Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Re na Krki


Strani : [1] 2 3 4 5

Lencka
18.06.2008, 19:51
Sicer sem po "rezultatu" nabora za Nanos (Mišela sicer podpiram, čeravno sem užaljena... jaz nisem "nihče"! :veryevil:) zelo skeptična in sprva sploh nisem hotela razpisati tega re-ja, ampak ker sem rekla, da ga bom, bom držala besedo :approve:

Torej, razpisujem re na Krki, tokrat drugo leto. Tisti, ki ste že bili - drugje in drugače bo. Tisti, ki še niste bili... tudi vi toplo vabljeni.

Za kaj se torej gre? Ideja je takale: julijska ali avgustovska sobota, ob toku reke Krke (zgornja polovica). Piknikiranje in druženje od popoldanskih do jutranjih ur - seveda z možnostjo spanja :clown: Ob dovolj interesentih pred vsem tem predlagam dveurni rafting po Krki, voda je letos super za to. Če je kaj športnih zanesenjakov, tudi možnost najema igrišč za odbojko in nogomet.

Več info pa zaenkrat ne. Debata je tu sicer dobrodošla, interesenti pa imate en teden časa, da se mi javite po ZS. Po praznikih povem, ali bo ali ne, in če bo, se zmenimo naprej.

LP & :kisses:

p.s. Če koga zanima, si temo o lanskem re-ju na Krki lahko najde kje med starimi temami.


Da ne bo stalnih spraševanj, dopišem v 1. zapis. RE bo 26. 7., prijave za rafting sprejemam do 17. 7. Rafting se plača, piknik bo na zastonj placu, možnost prenočitve v šotorih (prinesi-sam), nekaj pa lahko tudi v hiši. Hrana... se še nismo zmenili, ampak verjetno kar vsak prinese nekaj. Info o točni lokaciji, času, kontaktu samo na ZS.

pinky
18.06.2008, 20:33
poslano :approve:

Lencka
18.06.2008, 20:46
:yey: Pinky dobi nagrado za najhitrejšo - dodatno dozo :drunk: :blush: :rolling: (šala, itak, seveda).
:clapping:

Matiz
19.06.2008, 08:54
sliši se super! še posebi, ker se ne bo samo pilo in jedlo, ampak se bo tudi marsikaj dogajalo.

vsekakor sm ZA, ko pa zvem datum, pa potrdim udeležbo. :)

Rodrigo
19.06.2008, 09:28
za :)

snežko
19.06.2008, 14:31
:) interesent - samo dokler datum ni fix, se ne morem pofočkat.

Lencka
19.06.2008, 19:43
juhej :d

saj ne pričakujem zdajle fiksnih prijav, samo izražena zanimanja zbiram, da vidim, če se sploh splača zadevo speljat (najem pa taki heci). zato sem pa rekla, zainteresirani se mi javite na ZS in te prijave bom štela. po kresu se pa zmenimo in potem bom zbirala tazaresne prijave.

datum bo pa, kot rečeno, neka sobota, ali v začetku julija ali v začetku avgusta (vmes jaz ne morem, in jaz sem itak edina, ki lahko kaj teži glede datuma :clown:).

snežko
19.06.2008, 20:43
:) po kresu?? kres imamo mi samo 1 maja....a ko te kdo kresne??? hmmm...

KissMe
20.06.2008, 06:43
:) po kresu?? kres imamo mi samo 1 maja....a ko te kdo kresne??? hmmm...

:lol:

Snežko, kakor jaz vem, je v torek, 24. junija kresna noč. Po mojem je mela Lenčka to v mislih;) No ja, kaj pa vem....:rolling:

Lencka
20.06.2008, 06:59
:nonono:

polupčkejme, prav imaš, kresno noč sem mislila - nisem pričakovala, da je kdo ne pozna :rolling: tisto o praprotnem semenu pa polnočni rosi pa te zadeve... mi smo bolj piromanski pa kurimo vsaj dva kresova letno :blush:

KissMe
20.06.2008, 08:23
Ja, baje če si daš praprotno seme na kresno noč v čevlje slišiš živali govoriti... najbrž je pa to tud odvisno od tega, kolk spiješ, ne samo od semena:rolling:

Matiz
20.06.2008, 11:13
če pa velik velik spiješ pa sploh semena ne rabiš. :)

Michelinko
20.06.2008, 11:32
Ne, takrat rabiš prevoz domov. :rolling:

KissMe
20.06.2008, 12:08
Boljš da greš peš, da se mal preluftaš:rolling:

Matiz
20.06.2008, 13:44
eh, spat greš in se trezen pelješ... :)

Mowgli
20.06.2008, 14:07
Ja, baje če si daš praprotno seme na kresno noč v čevlje slišiš živali govoriti... najbrž je pa to tud odvisno od tega, kolk spiješ, ne samo od semena:rolling:

Ne sledim čisto, sem "ta mesten"... v praproti naj odvržem seme kam, da bom slišal jelena rukati? :clown: :angel:

KissMe
20.06.2008, 14:26
:rolling:

Lencka
20.06.2008, 21:20
:nonono: mowglič, čist si narobe razumu... seme mora prit k tebi, ne od tebe, zdej pa sam izbirej, al hočeš tazga od jelena al kerga druzga...

spemerji :p

Snif
21.06.2008, 01:49
Em ne vem še Lenčka, bom videl kako bo. :)

Mowgli
21.06.2008, 07:37
:nonono: mowglič, čist si narobe razumu... seme mora prit k tebi, ne od tebe, zdej pa sam izbirej, al hočeš tazga od jelena al kerga druzga...

spemerji :p

Če ni leča, si ne želim tujega semena :clown:
Kot filantrop pa lahko delim šibkejšemu spolu... :angel:

Lencka
22.06.2008, 19:46
Sinfko, hja, videl boš, menda, še marsikaj ;)

Mowgli, torej si radodajec? :clown:

Lencka
22.06.2008, 20:51
Že mal' prej kot napovedano lahko potrdim, da očitno, če se interes ne bo razgubil, re na Krki bo! :2thumbs: ... Ok, dejmo mal umirit navdušenje, da lahko v miru povem kaj več :d

Ekola. Datumi, dani v debato, so 12. in 26. julij ter 9. avgust, morda še 16. avgust, torej dovolj, da se bo menda dalo kaj zmenit.
Plan, kot že napisano: zgodnjepopoldanski rafting, potem pa piknik s, po želji, športnimi udejstvovanji rekreativnega obsega (odbojka, frizbi... in obvezno kake karte), hranjenje, pitje in druženje. Točno lokacijo izdam le resnim po ZS :veryevil: - na ta način se lahko dogovarjamo tudi o kontaktih, prevozih (jp, vse se da zmenit, v smeri Dolenjske so tudi vlaki, potem pa je možna dostava :approve: da ne bi kdo slučajno jamral, da bi rad prišel, pa ne more, ker nima avta :rolling:) ipd.
Sicer pa glede enih detajlčkov - omenjala sem, da bi piknik potekal na prostoru, kjer se lahko tudi prenoči (dom), blizu pa se dajo najeti tudi igrišča za odbojko na mivki in nogomet. Tale varianta je sicer fajn, ima pa eno "pomanjkljivost" - namreč, smiselna je le od dovoljšnji udeležbi, da se najem splača (stroški se razdelijo med udeležence). Če nas bi bilo manj kot deset, mislim, da to ne bi bilo smiselno.
Plan B predstavlja druga lokacija, tistim, ki so bili lani, morda znana, čeprav ne vem, koliko ste zvečer kaj kukali okoli (po preselitvi z reke). Gre za travnik, kjer bi lahko žarili, lenarili, žogo metali in brcali in te fore, prenočitev pa je možna, če prinesete šotore. Tale varianta je, kar se tiče prostora, zastonj. Če se izbere (če vam bolj diši, je namreč vse na zasebnem prostoru, ni nujno "rezerva", lahko postane prvi plan), je zaradi okoliščin na tejle zasebi parceli smiseln datum 26. julij.

