Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Povezava


yuser33
26.09.2008, 16:31
Včeraj so nam iz Telekoma sporočili, da so naredili preklop...
Fiksna telefonija -> siol trio.

Danes sem se poskusil registrirati kot nov uporabnik pa ni šlo...
Vzrok je v tem, da se modem sinope ne poveže s centralo...
Lučka broadband samo utripa (izmenično počasi / hitro).
Napako sem prijavil, samo glede na odzive tega telekoma se bojim,
da bo to trajalo dolgo.

Ravno za današnji priklop sem prišel prej domov in glej ga zlomka...
Kot mnogi, sem tudi jaz začel dvomiti v kvaliteto storitev telekoma.
Zgleda da govorice res držijo.

Je mel kdo podobno težavo in koliko je čakal?

mravlja
26.09.2008, 21:30
koliko pa si oddaljen od centrale

yuser33
26.09.2008, 21:50
verjetno kake 2 km.
Verjetno pa to nima veze, ker ostali sosedje nimajo težav.