Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : SiOL Telefonija


ReneSenka
25.08.2008, 18:33
Dober dan!

Od 5.8.2008 smo novi narocniki siola trio. Narocili smo siol telefonija osnovni in me zanima ce bo po novem se vedno 120 minut brezplacno ali bo neomejeno.

Najlepse hvala ze vnaprej in LP

binca
27.08.2008, 21:51
Ostane vam osnovna telefonija, lahko pa greš na moj.siol.net in tam spremeniš na neomejeno telefonijo, cena ostane ista - do konec oktobra 2009, potem je ponovno treba naredit prehod na osnovno telefonijo, če ne, se začne zaračunavati +7€ za neomejeno.

lacky
15.11.2008, 15:21
Zivjo,

mene pa zanima kako je s temi brezplačnimi 120-imi minutami v telekomovo omrežje pri trio omejeni... Ker mi na servisnih straneh namreč piše pri odhodnih klicih stroške porabe, ampak je dolžina vseh klicev le 32 minut.

rock
15.11.2008, 15:38
Na računu obračunajo popust.

lacky
15.11.2008, 15:44
Hvala,

LP

mafko
12.01.2009, 22:07
Zanima me kako lahko vem, kdaj ne kličem na telekomovo omrežje oz. katerega ponudnika kličem. Ker danes ko sem bolj podrobno pogledal položnico sem videl XY različnih ponudnikov telefonije vsi pa se skrivajo pod številko 01/7654321, in medtem ko misliš da imaš zastonj pogovore, ti le ti zahrbtno nabijajo račun. Saj 01,02,03,... je konec koncev številka od telekoma. :(

P.s.: Da bi brskal po servisnih straneh in razčlenjeval tiste "čudne" številke na začetku in zelene XXX na koncu številke se mi pa tudi ne da.:nonono:

080 Urban
12.01.2009, 22:56
Na servisnih straneh (http://servis.siol.net/) si lahko vklopiš najavke o prenešenih številkah. Tako ti bo avtomatski odzivnik pred vsakim klicem povedal ali kličeš v drugo omrežje (Amis, T-2, itd.).

LP

mafko
13.01.2009, 09:39
:2thumbs:
Hvala urban:)

LP

janezpesec1
13.01.2009, 17:06
Lahko pa preveris tudi na http://www.npch.si/

Rudibr
13.01.2009, 20:34
Na servisnih straneh (http://servis.siol.net/) si lahko vklopiš najavke o prenešenih številkah. Tako ti bo avtomatski odzivnik pred vsakim klicem povedal ali kličeš v drugo omrežje (Amis, T-2, itd.).

LP
Vau, hvala tudi z moje strani. Te opcije pa doslej še opazil nisem.

FCB
18.01.2009, 13:56
kako dolgo traja, da te prestavjo na siol telefonijo?

Rudibr
18.01.2009, 17:58
kako dolgo traja, da te prestavjo na siol telefonijo?
Po pogodbi je rok največ 30 dni, v praksi pa to traja okrog 10 dni, ko vrneš podpisano izjavo o prenosu številke iz fiksne v IP telefonijo.

FCB
18.01.2009, 18:16
Po pogodbi je rok največ 30 dni, v praksi pa to traja okrog 10 dni, ko vrneš podpisano izjavo o prenosu številke iz fiksne v IP telefonijo.



aja, st bom jutr poslal tisti obrazec za prenos številke, kdaj lahko potem pričakujem odgovor oz. kako to poteka? Je potrebno za prenos številke kaj plačat?

DINAMIK
18.01.2009, 18:33
Hm...10dni..mmm,nevem,če imaš razvezan dostop se kar do 30dni povleče,mogoče malo prej.

FCB
18.01.2009, 18:52
mam razvezan dostop, ja

upam, da bo kmalu

Rudibr
19.01.2009, 21:35
aja, st bom jutr poslal tisti obrazec za prenos številke, kdaj lahko potem pričakujem odgovor oz. kako to poteka? Je potrebno za prenos številke kaj plačat?