Torej, sprejemam prijave za re 26. julija, odvisno od števila prijav in izraženih želja varianta A ali B, debata pa lahko spremeni datum, če se bi izkazalo, da bi večini ustrezalo kdaj drugič. Dogovarjamo se po načelu večine z izjemo mene, ki štejem enega več kot vsi ostali skupaj :d.

Debata se lahko razvija tule, če pa se kdo želi prijaviti in kaj drugega pomeniti direkt z mano, pa raje kar ZS, ker ne vem, kako bom kaj sledila temi (morda redno, morda pa ne). Fiksne prijave zbiram in točne info dajem samo preko ZS! Prosim, če ob tem tudi poveste, ali vas zanima tudi rafting, ali pa samo piknikiranje. Zaradi organizacije (mislim, da je to razumljivo), tudi ne morem sprejemati prijav v stilu" me-ful-zanima-sam-šele-uro-po-začetku-piknika-lohk-povem-al-pridem-al-ne". To je sicer možno, če ste samo za piknik in vam je vseeno, katera varianta bo, ni pa zaželjeno.

LP vsem, pa se vidimo na Krki ;)


u matr, sem se razpisala. ma da vam je vse jasno :rolling:

snežko
23.06.2008, 11:03
:) 26 julij je meni nepričakovano ok - sem za rafting, potapljanje, odbojko, fuzbal, pikado, tarok, ajnc, (strip)poker, balinčkanje in vse ostale športe, ki so še na razpolago...

Matiz
23.06.2008, 11:23
samo da se dogaja. :)

js sicer se menim s prjatli za en vikend da gremo na morje in srčno upam, da ne bo glih ta vikend.:clown:

bom pa tale teden že malce okvirno vedu, tako da bom par dni počakal z tole prijavo. upam da ne bo prepozno...

sicer pa glede prevoza je tako, da bi se dalo zmenit, da koga poberem, da se skup zgubima na poti do te RE.:rolling: (sm pa okolice velenja drugač).

KissMe
23.06.2008, 12:34
Js bi ful pršla, sam ne morm nč oblubt k ne vem kako bo s službo... Tko da:( Matiz, lohk mene pobereš... spotoma:rolling:

Mowgli
23.06.2008, 12:57
Mowgli, torej si radodajec? :clown:


Najbolj se DURSu razdajam :dontknow::veryshy:

BTW, bo julija obala na obeh straneh Krke še slovenska? :veryevil:

Matiz
23.06.2008, 14:08
Js bi ful pršla, sam ne morm nč oblubt k ne vem kako bo s službo... Tko da:( Matiz, lohk mene pobereš... spotoma:rolling:

ti si raje tak šiht najdi, da boš čez vikend doma.:2thumbs: drugače bi se pa kamot dalo zmenit.:)

Lencka
23.06.2008, 16:12
Snežko :d ok, če je ta seznam športov samo za optično varko, potem je dobro :p

Matiz, par dni te bomo počakali ;) :d

KissMe, nimaš druge, kot da si zrihtaš tako, da bo ok :approve:

Mowglič, me ne briga :approve: A misliš sam spemat al mi boš prišel tufu pa bučke na žaru pečt? :veryevil:


Ajaaaa... še neki :blush: jst dajem ven še en razpis, za pomočnika organizacije za hrano... predvsem mesni del :shy: ker predvidevam, da ste v večini mesojedci :) predlog je tak, da poskrbim za hrano, pa si razdelimo stroške potem (saj lahko vsak nekaj s seboj nosi, samo izkušnje kažejo, da je to bolj za "dodatek" primerno, ker sicer je en kup čevapov pa nič kruha :d).

KissMe
23.06.2008, 18:20
Hmmmmmmm, Lenčka, kolk pa predvidevaš da bo pršlo stroškov na eno osebo? Tko... okvirno, k maš bl izkušnje s tem;)

Lencka
23.06.2008, 18:55
Odvisno, kolk pojeste in popijete. Če toliko kot jaz, potem veliko, ene 50 € na osebo :d

Mah, ne, odvisno pač od tega, kako se zmenimo za hrano. Samo hrane skorajda ne verjemam, da bi morala nabavit toliko, da bi kdo bankrotiral ;) Zaradi mene pa se lahko tudi zmenimo, da vsakdo nekaj prinese, lani smo imeli tako - samo v tem primeru se je fajn prej kaj dogovorit, da vsi ne nosite enakega in v količinah, zaradi katerih bi potem lahko imeli žurko do septembra... ne da bi mene to motilo...

Kar se pa tiče drugih stroškov: rafting stane 23 € na osebo, to je fiksna cena. Mislim, da ni tak drago... Najem pa - če vam je kul varianta B, je vse zastonj :d A pa odvisno od števila oseb, res ne morem prej reči. Je pač najem doma in igrišč.

Snif
23.06.2008, 19:02
Sinfko, hja, videl boš, menda, še marsikaj ;)

Mowgli, torej si radodajec? :clown:


Samo tebe ne več? :o

KissMe
23.06.2008, 19:03
Glede na moje finance sem za varianto B, brez raftinga, pa prnesla bom 2 sendviča pa 2 six-packa zase:rolling: Bo zadostovalo:rolling: Sej... a ni fora v druženju?:rolling:

Lencka
23.06.2008, 19:08
Snif - prid na re, pa me boš spet vidu, ane :d

KissMe, tudi meni je B varianta ... bližja :d (samo jaz pač sem za rafting pred tem), tak da če se bodo še drugi kaj zjasnili, se lahko tako zmenimo ;) Kot sem rekla, če komu ni do raftinga, ni problema, se nam pač kasneje pridruži.

Snif
23.06.2008, 19:13
Mogoče, ti sporočim.

Mowgli
24.06.2008, 09:34
Mowglič, me ne briga :approve: A misliš sam spemat al mi boš prišel tufu pa bučke na žaru pečt? :veryevil:


Sem hotel samo spemat :blush: Tofu na žar??? Koga misliš pa fentat?

snežko
25.06.2008, 12:27
:) ja - tofa...in ga bomo dal na žar...

