Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : SiOL PlaC - napake


Matiya
19.06.2008, 11:51
Nekaj napak imamo sicer že na listi in bodo popravljene takoj, ko bo to izvedljivo.

Verjamem, da smo kakšno tudi spregledali.

Ta tema je namenjena napakam, ki jih boste opazili pri uporabi storitve.

jegrcek
19.06.2008, 14:12
Siol plac disk se ne inštalira na 64-bitnem sistemu, plac sihro pa dela. Katere podatke pa je treba vpisat v sinhro za prijavo, ker mi ne rata na noben način.

Matiya
19.06.2008, 14:16
Bom preveril glede 64-bitne verzije.

Po končani registraciji se pošlje e-mail s potrditvijo in geslom. Uporabniško ime je enako (elektronski naslov), geslo pa je drugo.

Preveri sporočila na e-naslovu s katerim se prijavljaš v SiOL PlaC.

miro74
19.06.2008, 15:58
Res bi blo fajn met 64 bitno verzijo.

sine85
19.06.2008, 16:46
Meni se ne uspe prijaviti s tistim geslom, ki sem ga dobil preko emaila. Napiše, da je napaka na strežniku. Ve kdo za kakšno rešitev?

LP

Matiya
19.06.2008, 17:02
Kateri program ti javi to napako? PlaC Sinhro ali PlaC Disk?

Ne glede na to; poskusi s ponovnim zagonom računalnika in ponovnim vpisom v program.

janezpesec1
19.06.2008, 17:10
Meni javi Ni mogoče preveriti vaših podatkov za dostop do interneta. To pomeni, da se ob registraciji SiOL PlaC računa uporabniško ime (za dostop do interneta) ni povezalo z SiOL PlaC računom.. Prijava v moj SiOL uspe, ko pa kliknem na PlaC pa napise prej omenjeno napako. Ali se naj ponovno registriram ?

Dopolnilo: zdaj deluje. Morda sem bil prej prehiter in racuna v sistemu se ni bilo.

Matiya
19.06.2008, 17:25
Poskusi znova. Pred tem se odjavi iz Moj SiOL in izbriši piškotke ter ponovi postopek.

Če ne bi uspelo mi javi v katerem koraku ti izpiše to napako:
- pred vpisom SiOL internet podatkov
- po vpisu podatkov
- po sprejemu splošnih pogojev in potrditve registracije

sasosmile
20.06.2008, 08:37
Kako pa naj pridem do gesla, če imam pa spremenjen e-mail, v Moj Siol profilu je pa ostal star naslov.:nonono:

Lp, Sašo

Matiya
20.06.2008, 09:01
Pri Moj SiOLu je e-naslov hkrati uporabniško ime in ga ni mogoče spreminjati. Na ta e-naslov dobiš tudi geslo.

To pomeni, da si pozabil prijavne podatke za e-naslov, kamor ti je bilo poslano geslo?

sasosmile
20.06.2008, 09:32
Pri Moj SiOLu je e-naslov hkrati uporabniško ime in ga ni mogoče spreminjati. Na ta e-naslov dobiš tudi geslo.

To pomeni, da si pozabil prijavne podatke za e-naslov, kamor ti je bilo poslano geslo?

Na Siol Plac sem se moral logirat s starim e-mailom, novi ni prijel. Ničesar nisem pozabil, samo ne bi rad še 1x aktiviral moj stari naslov.A lahko odprem še en Moj Siol?

Matiya
20.06.2008, 10:07
Se ne razumeva najbolje :blush:

Če grem po korakih
Registracija:
- vpisal si uporabniško ime in geslo za dostop do profila Moj SiOL
*Uporabniško ime je elektronski naslov
- vpisal si uporabniško ime in geslo za dostop do SiOL internet
- na elektronski naslov, (ki je enak kot uporabniško ime za dostop do Moj SiOL) si dobil geslo.

