Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Antropozofija kot zabloda


DON KARLOS
12.09.2008, 15:07
Živjo,

bom malo pokomentiral antropotofsko filozofijo s pomočjo Primoža Trubarja.

Res je neuko in naivno to ljudstvo kranjsko. Vsaka babnica se spomne, da se ji je pokazalla Devica Marija ali pa kakšen angel, potem pa se ti ubogu, nevednu ljudstvu začne plaziti po kolenih po blatu in prosi za milost.

HA HA HA

Očitno se po 450 letih ni nič spremenilo. Vsak hudobnež se spomne, da govori z Jezusom
ali pa da so ga obiskali Marsovci, včasih obljublja velike spremembe pa začne to neuko ljudstvo slovensko vzklikati: Novi mesija, nov prerok in rešitelj človeštva! Zdraven pa se še neusmiljeno vlačijo pored to hudobo po tleh in se obnašajo slabše od naslabših vlačug.

ŽIVEL PRIMOŽ TRUBAR, PROSVETLITELJ MODRIH LJUDI. TVOJ NAUK NAM ŠE VEDNO SVETI IN NAS REŠUJE PRAZNIH VRAŽ.

Naj zbranemu ljudstvu povem, da gospoda predsednika Antropozofskega društva Slovenije gospoda Lea Trojarja poznam.

Naj g. Leo razloži če je tako bogat zakaj je njegova familija prejemala denarno pomoč, hkrati pa ste bili takrat lastniki tako velikih in dragih avtomobilov

Pa tudi mafijska posla mafijska posla gospoda lea Trojarja so vsem splošno znana.

Drugače sem tudi gospoda Lea Trojarja videl kako se na polna usta hvali kako veeelik in drag avto ima hkrati ponižuje ostale, ker da niso tako bogati kakor on.

Torej, če je gospod Leo Trojar nek nov predstavnik nekega novega boljšega sveta, potem rajši živim v starem.

Po pravici povedano se mi delovanje Antropozofskega društva g. Trojarja gnjusi saj ni ni čdrugega kot pobiranje denarja od naivnih ljudi.

IZIV ZA ANTROPOZOFE

Ker živimo v času kjer verske sekte pridno pobirajo denar naivcem, antropozove pozivam, da mi odgovorijo na sledeča vprašanja:

- Kdaj in kakšne bodo te spremembe človeštva, prosim da mi odgovorite zelo natančno. Naprimer povejte mi kakšno natančno prerokbo naprimer . januarja letos bo sneg, kar se lahko rzume kot natančna prerokba.

-Po pravici povedano vaši teoriji o izlivih kozmične energije prav nič ne verjamem pa bi rad zvedel kaj bolj konkretnega, da se bom lahko prisrčno smejal, ko se to zagotovo ne bo zgodilo, kakor vedno, ko pa prerokujejo zablojeni verski bumbarji.

(Želim natančne odgovore ne odgovore v stilu, ko bo bomo videli Satana goreti na grmadi in se bo zemlja sprdela, bomo vsi postali telepati. Ma moraš biti res jaka naivčina, da verjameš takim neumnostim.).

shem_me_zion
13.09.2008, 10:07
Trubar je bil izdajalec velikega znanja inu mistike tistega casa.

Ako bi ljudstvu pravica bila dana, do znanja ter mistike, nasa bi Cerkev vse nagradila. Ali pac, taksni sij tud moraju rodit.

Taku povjem narodu slovenskemu: brez Trubarja inu taksnih, nas duh dansdanas tak, ko je bil, tak nek, in taksnega, kot smo ga znali inu bres pojasnila inu bres umotvora inu bres biblie inu bres znanstva inu bres povedi, katere dusa ije bres poslanstva.

************
Koljara na dinarsko*****