in nesrečno se je končalo in bolelo je, gotovo vsakogar kdaj... in večino je potem strah... pa ne nehamo živet ;)

Vedno tvegaš. Ampak včasih lahko kaj tudi dobiš. Takrat pa je vredno, ni?

pecnikr
05.08.2008, 11:40
popka; kaj pa, če bi se kar vidva kje dobila?:shy:[/QUOTE]

ja točno najbolš...........:):):):):blush:

Kal-El
05.08.2008, 11:44
eni pa tudi delate iz muhe slona ali pa kar dinozavra...
Ja tak odnos: uuu una mi je nardila kolažiz srca in me je čist prizadela, aa akuko naj zdej zaupam drugim in podobno je za tamale otroke... in če boste apriori pri vsakem novem poznanstvu imeli to pred očmi, itak da ne bo nikoli uspeha in tko naprej...

Glavo pokonci in akcija ... smiljenje samemu sebi še nikoli ni obrodilo sadov...
In kar je sploh najvažnejše: bolj kot iščeš manj najdeš in bolj ko omahuješ v določenem primeru prej ti vlak odpelje in se pol lahko samo še po glavi tepeš...

najboljši nasvet: pojdite s tokom in se prepustite ... pa boste en dva tri našli nekoga...

KissMe
05.08.2008, 12:14
eni pa tudi delate iz muhe slona ali pa kar dinozavra...
Ja tak odnos: uuu una mi je nardila kolažiz srca in me je čist prizadela, aa akuko naj zdej zaupam drugim in podobno je za tamale otroke... in če boste apriori pri vsakem novem poznanstvu imeli to pred očmi, itak da ne bo nikoli uspeha in tko naprej...

Glavo pokonci in akcija ... smiljenje samemu sebi še nikoli ni obrodilo sadov...
In kar je sploh najvažnejše: bolj kot iščeš manj najdeš in bolj ko omahuješ v določenem primeru prej ti vlak odpelje in se pol lahko samo še po glavi tepeš...

najboljši nasvet: pojdite s tokom in se prepustite ... pa boste en dva tri našli nekoga...

Točno to. Vsak je bil že kdaj prizadet, razočaran, ogoljufan, ampak če hočeš živeti polno življenje, se zaradi tega ne boš odpovedal določenim stvarem.

Sreča je na strani pogumnih;) strahopetcem ostane životarjenje.

Eliza
09.08.2008, 11:04
uf, se je pa kr nekaj postov nabral, kar sm bla zadnjič tu.
ja, sreča je na strani pogumnih. :) tko da nam res ne preostane drugega, kot da gremo s pokončno glavo pogumno naprej.
pecnikr, kaj pa predlagas? :blush:

pecnikr
11.08.2008, 12:39
ja očitno vidim da bom moral le prestopiti na stran tistih ki menijo da glavo pokonci in to je to....pravzaprav pride kaki dan ko resnično dobiš bolj negativne misli okoli tega....je pa veliko dni ki te pa na pozitivno stran potegnejo in si pač zapoješ kako na ta račun in gre dalje....torej hvala vsem za spodbudne besede....od zdej naprej poskušam pozitivno razmišljat.....by by

Eliza
11.08.2008, 13:20
ja očitno vidim da bom moral le prestopiti na stran tistih ki menijo da glavo pokonci in to je to....pravzaprav pride kaki dan ko resnično dobiš bolj negativne misli okoli tega....je pa veliko dni ki te pa na pozitivno stran potegnejo in si pač zapoješ kako na ta račun in gre dalje....torej hvala vsem za spodbudne besede....od zdej naprej poskušam pozitivno razmišljat.....by by

:2thumbs: Vso srečo in naj te vedno spremlja sonček. :sun:

Lep pozdrav in veliko uspeha pri iskanju tudi drugim. :helo:

zverina
14.08.2008, 08:14
Torej kje ga/jo najti, pa ne tako za skok med rjuhe, vendar nekoga za smeh, za pogovor, za skupno druženje, partnerstvo ...
:dontknow:

Aja, pa leta so 25+

tega ni:d.....po treh letih se med poliže.;)....skrita veza zraven ti polepša življenje.....ta je najbolj sladka.:blush:

KissMe
14.08.2008, 14:28
tega ni:d.....po treh letih se med poliže.;)....skrita veza zraven ti polepša življenje.....ta je najbolj sladka.:blush:

25+ je bla mišljena starost osebe (kakor jaz razumem), ne tolk dolgo vezo:rolling:

Skrita veza:nonono::nonono::nonono: to je pa že za v drugo temo

zverina
16.08.2008, 12:59
Živijo, ravno danes sem brskala po forumih na tole temo, pa sem se odločila še sama nekaj napisat. Tudi sama imam namreč problem, kje iskat. Faks sem že končala. Tam sem študirala takšno smer, da smo bile večinoma ženske, v službi je pa podobna situacija. Glavna tema pogovorov so otroci, tako da sem tiho, se prijazno nasmiham in predvsem veliko kimam. Ko pa že kar se da z lahkotnim tonom rečem, da moram pa jaz še 'tapravga' poiskat, da bi imela osnovne pogoje za družino, te pa pogledajo s tako nadležnim pomilovanjem, da je res najbolje držat jezik za zobmi.
Iskanje tiste prave osebe zna bit precej smotana zadeva, še posebej če se preveč obremenjuješ s tem. Če greš na izlet, so res skor vsi poparčkani. Če že spoznaš koga, ki ti je všeč, pa ga bolje spoznaš ... se izkaže, da te ima za dobro frendico. Sam pa si najde kakšno fajno punco, si ustvari družino ... Torej, nazaj za risalno desko, kot bi rekel Koyote.
O zmenkih prek spleta sem slišala tako dobre kot slabe izkušnje kolegic. Zadeva se pri nas očitno še ni dobro prijela. To, da ljudje ne objavljajo svojih slik ali objavijo korigirano/lažno, pa je najbrž posledica negotovosti, ki se jim je čez čas in ob 'pomoči' znancev naglo nabrala. So pa tudi taki, katerih nameni niso iskreni.
Še vedno ostane možnost, da se vključiš v zadeve, ki te zanimajo. Če tam koga srečaš, super! Če pa ne, si pa tud nekaj naredil-a za svojo dušco.
OK, čas bo, da neham. :-)

šminka+ lase v čop= zmagovalna kombinacija....največ ljudi(beri-moške:)) boš sedaj trenutno spoznala na kakih open air koncertih, prireditvah..

amaze646
18.08.2008, 22:44
Se strinjam zverina, na raznih glasbenih festivalih, koncertih, prireditvah se, da spoznati super ljudi.