Lencka
25.06.2008, 13:10
Snif, kar, samo ne si predolgo zmišljevat :veryevil: :angel:

Mowgli, tega ne bomo tolerirali :nonono: Če ti tofu ni ok, lahko pa sadno solato narediš :p :rolling:

Fentala bom pa jaz samo kebre in komarje. Drugo prepustim vam... Matr sem dobra duša :blush: (Saj se ne spoznam glih veliko na to... ampak baje je staro meso slabše, ni? Ne vem, če vam bo tof na žaru ok... nekje sem brala, da imajo stari dedci tak kt stari kozli precej neprijeten okus, zaradi hormonov :clown:)

Mowgli
26.06.2008, 08:55
Hja... če je premlado, je pa premlečno in spet neužitno. :angel:

KissMe
26.06.2008, 09:20
Mhm, mora bit glih nek umes... pubertetniško:rolling:

Michelinko
26.06.2008, 16:17
A še s tem da bi se ubadali? :o Lih mal pozneje je najbolje. ;)

Mowgli
26.06.2008, 17:14
voglio una donna vera :clown:

lady_lucifer
26.06.2008, 19:32
impossibile.

Lencka
27.06.2008, 07:00
:nonono: :rolling:

Lencka
01.07.2008, 18:08
očitno bomo oziroma boste kampiral :approve:

no, kakšnega/-o lahko prenočim tudi v hiši...

zdej si pa počas zmislite tisti, ki še premišljujete, da rezerviram rafte pa vodnike.

Michelinko
01.07.2008, 19:46
Tisti, ki nimamo šotora, bomo pa kar v avtu drnjohali. :d

KissMe
01.07.2008, 20:18
Zame čedalje slabše kaže:(

Lencka
01.07.2008, 21:10
Mišel, mislim, da to pa res ne bo potrebno, tudi če nimaš šotora ;) ziher :) nekaj prostora se najde, za ene par brez-šotornikov ;)

PolupčkejMe, nehi bluzit pa prmigej svojo seksi ritko na re... aja... sej ti niti migat do sem ne bo treba :d

KissMe
01.07.2008, 21:29
Mišel, mislim, da to pa res ne bo potrebno, tudi če nimaš šotora ;) ziher :) nekaj prostora se najde, za ene par brez-šotornikov ;)

PolupčkejMe, nehi bluzit pa prmigej svojo seksi ritko na re... aja... sej ti niti migat do sem ne bo treba :d

Če js pridem, prnesem šotor... ene 4-je grejo lohk notr, al pa 8 če bomo drug na drugem:rolling:

Mhm, mojo seksi ritko:blush::veryfunny: ma ja, mam js use zmenjen, razn u službi:( no... bomo vidl, čudeži se dogajajo:d:2thumbs:

Lencka
01.07.2008, 21:32
no, pa se zmen še tam. problem rešen :d

Matiz
02.07.2008, 10:51
hm, pa kdo je reku, da se bo kej spalo, sploh?:dontknow:

Mowgli
02.07.2008, 11:58
Na Krki se hod' s kuram spat, anede Lenč'k? Zutri je treba molzt! Nč naujo tele ta mestni...

KissMe
02.07.2008, 13:31
hm, pa kdo je reku, da se bo kej spalo, sploh?:dontknow:

Amm... sej js sm napisala kolk jih gre v šotor, nč o tem da bomo spal;):rolling:

Matiz
02.07.2008, 14:32
Amm... sej js sm napisala kolk jih gre v šotor, nč o tem da bomo spal;):rolling:

hm, sam res...mater to pa bo gužva pol:2thumbs::rolling:

lol@"ta mestni":rolling::rolling::rolling:

Lencka
02.07.2008, 16:18
pr nas nejmamo kur, taku de b znou bit problem okul tega, kedaj b se šlu spat...

KissMe
02.07.2008, 16:57
pr nas nejmamo kur, taku de b znou bit problem okul tega, kedaj b se šlu spat...

:veryfunny:

Pol bo pa kkšn "ta kmečki" kkšno kuro prnesu:rolling: a ne Mowgli?;)

Lencka
02.07.2008, 19:52
mah veste kaj, kuro že, samo... pol mi boste moral še kurnik zgradit. jajčka imam rada :p

KissMe
02.07.2008, 19:54
mah veste kaj, kuro že, samo... pol mi boste moral še kurnik zgradit. jajčka imam rada :p

Lenčka, kura bo za zajtrk-najprej gremo spat z njo, pol jo bomo pa pojedl... če bo pa vmes kkšn jajčk znesla bo pa tvoj:rolling:

Lencka
02.07.2008, 19:58
jst ne jem mesa, in rabim za zajtrk več kot en sam jajčk :blush:
pa raj bi šla spat s kom drugim kot kuro...

KissMe
02.07.2008, 20:03
jst ne jem mesa, in rabim za zajtrk več kot en sam jajčk :blush:
pa raj bi šla spat s kom drugim kot kuro...

Mhm... a bi dva;):rolling:
Tud js, če mam na izbiro, sam Mowgli je reku s kuram, pa se nism hotla bunit d ne bi preveč fina izpadla:rolling:

Lencka
02.07.2008, 20:06
Da, dva zveni prav fletna cifra... če nisem zelo lačna :shy:

Hja, kaj veš, kake fetiše ma Mowglič...

KissMe
02.07.2008, 20:09
Da, dva zveni prav fletna cifra... če nisem zelo lačna :shy:

Hja, kaj veš, kake fetiše ma Mowglič...

Mhm... ti tud nisi prou nezahtevna:rolling:

Dokler so mu kure všeč sm vsaj js na varnem :d

Lencka
02.07.2008, 20:14
:blush:

:d :d :d če ne bi bila ti ti, bi jaz zdajle zlobno pripomnila "kako, a nisi kura?" :d :d :d ČE!

KissMe
02.07.2008, 20:15
:blush:

:d :d :d če ne bi bila ti ti, bi jaz zdajle zlobno pripomnila "kako, a nisi kura?" :d :d :d ČE!

Če ne bi bla ti ti, bi ti js rekla, da če bi bla kura, bi se sigurn poznale, ker iste vrste ptiči skupi letajo:rolling::veryevil: ČE!:d

Lencka
02.07.2008, 20:17
kok dobr, da si ti ti in jst jst! :approve:

KissMe
02.07.2008, 20:22
Ful mava srečo:d

Lencka
02.07.2008, 20:25
skor (skor!) večjo kot pamet :d

KissMe
02.07.2008, 20:27
Večja k pamet bi bla pa res že težko...

A naju bojo bennal k tok spemava?:shy:

Lencka
02.07.2008, 20:29
:shy: sej ne spemava... sej v bistvu še zmeri razpravljava na temo "re na Krki", pač z ugotovitvijo, da se bo na tisti dan koncentracija pameti in sreče v teh koncih drastično povečala. aja, pa lepote itak tud, no...