Torej imaš več mail naslovov, vendar je v temu primeru pomemben le ta, ki je uporabniško ime pri prijavi v SiOL PlaC.

Če ne bo uspelo mi pošlji uporabniško ime za SiOL internet in za Moj SiOL na ZS in bom preveril.

Veron
20.06.2008, 13:51
http://shrani.si/f/R/9J/8pl5uke/brez-naslova.jpg

Matiya
20.06.2008, 14:18
Hvala,

bo urejeno ob naslednjem update-u.

rda
20.06.2008, 20:10
Siol Plac disk

Po uspešni instalaciji se ne morem prijaviti:

"Zaznana napaka na strežniku"
"Preverite vaše uporabniško ime/geslo"

Preko web-a deluje prijava brez problema.

Pri Siol Plac disk sem poizkusil z geslom od "moj siol" kakor tudi geslom od "plac-a", vendar ne dela.

Tudi po restartu računalnika nič boljše.

lp

diolen
20.06.2008, 20:21
Prijavi se z geslom, ki si ga dobil na mail.

rda
20.06.2008, 20:24
Sedaj pa dela (čeprav sem pred tem poizkušal z istim up. imenom in geslom)

sasosmile
21.06.2008, 16:06
Men še zmer javlja preko Plac Diska: zaznana napaka na strežniku, preverite vaše uporabniško ime/geslo. Preko neta dela ok.

prima
22.06.2008, 15:18
meni javlja isto napako

Matiya
23.06.2008, 07:27
@sasosmile: preveri zasebna sporočila.

@prima: ali vpisuješ enako up. ime kot na spletnem placu? Geslo si dobil na mail s strani info@siol.net in ni enako kot na spletnem SiOL PlaCu.

prima
23.06.2008, 08:00
Poskusila sem se vpisati z emailom in s prima, pa z emailom brez @siol.net, pa z uporabniškim imenom za internet..., pa ne gre. sedaj sem v službi in sem si tudi tu namestila plac disk, pa mi še vedno javlja isto napako.:dontknow:

Geslo pa sem že dvakrat spremenila (pozabljeno geslo), pa ni šlo ne s prvim, ne z drugim.

Doma sem tudi ponovno zagnala računalnik, pa ni pomagalo.

:cry::rac:

Matiya
23.06.2008, 08:26
Točno o tem govorim :shy:

Imaš dve gesli. Eno je to o katerem pišeš in si ga že dvakrat spremenila.

Drugo geslo, ki je namenjeno izključno za PlaC Disk in PlaC Sinhro pa si dobil po e-pošti.

Na kateri e-naslov? Na ta, ki ga vpisuješ kot uporabniško ime za dostop do SiOL PlaCa.

Matiya
23.06.2008, 11:15
Pošlji mi Moj siol podatke na zasebna sporočila in bova preverila, kaj se da narediti.

prima
23.06.2008, 11:20
ok, zdaj sem pa rešla. So bli malo hitri prsti, pa sem izpustila en del registracije. Ni bil problem v placu, problem je bil v babi:hammer: :blush:

vseeno :tenx:

Matiya
23.06.2008, 11:24
:)

Samo da si uredila :2thumbs:

Veron
24.06.2008, 11:56
Mogoče imam samo jst to težavo s Siol Plac Diskom. Takoj ko sem ga namestil se je začelo dogajat, da ko zaprem* explorer se kar start vrstica, ikone in sidebar (kadar je ukloplen) resetirajo.

priložen video posnetek namizja: http://www.youtube.com/watch?v=GrGfV3SGZxM (obvezno kliknite spodaj "watch in high quality")

ko sem odstranil program plac disk winsi zoper normalno delujejo. Sicer je verjetno to kak problem v kombinaciji z drugimi programi (možni so nokia pc suit, messenger share folder, ali pa nekaj tretjega)

Matiya
24.06.2008, 12:02
Bom javil zadevo naprej. Iz posnetka zgleda sicer obratno. Ko zapreš explorer pride do reseta

Se motim?