Snif
19.08.2008, 13:27
Na biciklu.

snežko
19.08.2008, 14:34
:) če maš duplaka...

spartan
19.08.2008, 17:39
Na biciklu.

preveč rit boli:clown:

zverina
22.08.2008, 16:42
Se strinjam zverina, na raznih glasbenih festivalih, koncertih, prireditvah se, da spoznati super ljudi.


javpo možnosti, da so same prijateljice na kupu....brez kakih študentskih kolegov itd.

fr7pu2af9b
25.08.2008, 22:51
Torej kje ga/jo najti, pa ne tako za skok med rjuhe, vendar nekoga za smeh, za pogovor, za skupno druženje, partnerstvo ...
:dontknow:

Aja, pa leta so 25+

Ce se ti leta ne poznajo pretirano, absolvent v grciji. Ne toliko kar se same grcije tice - ce se spodaj dajes dol, po moje iz zveze ne bo nic. Se je pa ogromno parov spoznalo spodaj, in kot zanimiv fenomen, zaceli hoditi nekaj mesecev po absolventu, skozi zblizevanje skozi poabsolventske zure. Enako novoletna potovanja (studentska).


(to je cist prakticen nasvet, ki gotovo pomaga, in absolvent ni vsesplosna ****arija, kot se zdi iz medijev)

Aja, pa ne pokazat, da nujno isces nekoga. To odbija nasprotni spol.

Lencka
26.08.2008, 16:11
Ce se ti leta ne poznajo pretirano, absolvent v grciji. Ne toliko kar se same grcije tice - ce se spodaj dajes dol, po moje iz zveze ne bo nic. Se je pa ogromno parov spoznalo spodaj, in kot zanimiv fenomen, zaceli hoditi nekaj mesecev po absolventu, skozi zblizevanje skozi poabsolventske zure. Enako novoletna potovanja (studentska).


(to je cist prakticen nasvet, ki gotovo pomaga, in absolvent ni vsesplosna ****arija, kot se zdi iz medijev)

Aja, pa ne pokazat, da nujno isces nekoga. To odbija nasprotni spol.
gotovo ne, gre namreč za strokovne ekskurzije, geografsko-zgodovinsko nadvse izobraževalne, in spomini ostanejo za dolgo časa, umetniški vtisi pa napolnijo dušo z novo energijo :clown:

(morala sem, žal mi je, zalo mi je žal, a morala sem!)

no, fajn plac je tudi, a ne de, kakšen forumski re, recimo siolov, ker tuki pa visimo sami kul osebki, vseh starosti, spolov in seksualnih nagnjenjjj :approve: :clown:

kaj pa plesni tečaj? :blush:

ss77
28.08.2008, 09:42
Tam kjer najmanj pričakuješ....
Meni osebno je bilo najlažje po lokalih spoznavat punce, dva tri glažke v vampek in akcija. Samo ne smeš biti takoj razočaran, od petih poizkusov je velika verjetnost, da bodo štirje neuspešni.
Pomembno je, da si pri svojih "zapeljevanjih" uporabiš kakšen zelo inovativen način. Ne začenjaj z obrabljenimi frazami "živjo, kako si?" ali pa "ti lahko plačam pijačo"....
Poizkusi raje s čim takim: Živjo, upam, da te nisem preveč zmotil, zanima me, če mi lahko posodiš denar za nakup VINJETE. Veš, moram jutri k babici v dom ostarelih, ji bom nesel sadje....denarja pa nimam zato so mi objestneži ukradli BA kartico...
Na tak način imaš vsekakor več opcij....glede na to, da iščeš nekaj resnega moraš ispasti resen...in v takem primeru tudi boš. Lahko jo presentiš tudi s kako konzervo tune, jo direktno potegneš iz žepa in vprašaš, če bi ona tudi jedla....

Andreea
28.08.2008, 18:59
Poizkusi raje s čim takim: Živjo, upam, da te nisem preveč zmotil, zanima me, če mi lahko posodiš denar za nakup VINJETE. Veš, moram jutri k babici v dom ostarelih, ji bom nesel sadje....denarja pa nimam zato so mi objestneži ukradli BA kartico.......
....ker bom srečal volka in me bo strah bi rad, da greš z mano in me držiš za roko :clown:

Lencka
28.08.2008, 20:18
Bljah, same mačke okoli vrele kaše. Za rit prjet, na žnable se nalimat pa rečt: "bod moja" po mojem ne more bit brez posledic! Če bodo pozitivne al negativne, pa sam bog ve.

Andreea
28.08.2008, 21:30
ja :p

sam takih fantov ni več :(

fr7pu2af9b
29.08.2008, 01:29
gotovo ne, gre namreč za strokovne ekskurzije, geografsko-zgodovinsko nadvse izobraževalne, in spomini ostanejo za dolgo časa, umetniški vtisi pa napolnijo dušo z novo energijo :clown:

(morala sem, žal mi je, zalo mi je žal, a morala sem!)


He? A si bla na kaksnem absolventu, a to samo tako na pamet govoris, ko si malo gledala "divje" slike, ki jih agencije nacrtno plasirajo za propagando? In ja, izletov je precej. Vecina ljudi pa dol ne seksa. Kar ne pomeni da se kaksna radodajka ne da dol z 12 tipi v 12 dneh, ampak generalno so tisti, ki gredo dol kao po seks, razocarani. Ker radodajk tudi ni pretirano dosti.

je In ce gres dol se samo zabavat, je zelo dobra sansa da spoznas sorodno duso. Samo seveda, kot kjerkoli drugje, ne smes iti tja z NAMENOM da bos iskal nekoga. Potem se ti to vidi na kilometre, in se te pac kandidati ali kandidatke itak izogibajo.

fr7pu2af9b
29.08.2008, 01:30
Tam kjer najmanj pričakuješ....
Meni osebno je bilo najlažje po lokalih spoznavat punce, dva tri glažke v vampek in akcija. Samo ne smeš biti takoj razočaran, od petih poizkusov je velika verjetnost, da bodo štirje neuspešni.
Pomembno je, da si pri svojih "zapeljevanjih" uporabiš kakšen zelo inovativen način. Ne začenjaj z obrabljenimi frazami "živjo, kako si?" ali pa "ti lahko plačam pijačo"....