KissMe
02.07.2008, 20:37
:shy: sej ne spemava... sej v bistvu še zmeri razpravljava na temo "re na Krki", pač z ugotovitvijo, da se bo na tisti dan koncentracija pameti in sreče v teh koncih drastično povečala. aja, pa lepote itak tud, no...

No, sej men se tud ne zdi da bi spemale... sam mogoče se bo kkšnmu drugmu:shy:

Ja... zarad naju se bo koncentracija pameti, sreče in lepote 26. na Krki povečala... potem bo pa padla zarad povečanja koncentracije alkohola:rolling:

Matiz
03.07.2008, 06:52
Da, dva zveni prav fletna cifra... če nisem zelo lačna :shy:

Hja, kaj veš, kake fetiše ma Mowglič...

js mam 2, sam nista naprodaj.:nonono::d

Lencka
03.07.2008, 07:26
js mam 2, sam nista naprodaj.:nonono::d
sej nisem rekla, da bi kupila oz. plačala :shy:

KissMe
03.07.2008, 08:11
sej nisem rekla, da bi kupila oz. plačala :shy:

:veryfunny: to, lenčka :2thumbs:

Sej lenčka bi si jih sam sposodla;) do nadaljnjega:rolling:

Matiz
03.07.2008, 08:46
sam to ni za jest, da ne bo pomote...jih še rabim:d

bi se pa dalo zmenit, hmmm:rolling:

KissMe
03.07.2008, 08:52
sam to ni za jest, da ne bo pomote...jih še rabim:d

bi se pa dalo zmenit, hmmm:rolling:

jah... pol pa ne vem, Lenčka ji hoče za zajtrk:dontknow:

Zakaj jih pa rabiš? Za omleto?:rolling:

Matiz
03.07.2008, 09:00
sicer pa jih lahko dobi za zajtrk kamot:rolling:

btw, palačinke so mi ljubše:d

KissMe
03.07.2008, 09:07
No kul, js bi pa klobaso:rolling: k ona itak ne je mesa:rolling:

Mhm... men pa šmorn:rolling:

Mowgli
03.07.2008, 09:26
Da, dva zveni prav fletna cifra... če nisem zelo lačna :shy:

Hja, kaj veš, kake fetiše ma Mowglič...

Dokler je deklič v celoti fejstn, pobč ne nuca fetišev!!! :angel:

Ko smo že pri jajčkih... a Krka je hudo mrzla? Da ne bi moški image patil!? :veryevil:

Matiz
03.07.2008, 09:51
No kul, js bi pa klobaso:rolling: k ona itak ne je mesa:rolling:

Mhm... men pa šmorn:rolling:

hmm, klobaso tut lahk dobiš pr men, sam je nizkokalorična in ni za jest:rolling:

KissMe
03.07.2008, 09:52
Dokler je deklič v celoti fejstn, pobč ne nuca fetišev!!! :angel:

Ko smo že pri jajčkih... a Krka je hudo mrzla? Da ne bi moški image patil!? :veryevil:

Tipi rabijo fetiš zato (tisti, ki ga pač rabijo), ker se v otroških letih niso sprjaznl s tem, da punčke nimajo lulčka... Zato rabijo nadomestek... čevlje z viskimi petami ipd...

:rolling: sej res :rolling: to bi znal bit zaje3an:rolling:

Mowgli
03.07.2008, 10:02
Tipi rabijo fetiš zato (tisti, ki ga pač rabijo), ker se v otroških letih niso sprjaznl s tem, da punčke nimajo lulčka... Zato rabijo nadomestek... čevlje z viskimi petami ipd...

:rolling: sej res :rolling: to bi znal bit zaje3an:rolling:

To je pa tko, kot zanemarjen tip z upedenanim avtom al pa debelo denarnico, ne? :veryevil:

KissMe
03.07.2008, 10:14
To je pa tko, kot zanemarjen tip z upedenanim avtom al pa debelo denarnico, ne? :veryevil:

Hmm... ne vem zdej a o fetiših govoriš al o mejhnih lulčkih zarad mrzle vode:rolling:

Mowgli
03.07.2008, 10:16
Hmm... ne vem zdej a o fetiših govoriš al o mejhnih lulčkih zarad mrzle vode:rolling:

so paralele, priznam :angel:

KissMe
03.07.2008, 10:42
so paralele, priznam :angel:

Jah... nikol ne veš:rolling:

Lenčkaaaaaaaaaaa, kok folka se je pa že kej prjavl? Al pa če kdo drug ve...

Mowgli
03.07.2008, 11:45
Zunanji minister je nekaj omenjal...

KissMe
03.07.2008, 11:46
Zunanji minister je nekaj omenjal...

In? Kolk prbližn?

Mowgli
03.07.2008, 11:48
dnevnica? :veryevil:

KissMe
03.07.2008, 12:40
dnevnica? :veryevil:

Mene zanima kolk ljudi namerava pridt...

Mowgli :nonono::nonono::nonono:

Lencka
03.07.2008, 17:32
spemerji :nonono: :d

1. jaz sem lačna večkrat na dan, ne samo za zajtrk, tako da... :shy:

2. kissme, pir lahko delim s tabo, ampak da bi vse delila, pa ne pričakuj!

3. bemtiš, tolk ste naspemal, da mam težave z odgovarjanjem

4. Krka ima okol 12 stopinj celzijevih

5. prjavljenih... hja, resnejši interes je izkazalo tam med okoli 8 oseb... ne vem pa, kak bo na koncu... :dontknow: (mimogrede, če želi kdo pride v dvoje ali troje ali več-e, ni blema, mene ne moti) ... kar me spomni:

6. plis, do naslednjega konca tedna se prosim odločite in mi potrdite, kdo pride, ker moram potem rezervirat rafting - cena je 23 evrov na persono, za študente mrbit se da kak evro zglihat... če ne mislite raftat, se ne mudi tako zelo s potrditvijo, bi pa bilo prijazno, če bi se mi vseeno javili. in ker sem edine komentarje na to temo od parih dobila v smeri, da bi raje zastonj kampiranje (nekaj lahko v hiši :clown:) kot najem, in ker nas ni veliko, bo očitno tako, da bomo raftali, potem pa se zapeljali do tega opevanega placa za piknik. sicer ni igrišč zraven, ampak za kako žogo odbit, kak frizbi vreč pa to, pa je :) če ma kak mladec več želje po rekreaciji, naj pove, bo lahko prej cel travnik pokosil :rolling: zemljevide, kam prit, kje točno bomo in ostale info pa bom dajala samo po ZS

Michelinko
03.07.2008, 22:38
jst ne jem mesa, in rabim za zajtrk več kot en sam jajčk :blush:
pa raj bi šla spat s kom drugim kot kuro...
To pa lohk jest potrdim ... :d :d

Mislim, o jajčkih ... :shy:

Michelinko
03.07.2008, 22:40
:shy: sej ne spemava... sej v bistvu še zmeri razpravljava na temo "re na Krki", pač z ugotovitvijo, da se bo na tisti dan koncentracija pameti in sreče v teh koncih drastično povečala. aja, pa lepote itak tud, no...
Ne se bat, bom jest za protiutež ... :clown:

Lencka
04.07.2008, 06:58
Mišel :kisses:

Matiz
04.07.2008, 08:51
amm, men zaenkrat dobr kaže, če bo tale RE pred zadnjim vikendom v tem mesecu. :)

sicer pa...men rafting ne diši kej preveč, tako da me lahko črtate iz seznama za rafting.:2thumbs:

KissMe
04.07.2008, 12:51
Hm... js pa še zmer ne vem. Sam glede na to, da ne mislm it na rafting, mam še cajt...