Mirtma
26.06.2008, 21:48
Zdravo!
Ne morem se prijaviti s PlaCSinhro. Geslo imam pravilno (če napišem napačno, me program obvesti o napačnem imenu ali geslu). Napaka je: Ne morem se povezati s strežnikom. Izklopil sem firewall, vendar tudi ne pomaga.

http://sj9pjq.bay.livefilestore.com/y1ppjTe7Pk6wOwV2IdcOEOZITYhssSzlJb4xTArt81UJXgemIO FWfcfe5vvlrByDXWhr5npNbhV_pI

Matiya
27.06.2008, 07:32
Sklepam, da imaš podobno težavo tudi s PlaC diskom? Spletni SiOL PlaC pa ti deluje ok?

Kateri antivirusni program uporabljaš? Imaš še kakšno drugo software zaščito? Uporabljaš svoj router?

Mirtma
27.06.2008, 07:42
Uporabljam ESET NOD32 Bussines ed., ter Sunbelt Personal Firewall. Priklopljen sem direktno na Siolov router (modem). Spletna različica deluje OK.

Matiya
27.06.2008, 07:59
Mislim, da bo v teh dveh programih potrebno iskati vzrok.

Pri Bitdefenderju je potrebno pri inštalaciji označit, da programu dovoliš spremembo v registru (če se ne motim), drugače zadeva po vsej verjetnosti ne deluje.

Sklepam, da je nekje v enem ob teh dveh programov označeno, da ti je blokiralo PlaC Sinhro.

Sicer pa lahko poskusiš s "steb by step" izklapljanjem posameznih delov NOD-a, da ugotoviš kateri del ga blokira.

manc
29.06.2008, 17:46
Če smem...
Za kaj pa IE7. Ali kaj bolje deluje kot z IE6. Imam pa UL 50kB/sec. Ali nekaj ne štima, ali kako. Imam 4/512 paket?

Matiya
30.06.2008, 08:11
Ne vem na podlagi česa je nekdo napisal IE7. Sam sem zadevo testiral s IE7, FF2 in FF3.

Firefox 3 se je najbolje obnesel, saj deluje občutno hitreje kot pri IE7 in FF2.

Z IE6 pa še nisem poskusil. Moram poiskati računalnik, kjer je gor še naložen IE6.

512kb = 64 KB. To je maksimalen upload, ki ga zmore tvoj internetni paket. 50 KB je precej blizu tega maksimuma, tako da bi ocenil, da ti vse štima.

Matiya
10.07.2008, 14:33
Danes smo dali ven novejšo verzijo (spletnega) SiOL PlaCa.

Popravljene so nekatere jezikovne napake, neprevedene besede in grafične napake (npr.: prekrivanje z bannerjem).

Če kdo opazi še kakšno napako naj javi tukaj.

Na servisnih straneh smo še dodali možnost spreminjanja gesla za PlaC sinhro in Plac disk.

markoman
01.08.2008, 17:36
Ena težava!

V čem je lahko problem, da ko pošljem link do fotk v skupni rabi na Plac-u gumbek "Prenesi" neaktiven in si jih ni možno potem prenesti na disk?!??

Hvala za odgovor!

bejli
15.08.2008, 09:39
SiOL Plac na Visti sesuva explorer. Dva tedna sem imel inštaliran Siol plac in ves ta čas se je explorer sesul že pri brskanju po mapah (lokalnih in mrežnih). Ko sem po dveh tednih posumil, da bi bil lahko Siol plac vzrok, sem ga odinštaliral in sedaj deluje spet vse BP. Buggy stuff :)

Bond
19.08.2008, 21:40
Zdravo!
Meni tudi ne dela niti siol plac disk, niti siol sinhro. Javita napako, da je geslo nepravilno, pa čeprav je 100% pravilno vnešeno. Geslo sem parkrat tudi spremenil, pa ni nič pomagalo. Firewall je sicer vklopljen, vendar imata programa odprte povezave do interneta.