"Bejbi, a gres z mano, jaz sem z drugega planeta."

Ce se ob tem ne zarezi, potem je noces :)

ss77
29.08.2008, 08:11
"Bejbi, a gres z mano, jaz sem z drugega planeta."

Ce se ob tem ne zarezi, potem je noces :)

Meni se pa zadeva ne zdi preveč originalna....
Moje izkušnje so take, da v prvem koraku ne smeš takoj začeti z neposrednim "napadom". Najbolj se obnese čisto običajen pogovor, punco je potrebno obvezno nasmejat, nikakor ne smeš izpasti vsiljiv ali pa obupan. Tukaj se spet izkaže pravilo, če moški ne "strada seksa" je veliko bolj sproščen in oddaja zelo ugodno energijo (zato je toliko varanja....vezan moški oddaja drugo energijo). V kolikor si seksa in ženske izjemno želi (in tega ni imel že zelo dolgo), to ženske začutijo in učinek je vse prej kot pozitiven (leva ali desna roka bo spet v akciji...).
Potrebno je biti samo sproščen in predvsem biti kar si. Neka nakladanja niso nek faktor za dosego uspeha....V smislu, "jaz sem res hud, imam bavarijo, pa motor...pa sve name padajo, jem v Asu...."
Bolj je povedat, da si zapufan bolj kot bivša Jugoslavija (v kolikor si res), da bo tvoj avto kmalu dobil certifikat starodobnika in, da je edina opcija, da jo lahko pelješ na večerjo na kako klopco ob ljubljanici....hrana bo seveda poli salama in serove štručke...na koncu pa še bounty čokoladka....:)

ss77
29.08.2008, 08:14
Bljah, same mačke okoli vrele kaše. Za rit prjet, na žnable se nalimat pa rečt: "bod moja" po mojem ne more bit brez posledic! Če bodo pozitivne al negativne, pa sam bog ve.

Pa ne moreš uporabit načina kot so ga uporabljali naši predniki, npr. stanovalci v Potočki zijalki....(tam kjer je polno narcis). Na tak način lahko ujameš samo kakšno okrog ušes, v še slabšem primeru pa te še kak njen prijatelj ali celo fant nalomi....

Lencka
29.08.2008, 21:32
ss77, verjemi, tak pristop je prav efektiven. večina bejb bi to priznala, pa si, za razliko od mene in Andree, ne upajo :p

Andreea
29.08.2008, 22:15
sam res :p

le kje so tisti fantje kot Hawkeye: "grema v moj šotor, grema v tvoj šotor, grema v nevtralen šotor?"...

al pa d bi prišo k meni pa rekel "čau miška, mam rezerviran hotel, pa mi nobena bejba ni všeč. greš z mano?"

jah... dobri stari cajti, ko sm bila še mlada :(

fr7pu2af9b
29.08.2008, 22:31
Meni se pa zadeva ne zdi preveč originalna....
Moje izkušnje so take, da v prvem koraku ne smeš takoj začeti z neposrednim "napadom".

Po moje je dalec najboljsa strategija, da enostavno nisi gluh in slep in da opazujes, kje kaksna punca (ali tip ce si punca :) zija vate, malo preveckrat obrne pogled v stran, itd...

KissMe
30.08.2008, 11:34
He? A si bla na kaksnem absolventu, a to samo tako na pamet govoris, ko si malo gledala "divje" slike, ki jih agencije nacrtno plasirajo za propagando? In ja, izletov je precej. Vecina ljudi pa dol ne seksa. Kar ne pomeni da se kaksna radodajka ne da dol z 12 tipi v 12 dneh, ampak generalno so tisti, ki gredo dol kao po seks, razocarani. Ker radodajk tudi ni pretirano dosti.

je In ce gres dol se samo zabavat, je zelo dobra sansa da spoznas sorodno duso. Samo seveda, kot kjerkoli drugje, ne smes iti tja z NAMENOM da bos iskal nekoga. Potem se ti to vidi na kilometre, in se te pac kandidati ali kandidatke itak izogibajo.

No, če pa ni toliko seksa, kot pravijo, potem mi pa sploh ni žal, da ne grem:d

Kakorkoli obrneš, dejstvo je, da se ljudje v tujih krajih lažje sprostijo, privoščijo si, kar si doma ne upajo. Svoje doda tudi kakšnen promil alkohola, vročina, modro morje in razgaljena telesa.

Morda pa je to, da se "dol" ne seksa le tvoja osebna izkušnja:veryevil:

KissMe
30.08.2008, 11:42
ss77, verjemi, tak pristop je prav efektiven. večina bejb bi to priznala, pa si, za razliko od mene in Andree, ne upajo :p

Evo, js tud priznam. Mene une uverture in duhovičenja res odbijajo in dolgočasijo. V resnici je pomembno le ali bi ali ne bi, to se da pa hitro ugotovit brez nepotrebnega nakladanja. Mene osebno to bolj privlači, ni pa to edini faktor.

Mislim, da so zgodbe o tem, kako smo punce blazno romantične, sanjamo o ne vem kakšnih uvodih in misijonarskem položaju na satenastih rjuhah ob soju stotih sveč, samo nakladanje, ker si moški želite, da bi bile take. Take, ki bi te po desetih minutah poznanstva pof*kala na wc-ju v lokalu bi se enostavno ustrašil. Taki so ja... z jajci:veryevil: :rolling:

Andreea
30.08.2008, 18:36
Take, ki bi te po desetih minutah poznanstva pof*kala na wc-ju v lokalu bi se enostavno ustrašil.
reveži, a kar tko jih napadaš?:rolling: :rolling: :rolling: :rolling:

Taki so ja... z jajci:veryevil: :rolling:
metalci :p

sam (na žalost) ne vsi :blush: :d

(upam, de se ne bo zdele en tak oglasu... :d :blush: :d )

ss77
01.09.2008, 06:55
Lenčka in se mi zdi Andreja , zanimivo razmišljanje.....u bistvu zelo pozitivno razmišljanje....sta ženski, ki vesta kaj hočeta....:2thumbs:
Škoda, da se nismo nikdar srečali....:d
Saj, če pa pomislim iz drugega kota je pa tak pristop tudi ok, vprašaš in si takoj na jasnem....oz. v kakem temačnem prostoru morda v avtu....morda kje drugje....:p

Snif
14.09.2008, 02:25
Pomoje je veliko različnih možnosti, kje se najti. Vsak ima mal drugačno izkušnjo s spoznavanji...