Pokliči denimo 5 do 7 delovnih dni od oddaje obrazca na pošto za Novo Gorico na številko 080 8000 1 in prijazno povprašaj, če je že določen datum prenosa (oz. polno razvezanega dostopa) za tvojo številko. Meni so tako prijazno povedali za več mojih kolegov.

denver3
26.01.2009, 20:03
zdravo

zanima me tarifa klicev iz siol telefonije na druga omrežja. sem na optiki in imam 120 min brezplačno na telekom številke, kakšne so pa tarife na druga omrežja??

080 Tehnična pomoč
27.01.2009, 06:14
http://www.siol.net/narocniski_center/ceniki.aspx

denver3
27.01.2009, 17:55
hvala

FCB
12.02.2009, 16:31
če naročiš siol tv ti sedanji komunikator ostane? govorim o sinope 568+ komunikatorju

Lp

080 Tehnična pomoč
13.02.2009, 08:38
Če si na ADSL (hitrost interneta 1/256, 2/384, 4/512, itd.), potem imaš modem sinope. Če si na VDSL (hitrost interneta 1/1, 5/2, itd.), potem imaš modem proteus. TV ne vpliva na to kateri modem imaš. Na ADSL, če nimaš telefonije, imaš lahko tudi modem ganymede.

FCB
13.02.2009, 15:00
Hvala za odgovor

Sedaj me pa zanima še nekaj glede cen klicev. Imam DUO osnovni in tam kjer lahko pogledaš vse klice in stroške klicev sem videl, da mi piše klic v omrežje TELEKOMA SLOVENIJE (operater) in zraven obračunana cena za klic!! Čisto spodaj pa še informativni strošek xxx.

Zanima me naslednje, baje da imam 120 min brezplačnih pogovorov v omrežje TELEKOMA SLOVENIJE in me zanima zakaj mi potem kaže na servisni strani strošek klica, če pa imam 120 min brezplačnih klicev v omenjeno omrežje?? Zastopu bi, da bi prekoraču to mejo 120 min in bi potem začelo obračunavati tudi klice v TELEKOMOVO omrežje ne pa že sedaj, ko imam samo 45 s klica v TELEKOMOVO OMREŽJE!!

Ali je ta cena samo informativne narave in, če ne bom prekoraču 120 min, se mi za 120 min ne bo štela cena?

Prosim za odgovor

Lp

rda
13.02.2009, 20:47
Če je to prva številka, potem imaš 120 minut brezplačno (in je informativne narave)

Če je druga (ali naslednja) številka, potem brezplačnih minut tam ni

lp

FCB
15.02.2009, 08:17
Če je to prva številka, potem imaš 120 minut brezplačno (in je informativne narave)

Če je druga (ali naslednja) številka, potem brezplačnih minut tam ni

lp

hvala

bqb
09.03.2009, 11:17
Pozdravljeni!
Zanima me sledeče:
Oktobra sem se prijavil na siol Trio in s tem na Siol Telefonijo, zdaj pa vidim da mi prihajajo položnice za navaden Telekom (položnica pride na mamo, ker je pač na njo Telefonski priključek) Pa nevem sploh če se upoštevajo tistih 120 min brezplačnih klicev? -Siol Trio (položnica pride pa name)

rambo013
09.03.2009, 17:58
Če nisi šel na razvezan dostop potem plačuješ siol trio in posebej telekomu za telefon.
Razvezan dostop pomeni, da odjaviš telekomu naročnino in plačuješ samo siol trio paket. Povprašaj kaj na info kako je s poznejšim odklopom telekom priključka, jaz sem ga ob prehodu na paket trio.
Brezplačnih 120 minut imaš na siol telefoniji in to samo za prvo številko v kolikor imaš dve; na drugi številki brezplačnih 120 minut ni.

rock
09.03.2009, 18:00
Pri nas ga telefonija zadnje dni precej konkretno svira! So še pri kom težave?