Hvala za pomoč!

Bond
19.08.2008, 21:47
Sedaj vidim, da mi tudi online plac ne dela. Javi sledečo napako:
Pripetila se je napaka ob preverjanju/pridobivanju/nastavljanju podatkov za vaš SiOL PlaC račun.

Matiya
20.08.2008, 07:13
Mi lahko pustiš podatke na ZS?

Gregor K.
23.01.2009, 12:13
Imam težavo s SiOL Plac -om.
Ko dam datoteko, da se prenese na Plac, mi datoteko prenese hitro, toda, ko je 99% moram čakati 15 - 30 min. da se hitrost prenosa zmanjša na 0 kb/s, šele potem se pojavno okno s podatki prenosa zapre.
Zakaj ni možen normalen prenos?
Kaj naj storim?
(Imam zakupljenih 10 Gb, od tega 5 Gb prostih).
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Imam pa še eden problem:
Ko se hitrost prnosa zmanjša na 0 kb/s se datoteka (po pojavnem oknu: vaše datoteke so bile prenesene //// ali nekaj podobnega) ne pojavi na Placu (datoteka, ki sem jo hotel prenesti, je bila velika 200 Mb (prostih imam 5 Gb)).

Zopet vprašam - V čem je problem?

Matiya
23.01.2009, 13:25
Druga težava je bila splošna na spletnem SiOL PlaCu in je bila z zadnjo verzijo, ki je bila narejena po novem letu odpravljena.

V primeru, da imaš še vedno to težavo bom potreboval nekaj več podatkov. Ravno tako bom potreboval nekaj več podatkov, da najdemo težavo za prvi problem.

Potreboval bi:

- opis operacijskega sistema (Windows XP SP2, SP3, Vista...)
- opis omrežja (priklop direktno preko modema, koliko računalnikov je v omrežju, gre za domače omrežje ali pisarniško, ali in kateri router se uporablja).
- kje se pojavlja težava (spletni SiOL PlaC, PlaC Sinhro, PlaC Disk)
- Kateri antivirusni program je nameščen, je kakšen poseben varnostni zid?
- Si zadevo poskusil na več računalnikih in v primeru, da ja - so tudi na drugih računalnikih enaki problemi?


Zaenkrat tovrstnega problema še nismo zaznali, zato potrebujem omenjene podatke.

Gregor K.
23.01.2009, 13:42
Druga težava je bila splošna na spletnem SiOL PlaCu in je bila z zadnjo verzijo, ki je bila narejena po novem letu odpravljena.

V primeru, da imaš še vedno to težavo bom potreboval nekaj več podatkov. Ravno tako bom potreboval nekaj več podatkov, da najdemo težavo za prvi problem.

Potreboval bi:

- opis operacijskega sistema (Windows XP SP2, SP3, Vista...)
- opis omrežja (priklop direktno preko modema, koliko računalnikov je v omrežju, gre za domače omrežje ali pisarniško, ali in kateri router se uporablja).
- kje se pojavlja težava (spletni SiOL PlaC, PlaC Sinhro, PlaC Disk)
- Kateri antivirusni program je nameščen, je kakšen poseben varnostni zid?
- Si zadevo poskusil na več računalnikih in v primeru, da ja - so tudi na drugih računalnikih enaki problemi?


Zaenkrat tovrstnega problema še nismo zaznali, zato potrebujem omenjene podatke.

OS: Windows Vista Sp 1, 32 bitna
Omrežje: Sinope 568+ (novi), 5 rač. v omrežju, domače omrežje
Kje se težava pojavlja: V vseh zgoraj naštetih primerih (Sinhro nisem preizkusil)
Antivirus: Bit Defender 2008
Sem preizkusil na 3 računalnikih. Iz mojega omrežja (klasično) in iz omrežja mojega prijatelja (optika).
Na vseh računalnikih: enaki problemi.