KissMe
14.09.2008, 07:32
Pomoje je veliko različnih možnosti, kje se najti. Vsak ima mal drugačno izkušnjo s spoznavanji...

As ti Ameriko odkriu al kva?! Itak da ma vsak drugačno izkušnjo s spoznavanji, zato je ta tema,da jo napišeš, ne zato da ugotoviš da ma vsak drugačno izkušnjo:nonono:

Lencka
14.09.2008, 09:57
jaz sem enega spoznala, ko je mimo hiše pripeljal in se ustavil na pijači :p

Snif
14.09.2008, 12:34
As ti Ameriko odkriu al kva?! Itak da ma vsak drugačno izkušnjo s spoznavanji, zato je ta tema,da jo napišeš, ne zato da ugotoviš da ma vsak drugačno izkušnjo:nonono:

Ne jst. Saj veš kdo je je.

pecnikr
14.09.2008, 20:15
Evo, js tud priznam. Mene une uverture in duhovičenja res odbijajo in dolgočasijo. V resnici je pomembno le ali bi ali ne bi, to se da pa hitro ugotovit brez nepotrebnega nakladanja. Mene osebno to bolj privlači, ni pa to edini faktor.

Mislim, da so zgodbe o tem, kako smo punce blazno romantične, sanjamo o ne vem kakšnih uvodih in misijonarskem položaju na satenastih rjuhah ob soju stotih sveč, samo nakladanje, ker si moški želite, da bi bile take. Take, ki bi te po desetih minutah poznanstva pof*kala na wc-ju v lokalu bi se enostavno ustrašil. Taki so ja... z jajci:veryevil: :rolling:

kar si tu napisala je dejansko samo realnost in nič drugega....kakorkoli gledano vsi enako razmišljamo in zmeraj več je odprtosti ljudi za akcijo....sej v tem ni nič slabega..:2thumbs::2thumbs:

pecnikr
14.09.2008, 20:17
aja no če povem kako sem js osvajal...hmmm do zdaj pravzaprav nisem še sploh ker so ženske začele najprej mene...ampak zdaj sem pa po 7 letih končane zveze zadevo začel mal drugače gledat...tko da...:dontknow:

mrjerry
15.09.2008, 14:19
Meni ne pase f*** v lokalih na WCjih. Ne po 10 minutah, ne po 10 letih.

Smaug
15.09.2008, 15:28
Razen ko si z mano.

Smaug
15.09.2008, 16:12
Drugace pa se popolnoma strinjam: *** po 10 minutah poznavanja je zame popolnoma odvracajoca stvar. Mater, se s ****o se vec casa clovek pogovarja....
Da ne govorim o temu, da ima v takem primeru moj mozgan tendencije procesirati podatke v smeri, da "kura itak nima dosti slame v glavi, da bi se lahko o cem pogovarjala". Rajsi grem potem na kavo s prijateljico, ki zna zbijati sale, rokavice ter zaboje, pa si ga doma na roke vrzem :d

KissMe
16.09.2008, 07:46
Drugace pa se popolnoma strinjam: *** po 10 minutah poznavanja je zame popolnoma odvracajoca stvar. Mater, se s ****o se vec casa clovek pogovarja....Da ne govorim o temu, da ima v takem primeru moj mozgan tendencije procesirati podatke v smeri, da "kura itak nima dosti slame v glavi, da bi se lahko o cem pogovarjala". Rajsi grem potem na kavo s prijateljico, ki zna zbijati sale, rokavice ter zaboje, pa si ga doma na roke vrzem :d

:dontknow: Vsako tele ima svoje veselje in vsak bik ima svoj štrik... To, kolk se človek s k.urbo pogovarja, js res ne vem:dontknow: :veryevil: ... sicer se pa lahko pogovarjaš tudi potem:d
Hotela sem samo povedati, da pač vse ženske nismo tako zelo romantične in da je to, da smo ženske ful romantične lahko tud plod moške domišljije. Sem pa napisala res zelo karikirano... če ste vzeli dobesedno:dontknow: Sploh je pa velika razlika, če človek začne normalen pogovor, ali pa če začne z nekimi "osvajalskimi frazami", ki jih je nekdo v tej temi tudi predlagal... se mi pa res želodec obrne...
Včasih paše kavica, včasih pa kaj drugega... Vse je odvisno od situacije in razpoloženja. Ampak sama prisegam na strast na vseh področjih (t.j. ne samo pri seksu, da me ne bo spet kdo narobe razumel).

ss77
16.09.2008, 08:09
:dontknow: Vsako tele ima svoje veselje in vsak bik ima svoj štrik... To, kolk se človek s k.urbo pogovarja, js res ne vem:dontknow: :veryevil: ... sicer se pa lahko pogovarjaš tudi potem:d
Hotela sem samo povedati, da pač vse ženske nismo tako zelo romantične in da je to, da smo ženske ful romantične lahko tud plod moške domišljije. Sem pa napisala res zelo karikirano... če ste vzeli dobesedno:dontknow: Sploh je pa velika razlika, če človek začne normalen pogovor, ali pa če začne z nekimi "osvajalskimi frazami", ki jih je nekdo v tej temi tudi predlagal... se mi pa res želodec obrne...
Včasih paše kavica, včasih pa kaj drugega... Vse je odvisno od situacije in razpoloženja. Ampak sama prisegam na strast na vseh področjih (t.j. ne samo pri seksu, da me ne bo spet kdo narobe razumel).