Matiz
04.07.2008, 13:15
jah vi bote raftali, ostali bomo pa v senci pir pili.:d

KissMe
04.07.2008, 13:33
jah vi bote raftali, ostali bomo pa v senci pir pili.:d

Vsekakor bolš zame:2thumbs: drugo je preveč utrujajoče:blush:

Matiz
04.07.2008, 16:25
res je, že tk bom js nonstop utrujal:rolling:

Michelinko
04.07.2008, 17:33
Vsekakor bolš zame:2thumbs: drugo je preveč utrujajoče:blush:
A drugo, to je sedenje v senci in pitje pira je preveč utrujajoče? :o :o :o

KissMe
05.07.2008, 09:31
res je, že tk bom js nonstop utrujal:rolling:

Sej to bo ful naporno:clown:

KissMe
05.07.2008, 09:32
A drugo, to je sedenje v senci in pitje pira je preveč utrujajoče? :o :o :o

Ne ne, to ni drugo:rolling: dobr no... vse ostalo, razen pitje pira in sedenja v senci, je preveč naporno:d

Happy?

Lencka
05.07.2008, 12:26
Matiz, datum je 26. ...

Mhm, sej sem pričakovala... ljudje že odpovedujejo raftinge, čeprav to nima nobene zveze s tistim na Savi. Je pa za razumet po eni strani.

Sam zmislte si, men je vseeno, kaj vam paše.

Michelinko
06.07.2008, 13:47
Ne ne, to ni drugo:rolling: dobr no... vse ostalo, razen pitje pira in sedenja v senci, je preveč naporno:d

Happy?
Mhm. :approve:
Še bolj bi bil, če bi ti (zdej) pomagal. ;) :d

KissMe
06.07.2008, 14:03
Mhm. :approve:
Še bolj bi bil, če bi ti (zdej) pomagal. ;) :d

A pit pivo pa sedet v senci? Nimam piva:(

Michelinko
06.07.2008, 14:35
A pit pivo pa sedet v senci? Nimam piva:(
Mam jest. ;)
Maš senco pri roki?

KissMe
06.07.2008, 14:48
Mam jest. ;)
Maš senco pri roki?

Mam:) prid pa prnes;)

Michelinko
06.07.2008, 14:56
Mam:) prid pa prnes;)
OK. :p

Aja, kam pa? :shy:

KissMe
06.07.2008, 14:57
OK. :p

Aja, kam pa? :shy:

Ja v senco:rolling:

Michelinko
06.07.2008, 15:00
Ja v senco:rolling:
Ok.

Sam koordinate mi povej, kje se ta senca nahaja, da na GPS-u nastavim. ;)

KissMe
06.07.2008, 15:03
Hmmmm... 5 stopinj navzgor pa 145 stopinj v desno :rolling:

Michelinko
06.07.2008, 15:04
Hmmmm... 5 stopinj navzgor pa 145 stopinj v desno :rolling:
:o :( :( :(
Pa nič, no, če nočeš pive ...

Pa tko mrzla, rosna je ... :shy:

KissMe
06.07.2008, 15:17
A maš Laško?

Michelinko
06.07.2008, 15:18
A maš Laško?
:o :blackeye:
Ja, normalno. :approve:

KissMe
06.07.2008, 15:21
Ok:2thumbs: sam zdej pa js nimam več sence, ker se je pooblačil:(

Michelinko
06.07.2008, 15:23
Ok:2thumbs: sam zdej pa js nimam več sence, ker se je pooblačil:(
Jest jo pa mam še. :2thumbs: Lohk pa ti sem prideš. ;)
Men sam družba fali. :shy:

KissMe
06.07.2008, 15:26
Jest jo pa mam še. :2thumbs: Lohk pa ti sem prideš. ;)
Men sam družba fali. :shy:

Kam pa? Zdele bi težko kamorkoli pršla, razen če si res ful blizu... v kar pa dvomim, glede na to, da maš ti senco:d

Michelinko
06.07.2008, 15:29
Kam pa? Zdele bi težko kamorkoli pršla, razen če si res ful blizu... v kar pa dvomim, glede na to, da maš ti senco:d
V deželi burje sem. ;) Kraj se imenuje po gori nad njim (na njej sem en RE hotu organizirat), Dolina pa po Reki, ki teče po njej. :d

In odgovor je: ... ;)

KissMe
06.07.2008, 15:29
Ja vem.... to je pa čiiiiiist predaleč:(

Michelinko
06.07.2008, 15:32
Ja vem.... to je pa čiiiiiist predaleč:(
:o :o
Ma kje pa si ti? A v Prekmurju? :o

KissMe
06.07.2008, 15:34
:o :o
Ma kje pa si ti? A v Prekmurju? :o

Am... ne, osrednja Slovenija:d pol ure naprej od Ljubljane... rahlo proti severovzhodu...se mi zdi:blush::rolling:

Michelinko
06.07.2008, 16:26
Am... ne, osrednja Slovenija:d pol ure naprej od Ljubljane... rahlo proti severovzhodu...se mi zdi:blush::rolling:
Proti štajerski?
Hja ... Pol ure ... Peš, s kolesom, z avtom, z avtom po AC ...?
Drgač, pol ure bi blo kje blizu Trojan, se mi zdi. ;)

KissMe
06.07.2008, 16:49
Ne tok zahodno:) pol ure z avtom ja:)

Michelinko
06.07.2008, 17:12
Ne tok zahodno:) pol ure z avtom ja:)
Ne tolk zahodno? Se pravi še čez Trojane?
Hmmm ... Vransko? :shy:

KissMe
06.07.2008, 17:39
Pa ne tolk daleč

Michelinko
06.07.2008, 17:49
Pa ne tolk daleč
:dontknow: Med Trojanami in Vranskim?

pinky
06.07.2008, 18:04
... al pa kje kamnik - tuhinjska dolina

Michelinko
06.07.2008, 18:47
... al pa kje kamnik - tuhinjska dolina
Ja, sam tist je bolj zahodno, kot Trojane ... :dontknow:

pinky
06.07.2008, 18:55
tist post sem jaz vzela ko da se je zmotla in hotla napisat vzhodno....

