Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : DNS servero ma prosperotu?


Sawyer
17.08.2008, 09:19
Kaj na tem prosperotu se dajo DNS serveri stelati? Nebom zaj prklo prevec v nastavitvah ker sem na remote desktopu in se nocem ven zaklenit. Samo informativno me zanima ce ja in kje.
Pa zakaj imam DNS2 server kot primarni, DNS1 pa kot sekundarni? Je to avtomatsko vse? Ker na DSL modemu sem vcaish tudi arnes DNS mel fstavlene. DNS1 kateri mi je backup je pa tudi hitrejsi od DNS2.

edit:
Mah v napacno forum sekcijo postal :S

Sawyer
19.08.2008, 00:09
A ga nema? oz ga lahko mogoce sam v mrezno vpisem pa bo vmesnik prevzel nastavitev ali negre spreminjat sploh?

080 Urban
19.08.2008, 07:43
V Prosperotu ne moreš nič posebnega nastavljati. Predlagam uporabo samostojnega routerja če rabiš to spreminjati.

lp

Boter
20.08.2008, 19:28
@Sawyer: če nardiš pppoe povezavo direkt na modemu gre, drugače pa kot ti je rekel urban - ruter!