Jaz sem te takoj narobe rzaumel.....;)

mrjerry
16.09.2008, 08:25
:dontknow: Vsako tele ima svoje veselje in vsak bik ima svoj štrik... To, kolk se človek s k.urbo pogovarja, js res ne vem:dontknow: :veryevil: ... sicer se pa lahko pogovarjaš tudi potem:d
Hotela sem samo povedati, da pač vse ženske nismo tako zelo romantične in da je to, da smo ženske ful romantične lahko tud plod moške domišljije. Sem pa napisala res zelo karikirano... če ste vzeli dobesedno:dontknow: Sploh je pa velika razlika, če človek začne normalen pogovor, ali pa če začne z nekimi "osvajalskimi frazami", ki jih je nekdo v tej temi tudi predlagal... se mi pa res želodec obrne...
Včasih paše kavica, včasih pa kaj drugega... Vse je odvisno od situacije in razpoloženja. Ampak sama prisegam na strast na vseh področjih (t.j. ne samo pri seksu, da me ne bo spet kdo narobe razumel).

Vračilo je bilo enako karikirano. Verjetno si hotela povedati, da zenskam (kot populaciji - ne govorimo o konkretni ženski) za skok v posteljo ne paše astronomska dolga predigra. Jaz sem temu v kontro postavil sebe (kot konkretnega moškega), ki je izpostavil, da na hitri f*k ne tiščim zato, ker bi se bal, da to njej ne bi bilo všeč, pač pa zato, ker to meni ni všeč.

Je pač tako da je stopnja vulgarnosti ki si jo ženska ob meni lahko privošči sorazmerna s tem kako dobro jo poznam. Moja specifika pač.

KissMe
16.09.2008, 08:40
Vračilo je bilo enako karikirano. Verjetno si hotela povedati, da zenskam (kot populaciji - ne govorimo o konkretni ženski) za skok v posteljo ne paše astronomska dolga predigra. Jaz sem temu v kontro postavil sebe (kot konkretnega moškega), ki je izpostavil, da na hitri f*k ne tiščim zato, ker bi se bal, da to njej ne bi bilo všeč, pač pa zato, ker to meni ni všeč.

Je pač tako da je stopnja vulgarnosti ki si jo ženska ob meni lahko privošči sorazmerna s tem kako dobro jo poznam. Moja specifika pač.

Predvsem sem merila na to, da take bedarije, kot jih je pisal fr7pu2af9b na 12. strani (primer: Bejbi, a greš z mano, jaz sem z drugega planeta), vsaj pri meni, zagovo ne užgejo. Imajo boj direktni pa tudi tisti, ki ne kvasijo neumnosti, velikoooooooooo več možnosti:d

ss77
16.09.2008, 09:08
Predvsem sem merila na to, da take bedarije, kot jih je pisal fr7pu2af9b na 12. strani (primer: Bejbi, a greš z mano, jaz sem z drugega planeta), vsaj pri meni, zagovo ne užgejo. Imajo boj direktni pa tudi tisti, ki ne kvasijo neumnosti, velikoooooooooo več možnosti:d


Morda kaj takega, prej boš dala, prej boš frej.....:d

KissMe
16.09.2008, 09:22
Morda kaj takega, prej boš dala, prej boš frej.....:d

Jah no... če je tip simpatičen, če ima pravi pogled in to reče s pravo mero samozavesti...:blush:

mrjerry
16.09.2008, 11:06
Predvsem sem merila na to, da take bedarije, kot jih je pisal fr7pu2af9b na 12. strani (primer: Bejbi, a greš z mano, jaz sem z drugega planeta), vsaj pri meni, zagovo ne užgejo. Imajo boj direktni pa tudi tisti, ki ne kvasijo neumnosti, velikoooooooooo več možnosti:d

A take stvari dejansko sploh imajo kakšno realno možnost, da vžgejo? Mislim... ever?

KissMe
16.09.2008, 11:08
A take stvari dejansko sploh imajo kakšno realno možnost, da vžgejo? Mislim... ever?

Evo, točno to sem mela v mislih:2thumbs:... tip pa misli, kakšen zapeljivec je in kakšno globokoumnost se je spomnu:nonono:

mrjerry
16.09.2008, 11:15
Hjah no, v biti mi tudi "Hejla, zdajle bi s tabo najprej spil en dober šampanjec, potem bi te pa poševil v avtu" ne deluje dosti bolje.

ss77
16.09.2008, 11:25
Hjah no, v biti mi tudi "Hejla, zdajle bi s tabo najprej spil en dober šampanjec, potem bi te pa poševil v avtu" ne deluje dosti bolje.

Osebno mislim,da ja ze prve korake najbolje, da čisto sproščeno pozdraviš, vprašaš, če slučajno ne motiš, nato pa začneš nek splošen pogovor. Iz tega vidiš kam zadeva pelje....., potem pa lahko postajaš vedno bolj in bolj direkten...
Nad odzivom si pa večkrat zelo pozitivno presenečen....;)

mrjerry
16.09.2008, 11:30
Sliši se mi isto kot pristop onih ki na ulicah zbirajo podpise za Amnesty International ali novačijo za Amway :clown:

KissMe
16.09.2008, 11:32
Hjah no, v biti mi tudi "Hejla, zdajle bi s tabo najprej spil en dober šampanjec, potem bi te pa poševil v avtu" ne deluje dosti bolje.

Jah no... meni pa ful, čeprav je na prvi pogled res bolj eno in isto. Ampak bolj pomembno se mi zdi to, da tist, ki je z drugega planeta, je kao ful duhovit in izviren in meni izpade butelj, drugi pa preprost:d

ss77
16.09.2008, 11:42
Sliši se mi isto kot pristop onih ki na ulicah zbirajo podpise za Amnesty International ali novačijo za Amway :clown:

Ne ne, to je potrebno izprobat v praksi....morda se pa trenutno res sliši nekoliko emvejevsko....

mrjerry
16.09.2008, 11:46
Nekdo ki začne z "a motim" kjerkoli kjer naj bi se folk družil in spoznaval, mi a priori izpade bedak. Mislim ne, sigurno sem v diskoteki ali v baru samo zato da me tam nihče ne moti.