Matiya
23.01.2009, 13:48
Hvala za podatke.

Prosim, da mi pošlješ uporabniško ime od SiOL PlaCa na ZS.

Poskusiš lahko še s Sinhrom. V primeru, da se tam pojavi enaka težava pritisni CTRL+SHIFT+F8 in klikni na "send log" oz. "pošlji zapise", da dobimo več podatkov.

Matiya
23.01.2009, 14:34
Še nekaj vprašanj:
Ali se to dogaja samo pri velikih datotekah (omenjena je bila datoteka cca. 200 MB) ali pri vseh, torej tudi manjših?
Kateri spletni brskalnik uporabljaš?
Si pri kolegu testiral zadevo pred ali po novem letu?
Težava omenjena v drugem delu je še vedno prisotna (in na spletu in pri Disku)?

Gregor K.
23.01.2009, 14:46
Še nekaj vprašanj:

Ali se to dogaja samo pri velikih datotekah (omenjena je bila datoteka cca. 200 MB) ali pri vseh, torej tudi manjših? Pri vseh datotekah. Razlika je le v tem, da se manjša datoteka potem prikaže na Placu.

Kateri spletni brskalnik uporabljaš? Firefox verzija: 3

Si pri kolegu testiral zadevo pred ali po novem letu? Pred novim letom

Težava omenjena v drugem delu je še vedno prisotna (in na spletu in pri Disku)? Da

Odgovori so v poševnem tisku

Matiya
26.01.2009, 10:43
Zdravo.

Naredili smo nekaj testiranj tvojega uporabniškega računa. Zaznana ni bila nobena napaka.

Na ZS sem ti poslal podatke testnega SiOL PlaC računa. Poskusi še s tem računom in javi ali se pojavljajo identične napake.

Hkrati bi svetoval, da ponovno preveriš delovanje svojega računa na nekem drugem računalniku in na nekem drugem omrežju.

Glede na rezultate testiranja, si težko predstavljam, da bi bila napaka kje drugje kot na omrežju ali na računalniku.

Gregor K.
26.01.2009, 13:04
Manjše datoteke, iz domačega omrežja, lahko pošiljam na oba računa (do 10 Mb), težave imam le z velikimi datotekami (video, 700 Mb), ki se na Placu ne prikažejo.
-----------------
Poizkusil bom še pri kolegu.

L.p.

Gregor K.
28.01.2009, 19:49
Sedaj mi vse dela razen "druga" težava.
Na obeh računalnikih (mojem in od mojega kolega) se pojavlja "druga" težava.

-----------------------------------------------
Ko je ene težave konec, se pojavi druga.

Matiya
29.01.2009, 07:01
Na obeh računih? Tudi na testnem?

Pri vseh datotekah (glede na velikost)?

Gregor K.
29.01.2009, 16:16
Da, na obeh računih, toda le velike datoteke.

Matiya
30.01.2009, 07:36
Testiral sem več različnih računov z datoteko velikosti 250 MB. Takoj po tem, ko je bila datoteka naložena se je tudi prikazala. Velja tako za spletno verzijo kot PlaC Disk.

Ali slučajno uporabljaš proxye?

Gregor K.
30.01.2009, 20:57
Ne - da bi vedel.

Gregor K.
30.01.2009, 21:27
Sedaj pa mi na Placu javi:

http://www.shrani.si/t/3s/LP/44xzuaTq/siol-plac.jpg (http://www.shrani.si/?3s/LP/44xzuaTq/siol-plac.jpg)

_______________

Vedno nove težave...:(

Sawyer
01.02.2009, 15:24
Ni mogoče preveriti vaših podatkov za dostop do interneta. To pomeni, da se ob registraciji SiOL PlaC računa uporabniško ime (za dostop do interneta) ni povezalo z SiOL PlaC računom.

Matiya
02.02.2009, 07:14
Tole je iz FAQ-ja:

Ko se želim vpisati v program PlaC Sinhro ali PlaC Disk, mi javi napako: napačno uporabniško ime ali geslo. Kaj je narobe?

