Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : last minute agencije?


mao
18.08.2008, 09:05
Zdravo,
zanimajo me vaše izkušnje z last minute agencijami, predvsem z www.zadnjaminuta.com
imajo ponudbe, kjer plačaš 100% avans, lokacijo, nastanitev itd. pa izveš "na licu mesta", pa to meni ni kaj preveč všeč, ker ne zaupam agencijam in mam občutek da te potem ko prispeš tja vtaknejo v neko luknjo?.....kakšne so izkušnje? prosim za nasvetee....:dontknow:

CaMu
18.08.2008, 09:42
Cao!
Izkušnje s tem nimam, vendar sem tudi jaz premišljevala o tej varianti. Vendar po vseh pregledih na internetu sem se odločila, da rajši tega ne vzamem. Kajti to ti je ubistvu sreča, kjer pač pristaneš. Lahko si zadovoljen al pa ne. Kakor sem brala, jih ima dosti slabe izkušnje s tem. Tako da, moje mnenje je, da je boljše plačati več pa maš mir, sej veš mal denarja mal muske.

kauselot
11.10.2009, 15:35
Če je agencija zaupanja vredna se načeloma ni česa za bati - v vsaki taki ponudbi mora biti jasno navedeno kakšne storitve bo kupec dobil - če plačaš 4 zvezdice te potem ne morejo vtakniti v neko luknjo. Še posebej na internetu je dobro preveriti kdo sotji za kakno spletno stranjo.

potovalka
20.10.2009, 20:17
Imam premalo denarja, da bi za par evrov si pokvarila dopust.

Saj namestitev je res lahko * ustrezna, samo kaj mi pomaga če je na nekem zelo prometnem delu jaz pa tega ne želim - ali pa v neki osami, da rabiš pol dneva do civilizacije. Zdaj karikiram.

Želim samo povedati, da ko načrtujem dopust ali potovanje točno vem kam potijem in kaj želim.