KissMe
16.09.2008, 11:51
Nekdo ki začne z "a motim" kjerkoli kjer naj bi se folk družil in spoznaval, mi a priori izpade bedak. Mislim ne, sigurno sem v diskoteki ali v baru samo zato da me tam nihče ne moti.

Kolk je ena beseda za nekoga pomembna, ki je za drugega le fraza. In če človeku, ki te vpraša, če moti, rečeš da moti, reče, ah pa kaj, sej se že poznate, se boste pa drugič naprej zmenil, se vsede in začne nakladat:hammer: to se mi je nazadnje zgodilo, ko me je nekdo vprašal če moti:nonono:

mrjerry
16.09.2008, 12:29
Kolk je ena beseda za nekoga pomembna, ki je za drugega le fraza. In če človeku, ki te vpraša, če moti, rečeš da moti, reče, ah pa kaj, sej se že poznate, se boste pa drugič naprej zmenil, se vsede in začne nakladat:hammer: to se mi je nazadnje zgodilo, ko me je nekdo vprašal če moti:nonono:

V tem je poanta. Prvič, na takem mestu človeka verjetno ne zanima, ali moti ali ne - želi se zgolj uvaliti v debato. Drugič, ni teorije da sem s frendom zunaj sredi debate in da bi se vmes uvalila ženska z "a motim" (ali čim drugim)*. Ne vem... V takem primeru lahko pride in mirno reče, da bi z mano kakšno rekla in da bo vesela, če jo pokličem. Pusti vizitko in gre.

Verjetno bi jaz naredil isto.

In verjetno zato vem, kdo je... Eh... Pustmo to :clown:* To drži za vse razen cca. 10 žensk. In the world. Kar ob kančku realnosti pomeni, da drži period.

ss77
16.09.2008, 12:48
Vse je odvisno od trenutka, ne moreš se kar uštulit....lahko pa žensko enostavno poliješ in se začneš opravičevat....ali pa ji kak pesek vržeš v oči.....in jo potem pelješ na urgenco. Tako imata več časa za spoznavanje....potem jo pa obvezano domov zapelješ.....
Najprej se moraš predvsem odločit kakšen tip ženske bi rad spoznal, če bi rad divje je najboljši način, da se naučiš kakšne veščine....(bruhanje ognja za šankom, samo moraš pazit, da ne vdihneš plina in seveda, da kakega silaka ne zakuriš...).

pecnikr
16.09.2008, 12:52
[QUOTE=mrjerry;1375641]V tem je poanta. Prvič, na takem mestu človeka verjetno ne zanima, ali moti ali ne - želi se zgolj uvaliti v debato. Drugič, ni teorije da sem s frendom zunaj sredi debate in da bi se vmes uvalila ženska z "a motim" (ali čim drugim)*. Ne vem... V takem primeru lahko pride in mirno reče, da bi z mano kakšno rekla in da bo vesela, če jo pokličem. Pusti vizitko in gre.
se strinjam pusti le vizitko in reče naj pokličem al karkoli podobnega da pa se neki v debato vmešava pa itak takoj jasno zakaj....;)

mrjerry
16.09.2008, 13:03
Sej tud če pusti vizitko je jasno zakaj. Oziroma, eventuelno obstaja dilema med željo po parjenju in željo po skupnem vlaganju herbarijev.

KissMe
16.09.2008, 13:30
Vse je odvisno od trenutka, ne moreš se kar uštulit....lahko pa žensko enostavno poliješ in se začneš opravičevat....ali pa ji kak pesek vržeš v oči.....in jo potem pelješ na urgenco. Tako imata več časa za spoznavanje....potem jo pa obvezano domov zapelješ.....
Najprej se moraš predvsem odločit kakšen tip ženske bi rad spoznal, če bi rad divje je najboljši način, da se naučiš kakšne veščine....(bruhanje ognja za šankom, samo moraš pazit, da ne vdihneš plina in seveda, da kakega silaka ne zakuriš...).

:lol:
za tebe se pa res čudim, da nisi samski:veryevil:

KissMe
16.09.2008, 13:31
Sej tud če pusti vizitko je jasno zakaj. Oziroma, eventuelno obstaja dilema med željo po parjenju in željo po skupnem vlaganju herbarijev.

Zadnje možnosti vsekakor ne smemo spregledati:d

Smaug
16.09.2008, 15:22
V takem primeru lahko pride in mirno reče, da bi z mano kakšno rekla in da bo vesela, če jo pokličem. Pusti vizitko in gre....nakar prides domov in razlozis bejbi, kako so te danes v centru novacile ****e :d:approve:

Ne vem no, ocitno sem samo jazst toliko old fashioned (po novem "zafustriran"), da zelim prej bejbo malo poblizje spoznati. Razen redkih izjem, ampak te so zanemarljive :blush::shy:

Ne recem sicer, da bi prislo do te situacije pri neki zenski, ki me strasno fascinira in privlaci ze po parih stavkih (ce smo posteni, rabis za vzpostavitev neke normalne komunikacije vsaj dobro uro), ampak s tem se bom ubadal, ko pride do tega. Do takrat bom pac duhovnik, ki se mu ne ***a samo zaradi tega, da bo lahko rekel, da je ***al. To je bolj pateticno kot Goethe...

Smaug
16.09.2008, 15:25
Zadnje možnosti vsekakor ne smemo spregledati:d

Zanimivo, ampak mene bi totalno vzburilo, ce bi me zenska povabila na vpogled njenega herbarija :d
Bi ratal totalno ***otozen...spljoh ce bi imela prave atribute.