Zelo verjetno vpisujete napačno geslo, ki ni enako kot za vpis na SIOL PlaC. Geslo, ki ga potrebujete, ste ob registraciji na SiOL PlaC dobili na vaš elektronski naslov s strani info@siol.net.

Geslo za Sinho in Disk najdeš tudi na servisnih straneh. Uporabniško ime pa je enako kot na spletnem PlaCu.

Sawyer
02.02.2009, 08:44
Meni web vmesnik ne deluje ne sinhro.

http://www.shrani.si/t/2V/13/JlURPTV/capture.jpg (http://www.shrani.si/?2V/13/JlURPTV/capture.jpg)

Odkar sem toti skupni racun naredo je vse v riti.

Matiya
02.02.2009, 09:03
Dej mi javi uporabniško ime za SiOL PlaC na ZS.

Bomo uredili.

Sawyer
02.02.2009, 09:31
sem ze.

pteichme
05.03.2009, 09:05
Že nekaj časa imam težavo s siol placom. Ne morem se več prijaviti, odgovarja, da je težava s strežnikom oz. nepravilno uporabniško ime in geslo (čeprav vem, da to ni mogoče). Tudi na osnovnem prikazu SIOL-a, kjer so gumbi za ... in orodja, je Siol plac obarvan z rdečo. Kaj storiti?

Matiya
05.03.2009, 09:20
Tudi na osnovnem prikazu SIOL-a, kjer so gumbi za ... in orodja, je Siol plac obarvan z rdečo. Kaj storiti?
Tole je namerno, da je bolj izpostavljeno :)

Upor. ime in geslo ti zavrača pri spletni prijavi ali pri klientih na računalniku (PlaC Sinhro, PlaC disk)?

pteichme
05.03.2009, 10:37
v obeh primerih in povsod. Pravzaprav v vseh treh primerih oz. na vseh treh mestih. Se razumemo? Lahko pošljem print screen?

pteichme
05.03.2009, 11:03
Izbrisano (zasebni podatki)

---
Matiya

Matiya
05.03.2009, 11:04
Pejmo po vrsti.

Če greš na servisne strani imaš pod spletne storitve/SiOL plac napisano up. ime in geslo samo za dostop do PlaC Sinhro in PlaC Disk. Preveri ali deluje, če ju vpišeš v klienta.

Za spletni SiOL PlaC je potrebna prijava v Moj SiOL. Uporabniško ime je enako, geslo pa ni enako kot za Sinhro Disk.

Poskusi se prijaviti preko tega linka: https://prijava.siol.net/default.aspx?redirect_url=1 in povej ali ti je uspelo. Če ti uspe, potem klikni na SiOL PlaC, ki ga najdeš med orodji ali pa na vrhu siol.net strani.

...in poročaj kaj bo

EDIT: Poskusi še s Firefoxom namesto Internet Explorerja.

pteichme
05.03.2009, 12:14
Ja, očitno ima težave internet explorer, z Fierofoxom sem se brez težav vpisal. Hvala. Zakaj pa Internet explorer tela težave? A se da tudi tukaj kaj popraviti?

Matiya
05.03.2009, 12:31
Bom preveril. Moralo bi delati tudi v IE.

Povezavo do slik, ki si jih tukaj objavil sem shranil in ti jih izbrisal, ker vsebujejo nekatere zasebne podatke.

manc
15.03.2009, 20:43
Pozdrav.
Sinhro mi ne deluje več. " med kopiranjem je prišlo do napake".
ImamXP home in uporabljam njegov zid ( je tako že delovalo) in BitDefender internet security 2009.
Kakšne težave so to lahko. Preveril user in pass. Plac deluje bp.

manc
15.03.2009, 21:00
Uff: Šumniki v priljubljenih so bili težava...

jeryslo
30.05.2009, 17:52
Zdravo!

