Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Proteus 932 in 3.port ne dela?


kebab
16.09.2008, 19:29
Pozdravljeni!

Danes okol 17.00 ure je modem doživel auto reset in ne vem zakaj. Od takrat naprej ne dela več eden od portov za TV (3. port). Kaj naj storim, trenutno ne morem gledati TV... Nobeden od 2 TV komunikatorjev ne deluje na 3. portu in oba delujeta na 4.
Na 192.168.1.1 prek tega računalnika ne morem dostopati, lahko pa prek drugih dveh... kako to?

EDIT: Do 192.168.1.1 lahko dostopam s ponovno povezavo. Ethernet 3 je nastavljen na video... dela pa nič ;\ To se redno dogaja :(

EDIT 2: Ponovno začelo delovati po 2.5h ...

Dunja
16.09.2008, 20:56
včasih pomaga če ta port nastaviš na nekaj drugega(če je bil trenutno nastavljen na video ga nastavi recimo na nothing) shrani nastavitve in ponovi vajo le da tokrat izbereš da bo port nastavljn na video.

zadeva je pomagala meni in mojemu proteusu ko mi nenadoma ni deloval port za internet.

zakaj je temu tako ne vem, ampak takle mamo :)

robida
01.10.2008, 10:07
Bom kar tukaj vprašal da ne odpiram nove teme.
Moj Proteus ima firmware verzijo :The firmware version number for Proteus932 is 5.0.29b1-3.15b1-1.66.31.
Ne vem če je to najnovejša verzija,ker se je nekaj pisalo da bo kmalu verzija 5.1 zato sprašujem,mislim pa da ni nujno potrebno obnovit,to pa zato ker mi normalno deluje.



Lp
robida

080 Urban
01.10.2008, 10:27
Zaenkrat ni druge verzije.

lp

Sawyer
01.10.2008, 12:59
kaj pa je prospero najnovesja?

080 Urban
01.10.2008, 13:22
To kar imaš na modemu.

lp

robida
01.10.2008, 18:58
Urban hvala za sporočilo.Sem bolj iz radovednosti vprašal kot pa da bi bilo potrebno nadgradit.Saj se tudi reče :never changes runing system ali ne diraj lava dok spava.



Lp
robida

lifestreamer
03.10.2008, 09:55
včasih pomaga če ta port nastaviš na nekaj drugega(če je bil trenutno nastavljen na video ga nastavi recimo na nothing) shrani nastavitve in ponovi vajo le da tokrat izbereš da bo port nastavljn na video.

zadeva je pomagala meni in mojemu proteusu ko mi nenadoma ni deloval port za internet.

zakaj je temu tako ne vem, ampak takle mamo :)

To je meni pomagalo pri staremu Sinope568+, le da je meni TV nehal delati ko sem sinope izklopil iz električnega omrežja zaradi grmenja. Po več kot 5tih klicih na 080 1000, sem bil cel vikend brez TV, nakar sem moral v ponedeljek prinesti amino na SIOL, kjer ga je vklopil in je normalno delal. (brezvezna 55 minutna vožnja mene in brata z vlakom, karte so bil okoli 15€)
Na koncu sem jaz sam pogruntal kaj je narobe (pri 15tih letih starosti sem popravil napako, ki mi je ni moglo 5 operaterjev na tehnični pomoči). Ker je takrat veliko grmelo sem to moral narediti približno 3x, ko pa je prišel delavec iz siola zamenjati sinope je vse delovalo normalno in je ob izklopu TV normalno deloval.

LP