Lencka
16.09.2008, 15:58
...nakar prides domov in razlozis bejbi, kako so te danes v centru novacile ****e :d:approve:

Ne vem no, ocitno sem samo jazst toliko old fashioned (po novem "zafustriran"), da zelim prej bejbo malo poblizje spoznati. Razen redkih izjem, ampak te so zanemarljive :blush::shy:

Ne recem sicer, da bi prislo do te situacije pri neki zenski, ki me strasno fascinira in privlaci ze po parih stavkih (ce smo posteni, rabis za vzpostavitev neke normalne komunikacije vsaj dobro uro), ampak s tem se bom ubadal, ko pride do tega. Do takrat bom pac duhovnik, ki se mu ne ***a samo zaradi tega, da bo lahko rekel, da je ***al. To je bolj pateticno kot Goethe...
a temu se reče zafrustriran... ahm...

je pa zabavno, kako ste se spravili na to, da seks po 5 minutah spoznavanja ni ok, samo zato, ker smo nekatere napisale, da neko osladno kvaziromantično uiberničizvirno kaomačo nakadanje fraz, ki niti v najstniški komediji več ne vžgejo, niti po dvajsetih zmenkih ne more imeti kaj prida efekta, lahko pa ga ima kak drug pristop precej prej, če je prav izveden... :clown:

mrjerry
16.09.2008, 16:12
a temu se reče zafrustriran... ahm...

je pa zabavno, kako ste se spravili na to, da seks po 5 minutah spoznavanja ni ok, samo zato, ker smo nekatere napisale, da neko osladno kvaziromantično uiberničizvirno kaomačo nakadanje fraz, ki niti v najstniški komediji več ne vžgejo, niti po dvajsetih zmenkih ne more imeti kaj prida efekta, lahko pa ga ima kak drug pristop precej prej, če je prav izveden... :clown:

MENI ni ok, ne obsojam pa nikogar, ki mu je.

Smaug
16.09.2008, 16:26
MENI ni ok, ne obsojam pa nikogar, ki mu je.

stirje znaki. Saj bi bili manj vidni, pa izbiranje barv fantasticno deluje

mrjerry
16.09.2008, 16:34
hofl :D

dobiš mail na temo orgazmov

Smaug
16.09.2008, 16:41
Izgleda kot CV Annette Schwarz...

KissMe
16.09.2008, 19:49
a temu se reče zafrustriran... ahm...

je pa zabavno, kako ste se spravili na to, da seks po 5 minutah spoznavanja ni ok, samo zato, ker smo nekatere napisale, da neko osladno kvaziromantično uiberničizvirno kaomačo nakadanje fraz, ki niti v najstniški komediji več ne vžgejo, niti po dvajsetih zmenkih ne more imeti kaj prida efekta, lahko pa ga ima kak drug pristop precej prej, če je prav izveden... :clown:

Jah... tko je, zdej so kr naenkrat vsi tipi ful krepostni in rabijo ful spoznavanja:d:veryevil: Je pa zanimivo, da v realnem življenju ženska takih bolj malo spozna... vsaj tiste, ki jih jaz poznam:d

Smaug
16.09.2008, 20:06
Hm, po tvoji uvodni predstavitvi v tej temi, tudi ce bi hoteli, ne bi prisli do kam dlje od cetrt ure.

Lencka
16.09.2008, 20:39
MENI ni ok, ne obsojam pa nikogar, ki mu je.
saj nisem nič o obsojanju. samo zanimivo se mi zdi, kako zreducirate vse na seks po minuti poznavanja, če ženska reče, da slinjenje z oguljenimi frazami v stilu "nič ne vidim, tvoja lepota me slepi" ni ravno nekaj, o čemer bi sanjarila dneve in noči :d

in lepo, da ne obsojaš, ne vem, zakaj naj bi :d

Smaug
16.09.2008, 23:00
Evo, js tud priznam. Mene une uverture in duhovičenja res odbijajo in dolgočasijo. V resnici je pomembno le ali bi ali ne bi, to se da pa hitro ugotovit brez nepotrebnega nakladanja. Mene osebno to bolj privlači, ni pa to edini faktor.

Mislim, da so zgodbe o tem, kako smo punce blazno romantične, sanjamo o ne vem kakšnih uvodih in misijonarskem položaju na satenastih rjuhah ob soju stotih sveč, samo nakladanje, ker si moški želite, da bi bile take. Take, ki bi te po desetih minutah poznanstva pof*kala na wc-ju v lokalu bi se enostavno ustrašil. Taki so ja... z jajci:veryevil: :rolling:

Mi zreduciramo vse na sex po minuti poznavanja!?

Lencka
17.09.2008, 06:57
Mi zreduciramo vse na sex po minuti poznavanja!?
joj no, ne se jezit :d

ma ok, pričkajte se naprej, glavno, da ste vsi na skrajnih pozicijah :clown:

keyCaSh
17.09.2008, 07:43
:lol:
za tebe se pa res čudim, da nisi samski:veryevil:
Zanimive tehnike ma ni kej :d:dontknow::rolling:

Smaug
17.09.2008, 08:53
joj no, ne se jezit :d

ma ok, pričkajte se naprej, glavno, da ste vsi na skrajnih pozicijah :clown:

Spljoh se ne prickamo; jazst sem samo lepo izrazil svoje mnenje. Ki se, zal, mocno razlikuje od mnenja KissMe. S tem jo nikakor ne obsojam, nasprotno, celo vesel sem, ce ona uziva v tem. Jazst pak ne morem in mi ta nacin ne disi niti malo.

Mi gre pa vsekakor na nervno bazo, ce nekdo polaga besede, ki jih je nekdo izrekel tako, da ta cez 3 strani izpade zrtev obsojanja le tega s strani drugih. Takim potem rade volje osvezim spomin.

KissMe
17.09.2008, 09:13
Spljoh se ne prickamo; jazst sem samo lepo izrazil svoje mnenje. Ki se, zal, mocno razlikuje od mnenja KissMe. S tem jo nikakor ne obsojam, nasprotno, celo vesel sem, ce ona uziva v tem. Jazst pak ne morem in mi ta nacin ne disi niti malo.

Mi gre pa vsekakor na nervno bazo, ce nekdo polaga besede, ki jih je nekdo izrekel tako, da ta cez 3 strani izpade zrtev obsojanja le tega s strani drugih. Takim potem rade volje osvezim spomin.

Sej se kr sama spomnim kaj sem napisala. Ja, res je, da sem v enem postu napisala da mi grejo neumne uverture na živce in res je, da sem napisala, da poznam mal tipov (khm, ali bolje, nič), ki so tko kreposti kot ti in Jerry. In ne vem kaj tukaj ne klapa? A lohk razložiš?

Smaug
17.09.2008, 09:31
Ti ja, ostali v tej temi pa ocitno ne.

