Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Vpis svojih (namesto Siolovih) DNS v CPE in sprememba user/user


AlienRex
14.09.2008, 19:11
Zanima me, ce je mozno (kako?) vpisati svoje DNS streznike v CPE (Ganymode in Sinope)?
Vem, da se to da vpisati v racunalnik, samo potreboval bi nacin kako to naredim naenkrat za vse racunalnike.

Na Sinopeju sem opazil (predvidevam da ima Ganymode tudi) moznost spremeniti user/user za dostop do CPE. Ali Siol dopusca, da uporabnik spremeni te nastavitve? Predvidevam, da ja... vprasam za vsak slucaj.

Chefur
15.09.2008, 21:29
Dnsjev se žal na modemih ne da spreminjati, ker je dostop, ki ga podajajo verjetno omejeni. Geslo pa lahko brez težav spremeniš

MitjaP
17.09.2008, 12:32
Dnsjev se žal na modemih ne da spreminjati, ker je dostop, ki ga podajajo verjetno omejeni. Geslo pa lahko brez težav spremeniš

What he said :)