Že dolgo časa nisem uporabljal Siol Placa, danes pa sem naložil datoteko preko Plac Sinhro in je vse delovalo, datoteka se je naložila na strežnik, toda če grem potem na siol in potem na siol plac, mi napiše:

Ni mogoče preveriti vaših podatkov za dostop do interneta. To pomeni, da se ob registraciji SiOL PlaC računa uporabniško ime (za dostop do interneta) ni povezalo z SiOL PlaC računom.

Any ideas?

Matiya
01.06.2009, 06:48
V Moj SiOL se lahko prijaviš normalno?

liverpool_9
16.07.2009, 08:20
Prosil bi za pomoč.Ne morem se prijaviti v siol plac.Naj verjetneje-skoraj sigurno je problem v tem, ker sem se registriral z mailom(narobnim-takim k ne obstaja-in takega mam zapisanega v svojih servisnih straneh) moj pravi mail pa je drugačen-zmotil sm se v vrstnem redu imena in priimka v mailu...se da to kako odpravit...:dontknow:
bi prosil za pomoč.
hvala že v naprej

Matiya
16.07.2009, 10:12
Urejeno.

Poskusi še enkrat.

sergejk
16.02.2010, 08:41
vse super in vse 5 ... ampak da podpore za x64 OS ni ... zdaj v tem času, ko že ptički na vejah pojejo o 64 bitni tehonologiji .... to ni res ... proaktivnost pa taka ...

Sawyer
16.02.2010, 09:02
Mah ce niso sposobni isntallera spisat da obide version check kot sinhro zmore. jaz bom tak odpovedo siol plac ker mi je neuporaben ce nima diska za 64bit. Reje par kanalov vec za to ceno. Samo backup slik se mroam anret pa bo.

jeryslo
13.08.2010, 18:28
V Moj SiOL se lahko prijaviš normalno?

Ja v Moj Siol se lahko prijavim normalno, poskusil sem celo nastaviti enako geslo za moj siol, kot ga imam za servisne strani, vendar seveda to nima učinka. Lahko, da ga moti to da nimam enake e-pošte za račun na servisnih straneh, kot imam za Siol Plac?

080 Tehnična pomoč
13.08.2010, 19:16
Ja v Moj Siol se lahko prijavim normalno, poskusil sem celo nastaviti enako geslo za moj siol, kot ga imam za servisne strani, vendar seveda to nima učinka. Lahko, da ga moti to da nimam enake e-pošte za račun na servisnih straneh, kot imam za Siol Plac?

Posredujte uporabniško ime na ZS, da preverimo.

jeryslo
18.08.2010, 09:19
ZS s podatki sem poslal že pred 5 dnevi, je kaj narobe?

Matiya
19.08.2010, 14:05
Ja v Moj Siol se lahko prijavim normalno, poskusil sem celo nastaviti enako geslo za moj siol, kot ga imam za servisne strani, vendar seveda to nima učinka. Lahko, da ga moti to da nimam enake e-pošte za račun na servisnih straneh, kot imam za Siol Plac?

Ok. V MojSiOL se nomralno prijaviš. Potem klikneš link za SiOL PlaC oziroma vpišeš plac.siol.net in se zgodi kaj?

Če ne deluje, mora izpisati neko napako. Lahko preveriš?

jeryslo
19.08.2010, 19:30
Napiše:

Ni mogoče preveriti vaših podatkov za dostop do interneta. To pomeni, da se ob registraciji SiOL PlaC računa uporabniško ime (za dostop do interneta) ni povezalo z SiOL PlaC računom.

Matiya
20.08.2010, 05:53
Hvala.

Javi tole napako agantom na ZS skupaj z uporabniškim imenom. Če se ti mudi pa lahko tudi meni.

Bomo uredili.

jeryslo
20.08.2010, 09:54
Sem javil tehnični pomoči in tudi že dobil odgovor, da bom obveščen, ko bo problem rešen. Hvala!

LP, Jernej