Meni se pac ne zdi fer, da lencka polaga meni in đeriju v shell ("usta") to, da sva te obsodila na sex po minuti poznavanja, ceprav sva se midva obesila na tvojo izjavo o tem.

mrjerry
17.09.2008, 14:10
Jah... tko je, zdej so kr naenkrat vsi tipi ful krepostni in rabijo ful spoznavanja:d:veryevil: Je pa zanimivo, da v realnem življenju ženska takih bolj malo spozna... vsaj tiste, ki jih jaz poznam:d

Zato pa je forum ;)

KissMe
17.09.2008, 15:09
Ah moški, spet preveč govorijo in premal migajo;):veryevil:

pecnikr
17.09.2008, 16:31
bolš da sploh ne rečem kaj....

KissMe
17.09.2008, 16:51
bolš da sploh ne rečem kaj....

Ampak tiho pa očitno tud ne moreš bit:d:veryevil:

pecnikr
17.09.2008, 17:04
ne ....ker mam usta in prste da lahk kaj napišem

KissMe
17.09.2008, 17:13
bolš da sploh ne rečem kaj....

Že s tem ko si to napisal si nekaj rekel:nonono:

pecnikr
17.09.2008, 17:37
Že s tem ko si to napisal si nekaj rekel:nonono:

aja tega pa nisem vedel...hmmm..:mad::mad::mad:

Lencka
17.09.2008, 18:07
Ti ja, ostali v tej temi pa ocitno ne.

Meni se pac ne zdi fer, da lencka polaga meni in đeriju v shell ("usta") to, da sva te obsodila na sex po minuti poznavanja, ceprav sva se midva obesila na tvojo izjavo o tem.
joj, Smaug... nisem vedela, da si tako občutljiv. ker nisem nikjer napisala, da TOČNO VIDVA (če se že obešaš na karkoli) točno njo obsojata za karkoli, samo rekla sem, da se mi zdi zanimivo, kako je lahko bodisi dolga uvertura brez česarkoli, kar bi uverturi sledilo, ali pa seks po petih minutah.

se opravičujem, če sem te užalila, in ni bil moj namen karkoli podtikati. se umikam, ok? :)

Smaug
17.09.2008, 18:57
Lol :)

Quotas izjavo đerija in v svojem postu v odgovor napises, citiram "creducirate vse na sex po minuti poznavanja", vendar pa s tem seveda nisi mislila njega.

Ce zelis, te lahko opomnim tudi na tvoje spostovanje slovenskega pravopisa in razumevanja osnovnih nacel naslavljanja oseb (kar se mi zdi sicer jako pohvalno, ker si ena redkih oseb, ki se tega posluzuje, ampak zal ti ne pride prav v trenutni situaciji ;)).

Tudi jaz bi recimo povabil Janeza Janso na kavo, mu rekel "mater ste debili, ker ste sprejemali podkupnine na tako ociten nacin" in s tem jasno izrazil svoje mnenje, da on nima nic s tem :P

Ampak tipicno zensko; ne bo priznala lastne napake, pa ce je treba iti preko trupel :)

Sicer sem pa jako nezna dushica, spljoh kar se virtualnih verbalij tice, to je tako ali tako ze splosno znano.

popka
18.09.2008, 02:22
lol :d

pa, da odgovorim na uvodni post....mislm, da je tako osebo možno najdt večalmn povsod. ugotavlam pa, da smo za naše bodoče snubce velik bl privlačni, če nimamo v glavi misli, da je treba nekoga podnujno čimprej spoznat...kot kaže ljudje oddajamo posebno energijo takrat, ko zgledamo brezbrižni ali nedostopni (or is it just me?:shy:)...ko sem bla še samska, mi je verjetno na čelu pisal, da sem in, da si ne želim ostat s takim statusom prou dolg...odkar imam partnerja, nekak nimam več teh težav:d

torej, če povzamem moj point, bit ***iveter in zase se brigat pa bo vse kul :angel:

Lencka
18.09.2008, 06:59
Lol :)

Quotas izjavo đerija in v svojem postu v odgovor napises, citiram "creducirate vse na sex po minuti poznavanja", vendar pa s tem seveda nisi mislila njega.

Ce zelis, te lahko opomnim tudi na tvoje spostovanje slovenskega pravopisa in razumevanja osnovnih nacel naslavljanja oseb (kar se mi zdi sicer jako pohvalno, ker si ena redkih oseb, ki se tega posluzuje, ampak zal ti ne pride prav v trenutni situaciji ;)).

Tudi jaz bi recimo povabil Janeza Janso na kavo, mu rekel "mater ste debili, ker ste sprejemali podkupnine na tako ociten nacin" in s tem jasno izrazil svoje mnenje, da on nima nic s tem :P

Ampak tipicno zensko; ne bo priznala lastne napake, pa ce je treba iti preko trupel :)

Sicer sem pa jako nezna dushica, spljoh kar se virtualnih verbalij tice, to je tako ali tako ze splosno znano.
draga jako nežna dušica, potem si pa še enkrat preberi moj zadnji odstavek ;)

(p.s. seveda, moja napaka.)

Snif
31.10.2008, 13:12
Danes je idealna priložnost za srečanje v dvoje... Žale imajo veliko obiskovalcev.

Enkrat na leto se vsa banda zbere ob pokopališčih in joka za tistimi, ki jih drugače ne marajo. Treba sceno naredit, ni kaj.

šnela
31.10.2008, 14:30
Ampak res! Ko sem se še udeleževala teh zadevščin, sva se vedno spogledovala s sošolcem iz osnovne šole, ki je stal pri grobu nasproti našega :blush: :d

KissMe
31.10.2008, 16:03
Ok, pol bom šla pa jutr vseen na britof, mogoče se kej najde;):d

Snif
31.10.2008, 16:37
Lahko poizkusiš, že dva dni se vlačijo naokrog tko, da nimaš kaj zgubit.

Canto
05.11.2010, 12:13
Kje najti? To je večno vprašanje. Odgovor je pa po mojem mnenju bolj kompleksen; kot prvo je treba naleteti na samsko in zainteresirano punco (oz. punce na fanta), mora biti obojestranska privlačnost, potem pa še dejavniki kot so biti ob pravem času na pravem mestu ter tudi kanček sreče.