Michelinko
06.07.2008, 19:04
:dontknow: Kako naj vem, kaj je hotela napisat ... :dontknow:

Moški sem, sej veš. ;) :d

pinky
06.07.2008, 19:33
:d:d ... ona pa ženska ... pa menjava vzhod/zahod, levo/desno neb bla nč čudnega :d:d

zato ker bolj vzhodno bi blo že več kot pol ure iz Ljubljane

Michelinko
06.07.2008, 20:06
:d:d ... ona pa ženska ... pa menjava vzhod/zahod, levo/desno neb bla nč čudnega :d:d

zato ker bolj vzhodno bi blo že več kot pol ure iz Ljubljane
Sej vem, ja. ;)
In ... Mal mora bit tud heca, no. :shy:

Drgač pa, predvidevam, da je nekje okol Blagovice. Po stari cesti je to okol pol urce ... :dontknow:

KissMe
06.07.2008, 21:38
tist post sem jaz vzela ko da se je zmotla in hotla napisat vzhodno....

Točno:2thumbs: lepo da me razumeš... očitno je to res povezano s tem, kar imamo med nogami:rolling:

KissMe
06.07.2008, 21:38
Sej vem, ja. ;)
In ... Mal mora bit tud heca, no. :shy:

Drgač pa, predvidevam, da je nekje okol Blagovice. Po stari cesti je to okol pol urce ... :dontknow:

Pinky je uganila:2thumbs:

Michelinko
06.07.2008, 21:50
Pinky je uganila:2thumbs:
Kamn'čanka?
Zanimivo ... ;)

Pol pa sploh nisi deleč, dobro urco z avtom. ;)

KissMe
07.07.2008, 08:09
Kamn'čanka?
Zanimivo ... ;)

Pol pa sploh nisi deleč, dobro urco z avtom. ;)

Sej če tko gledaš pol znotraj Slovenije noben ni glih daleč:d

Matiz
07.07.2008, 08:10
če je kdo iz savinjske doline, potem lahko usput poberem.:2thumbs: razen če je nekje bliz logarske doline, potem ne.:rolling:

Mowgli
07.07.2008, 11:33
Točno:2thumbs: lepo da me razumeš... očitno je to res povezano s tem, kar imamo med nogami:rolling:

Ne mešat plenic v resne teme!

Matiz
07.07.2008, 11:42
Ne mešat plenic v resne teme!

auč.:rolling:

Michelinko
07.07.2008, 13:38
če je kdo iz savinjske doline, potem lahko usput poberem.:2thumbs: razen če je nekje bliz logarske doline, potem ne.:rolling:
Glede na to, da je zame najhitreje čez Lj, pol lohk tud jest kakega po poti poberem. ;)

Lencka
07.07.2008, 16:55
Kako prijazno, da bi vsi pobirali :) Upam, da se torej kdo potem tudi pripelje do sem :p

Michelinko
07.07.2008, 17:11
Kako prijazno, da bi vsi pobirali :) Upam, da se torej kdo potem tudi pripelje do sem :p
Zame veš ... ;)

Lencka
07.07.2008, 17:14
:clapping: :shy:

Michelinko
07.07.2008, 17:15
:clapping: :shy:
:kisses:

Lencka
07.07.2008, 17:24
:blush:

Mowgli
07.07.2008, 17:34
sama porkarija ne temu forumu, ni čudno, da se dečica kvari

snežko
07.07.2008, 17:59
:) huh - končno sem uspel predelati tale konkretni spam - prav fino - končno spet mal basanja na tem forumu - ...

datum torej je - 26.7.
ura pa je - ??? a bomo imeli najprej kosilo a večerjo?? all inclusive je popularen zadnje čase...

Lencka
07.07.2008, 20:21
Mowgli, to je sam lubezen, nobene porkarije!

Snežko, rafting planiram tam ob treh, piknik pa prb. dve uri in pol kasneje... nič ni vključeno v ceno, ker cene ni :p edino za rafting, kot rečeno...

KissMe
08.07.2008, 08:37
Mowgli, to je sam lubezen, nobene porkarije!

Snežko, rafting planiram tam ob treh, piknik pa prb. dve uri in pol kasneje... nič ni vključeno v ceno, ker cene ni :p edino za rafting, kot rečeno...

... Love is in the air... :rolling:

Js še zmer ne vem:(

Matiz
08.07.2008, 10:53
in kaj je to porkarija?:shy::d

Mowgli
08.07.2008, 10:55
in kaj je to porkarija?:shy::d

svinjina na ražnju :d

KissMe
08.07.2008, 11:26
in kaj je to porkarija?:shy::d

Ne veš al kaj:nonono: ti bom pokazala;):rolling:

Mowgli
08.07.2008, 13:34
:o :blush:

Lencka
08.07.2008, 16:59
jah, tak je to... vse življenje se učimo.

Mowgli
08.07.2008, 17:26
Dost maš pavze, bejž nazaj za bukve!

pinky
08.07.2008, 17:32
sej se tud na forumu lohk kaj nauči :approve:

Mowgli
08.07.2008, 17:32
aja... viš, to je pa nekaj novega znanja tud zame :p

Michelinko
08.07.2008, 17:33
Ja, spemat ... :rofl: :lol:

pinky
08.07.2008, 17:33
aja... viš, to je pa nekaj novega znanja tud zame :pa vidiš - tud ti se celo življenje učiš :)

Mowgli
08.07.2008, 17:36
Peezda sm glup, da se nkol ne naučim.

Vmes pa še samoupravljanje ukinejo, pa matematka je drugačna, pa ekonomsko logiko zdaj drugi ugibajo, pa NMT-ja ni več, pa pommes fritesa ne pečejo na ulci, pa...

pinky
08.07.2008, 17:37
.. .da ne govorimo o tem, kolk se slovnica spreminja

Mowgli
08.07.2008, 17:41
qwa? a de se je spremenla pravš stara? u iber mislm

pinky
08.07.2008, 17:43
a veš kolk je nerodn, k ti sin reče da mu povej en desni prilastek, ti pa pojma nimaš, kaj je to :d

Mowgli
08.07.2008, 17:46
"ženska"; vedno je na machotovi desni, pa lasti si jo. Prosto ko pasulj :p

pinky
08.07.2008, 17:47
a pa je treba že otroke to učit? :o

Mowgli
08.07.2008, 17:48
Saj jih tudi Cerkev... samo T-2 program poglej :veryevil:

Michelinko
08.07.2008, 17:49
Saj jih tudi Cerkev... samo T-2 program poglej :veryevil:
A niso dvignli rok od T-2? Ker niso hotli ukint "zabavnih" programov?

pinky
08.07.2008, 17:49
:d:d .. .sem še zmer na kablu

Mowgli
08.07.2008, 17:50
Pinky... tvoj je tud' ta prav macho :angel:

pinky
08.07.2008, 17:51
ker? :o

Mowgli
08.07.2008, 17:52
ker? :o

:shy:

:d:d .. .sem še zmer na kablu

pinky
08.07.2008, 17:55
:d:d:d

to so že uni ta bolj moderni, k so ketno s kablom zamenal

Mowgli
08.07.2008, 17:57
ti že veš, kaj mislim :d

pinky
08.07.2008, 17:58
zihr kaj žlehtnega :d

Mowgli
08.07.2008, 17:59
:angel:

pinky
08.07.2008, 18:00
ej, zmotu si se .... :veryevil: si hotu dat

Mowgli
08.07.2008, 18:02
C:/ zmota.dat :p

pinky
08.07.2008, 18:03
ne odpre mi :dontknow:

Mowgli
08.07.2008, 18:04
:2thumbs:

KissMe
08.07.2008, 18:21
:lol: vam pa dogaja dons:2thumbs:

Michelinko
08.07.2008, 18:24
Sej nam vsak dan, sam tle se redkokdaj dobimo, da nam bi skupaj. ;) :d

Lencka
08.07.2008, 20:00
Dost maš pavze, bejž nazaj za bukve!
ne! če me 'ben drug ne prepriča, met tut ti nauš!

(zdej grem pa naprej naslednjo stran brat, kaj ste naspemal)

Lencka
08.07.2008, 20:01
pinky, sam da ti je luštn... na kablu... :p

Michelinko
08.07.2008, 20:07
pinky, sam da ti je luštn... na kablu... :p
A ti bi tud? ...


... mela ...... kabl? ;)

KissMe
08.07.2008, 20:08
Kabl:2thumbs::p:rolling:

Lencka
08.07.2008, 20:11
A ti bi tud? ...


... mela ...... kabl? ;)
odvisno, na koga je priklopljen :angel:

Michelinko
08.07.2008, 20:13
odvisno, na koga je priklopljen :angel:
:2thumbs: Pravilen odgovor. ;) :kisses:

Lencka
08.07.2008, 20:14
:2thumbs: Pravilen odgovor. ;) :kisses:
:shy: se uvrstim v naslednji krog kviza?

Michelinko
08.07.2008, 20:15
:shy: se uvrstim v naslednji krog kviza?
:dontknow: Ne vem, če nisi že v finalu ... ;) :d

Lencka
08.07.2008, 20:15
uuuuu... kaj je glavna nagrada? :blush:

Michelinko
08.07.2008, 20:16
uuuuu... kaj je glavna nagrada? :blush:
Ne boš verjela: http://www.dbdsound.com/slike/Ponudba-kabli/kabel%20za%20zvocnik%202x2,5%20olflex.gif

Lencka
08.07.2008, 20:17
:(
no, ok... tud to prav pride!

KissMe
08.07.2008, 20:18
Ne boš verjela: http://www.dbdsound.com/slike/Ponudba-kabli/kabel%20za%20zvocnik%202x2,5%20olflex.gif

:clapping:

:lol:

Lencka
08.07.2008, 20:19
:clapping:

:lol:
kva je pa teb zdej tko smešno, a?

Michelinko
08.07.2008, 20:21
:(
no, ok... tud to prav pride!
Mal heca, no, Lenči ... :) :kisses:

Lencka
08.07.2008, 20:22
Mal heca, no, Lenči ... :) :kisses:
ja kaj zdej, a tud tega ne dobim? :o ne grem se več :nonono:

Michelinko
08.07.2008, 20:24
ja kaj zdej, a tud tega ne dobim? :o ne grem se več :nonono:
Dobiš, no, pa še kej zraven. ;) Sam tist je skrivnost. ;)

Lencka
08.07.2008, 20:32
ja, ja... kdaj? :p

Michelinko
08.07.2008, 20:33
ja, ja... kdaj? :p
:dontknow:
Čak, da pride še eden u finale, da se bosta za nagrado borila. ;)

Lencka
08.07.2008, 20:34
uuu... čakam :p kwa bo pa treba delat?

Michelinko
08.07.2008, 20:35
uuu... čakam :p kwa bo pa treba delat?
:o
Ne smem ti povedat, da se ne pripraviš vnaprej ... :shy:

Lencka
08.07.2008, 20:36
neeeeeeeeeeee... dej povej no... mora bit enakopravno, in če ne vem, nimam šans!!!

Michelinko
08.07.2008, 20:38
Že tko jih maš preveč ... ;)

Lencka
08.07.2008, 20:40
kje? kdo? kdaj? :o :o :o a res? zakaaaaaaaj mi nikol nihče nič ne poveeeeeeeeee :(

Michelinko
08.07.2008, 20:42
Mogoče bi opazila, če ne bi bila tako zaverovana v samokritiko. ;)

KissMe
08.07.2008, 20:43
kva je pa teb zdej tko smešno, a?

Sej si hotla kabl :lol:

No... se grem js z Lenčko borit za kabl... če lahko:shy:

Lencka
08.07.2008, 20:45
Mogoče bi opazila, če ne bi bila tako zaverovana v samokritiko. ;)
:dontknow: men nič jasno...

KissMe... wou... se že veselim :p no, odvisno od tega, kaj bo treba delat :blush:

p.s. Jp, in tak kabel bi mi zelo prav prišel... samo dovolj dolg mora bit.

Michelinko
08.07.2008, 20:46
Sej si hotla kabl :lol:

No... se grem js z Lenčko borit za kabl... če lahko:shy:
Ok. ;) Te sprejmem v finale. ;)

KissMe
08.07.2008, 20:48
No... pa dejmo... js sm prpravljena;)

Michelinko
08.07.2008, 20:48
:dontknow: men nič jasno...

KissMe... wou... se že veselim :p no, odvisno od tega, kaj bo treba delat :blush:

p.s. Jp, in tak kabel bi mi zelo prav prišel... samo dovolj dolg mora bit.
Enostavno, lenči. Če bi si dala dopovedat, da si fejst deklca, pa simpatična in tudi luštna ... :)

Aja, kej bo za delat ...
Hja, tri panoge so:
Šport
razmišljanje
zdravstvena nega ;)

KissMe
08.07.2008, 20:49
razmišljanje bi js:d

Lencka
08.07.2008, 20:51
uf... jst pa zdravstveno nego :d

KissMe
08.07.2008, 20:52
Mišel?

Lencka
08.07.2008, 20:53
čakava...

KissMe
08.07.2008, 20:54
Grem js na čik da si on zmisl tista vprašanja oz. naloge:rolling:

Michelinko
08.07.2008, 20:54
Hja ...
Razmišljanje ...Nisem pričakoval tega, je listek ostal prazen. Zato bomo dali prednost Lenčki, medtem, ko najdem primerno vprašanje. ;)


Lenči, pod zdravstveno nego pa je: Masaža mojega hrbta. ;)

Lencka
08.07.2008, 20:55
uuu... a ne bi raje obratno? tisto mi gre veliko veliko bolje, pa... no... a?

Michelinko
08.07.2008, 20:58
uuu... a ne bi raje obratno? tisto mi gre veliko veliko bolje, pa... no... a?
Kaj, obratno? A da bi jest tebe masiral? :o

Sej bi, z veseljem te bi, sam ... ;)

Michelinko
08.07.2008, 21:00
Hja ...
Razmišljanje ...Nisem pričakoval tega, je listek ostal prazen. Zato bomo dali prednost Lenčki, medtem, ko najdem primerno vprašanje. ;)


Lenči, pod zdravstveno nego pa je: Masaža mojega hrbta. ;)
Aha, KissMe, mam tud zate. ;)

KissMe
08.07.2008, 21:08
Jaaaaaaaaaa... sm že tle:)

Kaj bo dobrega?

Michelinko
08.07.2008, 21:10
Ok ...

1/3: Skoz eno luknjo greš noter. Skozi dve prideš ven. In ko prideš ven, si komaj prav noter. ;)

KissMe
08.07.2008, 21:10
Hlače:approve:

Preveč izi:d

Michelinko
08.07.2008, 21:14
Ok, za ogrevanje. ;)

2/3: Soba. V vsakem kotu je mačka. Vsaka mačka sedi na repu mačke. Vsaka mačka vidi pred sabo tri mačke.
Kolko je mačk, kakšne barve so in kolko vogalov, vrat in oken ima soba? ;)

KissMe
08.07.2008, 21:18
4 mačke, 4-je vogali, črne so, ena vrata, eno okno;)

Michelinko
08.07.2008, 21:20
Mačka levo za vrati ma bele tačke, drgač pa je v redu. ;)

KissMe
08.07.2008, 21:21
:d nism opazla unih tačk.... najbrž je sam mal umazana:rolling:

Michelinko
08.07.2008, 21:22
3/3: Soba. V njej je ena žarnica. Stikalo, ki prižge žarnico je v sosednji sobi.
Alia ... Zraven njega sta še dve stikali. Vse tri so označene s žtevilkami.

Naloga: Ugotovi, katero stikalo prižge žarnico, s tem, da v sobo ne vidiš (vrata za vogalom) in noter lahko greš največ enkrat.

Michelinko
08.07.2008, 21:23
:d nism opazla unih tačk.... najbrž je sam mal umazana:rolling:
Sedi, jih skriva pod repom. ;)

KissMe
08.07.2008, 21:24
ajaaaaaaaaaaaa...:d

No še 3/3, da poberem un kabl pa grem spat...

Itak je že moj, k Lenčka je šla, tko da sem avtomatično zmagovalka... ampak si vseen hočem pošteno prislužit;)

Michelinko
08.07.2008, 21:27
ajaaaaaaaaaaaa...:d

No še 3/3, da poberem un kabl pa grem spat...

Itak je že moj, k Lenčka je šla, tko da sem avtomatično zmagovalka... ampak si vseen hočem pošteno prislužit;)
Za kabl ja, za veliko nagrado je pa še športni del, ki je obvezen za obe. ;)

Aja, po čem sklepaš, da ni Lenčke za mojim hrbtom pri izvajanju masaže? ;)

KissMe
08.07.2008, 21:29
Športni del? Kakšen šport pa bo? Resnično dobra sem samo v enem;):p

Ja... to pa res... zvita je dost za kej takega:d

No, a bom dobila še tretje vprašanje?

Michelinko
08.07.2008, 21:30
Športni del? Kakšen šport pa bo? Resnično dobra sem samo v enem;):p

Ja... to pa res... zvita je dost za kej takega:d

No, a bom dobila še tretje vprašanje?
Če misliš na tistega, ki se ga (največkrat) opravlja v postelji, pol ni to to. ;)

Hmmm ... ;)

Je že postavljeno, nad onim postom, kjer sem ti napisal, da jih skriva pod repom. ;)

KissMe
08.07.2008, 21:32
Sploh nisem opazla:blush:

Michelinko
08.07.2008, 21:32
Sploh nisem opazla:blush:
Preveč spemam, vem. :shy:

KissMe
08.07.2008, 21:33
Am... ta je pa težka... se mi zdi...

KissMe
08.07.2008, 21:34
Js bi rekla tko, pržgeš vsa stikala pa je luč pržgana... sam ne vem kako veš kero je pravo:dontknow:

Odšraufaš ga pa greš po kablu:rolling:

Michelinko
08.07.2008, 21:35
Hja ... Potrud se, če hočeš kabl. ;)

Lenči ma že kar nekej točk tuki ... :p

KissMe
08.07.2008, 21:38
Dej mi mal pomagi nooo:d

Mhm... Lenči... mogoče sem pa napačno panogo zbrala:rolling:

Michelinko
08.07.2008, 21:39
Do 22:45 maš časa, pol ti povem odgovor. ;)

KissMe
08.07.2008, 21:41
Ok, se bom potrudla:)

Michelinko
08.07.2008, 21:42
Prav. ;)

KissMe
08.07.2008, 21:44
Oh joj... res nimam pojma:(

KissMe
08.07.2008, 21:46
Pr men je že 46...

Michelinko
08.07.2008, 21:47
Ku ku, ku ku, ku ku. 22:45

Rešitev je taka: Prižgeš eno stikalo in počakaš nekaj minut. Potem ga ugasneš in prižgeš drugo. In greš v sobo.
Če luč gori, potem je to stikalo, ki je prižgano.
Če luč ne gori, jo potipaš. Če je žarnica vroča, pomeni, da je pravo stikalo, ki je blo prej prižgano.
Če je žarnica hladna, potem je pravo tretje stikalo.

:)

pinky
08.07.2008, 21:48
a dobim kabel, če odgovorim? :p

Michelinko
08.07.2008, 21:48
Pr men je že 46...
Preden natipkam ... :blush:

V glavnem, z Lenči imata enako število točk, se pravi šport odloča. ;)

pinky
08.07.2008, 21:48
prehitu si me :(

Michelinko
08.07.2008, 21:49
a dobim kabel, če odgovorim? :p
Sem že jest pred tabo. :d

KissMe
08.07.2008, 21:49
:o:o:o

Ja čist hudo... to je pa preveč kunštn zame:rolling:

Ejjjjjjj, Lenčka... tm odzadi... kr nehi masirat, kabl je tvoj;):d

Michelinko
08.07.2008, 21:49
prehitu si me :(
Kaj pa pohajaš okoli ... :rolling:
A sem jest kriv, če ... ;) Sej veš. :d

KissMe
08.07.2008, 21:49
Preden natipkam ... :blush:

V glavnem, z Lenči imata enako število točk, se pravi šport odloča. ;)

Aha... a to bo na re-ju? Najbolš da začnem trenirat:d

Michelinko
08.07.2008, 21:50
:o:o:o

Ja čist hudo... to je pa preveč kunštn zame:rolling:

Ejjjjjjj, Lenčka... tm odzadi... kr nehi masirat, kabl je tvoj;):d
Hkrati je nehala, k sem tebi odgovoru, zato pa mate enako število točk. ;)

Ja, Lenči, vrat me še malce boli, zato nisi dobila maksimalnega števila točk. ;)

Michelinko
08.07.2008, 21:51
Aha... a to bo na re-ju? Najbolš da začnem trenirat:d
Na REju, ja. :)

In kaj boš trenirala? Če ni skrivnost?