Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Bratje in sestre & Men on trees


PoisonIvy
06.10.2008, 08:28
Včeraj uspela pogledati oboje, Bratje in sestre znajo postati zanimivi, ker nastopa precej zanimivih likov (včeraj sicer še ni bilo bogve kaj, ampak obeta), Anne Heche v Men on trees pa me je narežala do solz, odlična res, itak mi je že od nekdaj všeč, tko da sem pričakovala da bo dobra, nisem pa pričakovala da bo serija tako zabavna. Da niti ne omenjam kako mi je všeč pokrajina (ne vem sicer če je res Aljaska, ampak kakorkoli, je čudovita). V glavnem, nikdar mi ne bo jasno, zakaj dajo takšnme nadaljevanke na spored ob nedeljah popoldne, med tednom pa ob večerih takšna suša.... :nonono: živel DVD snemalnik :approve:

če kdo rabi obnovo, naj se javi ;)

Kaja
06.10.2008, 09:57
Včeraj uspela pogledati oboje, Bratje in sestre znajo postati zanimivi, ker nastopa precej zanimivih likov (včeraj sicer še ni bilo bogve kaj, ampak obeta), Anne Heche v Men on trees pa me je narežala do solz, odlična res, itak mi je že od nekdaj všeč, tko da sem pričakovala da bo dobra, nisem pa pričakovala da bo serija tako zabavna. Da niti ne omenjam kako mi je všeč pokrajina (ne vem sicer če je res Aljaska, ampak kakorkoli, je čudovita). V glavnem, nikdar mi ne bo jasno, zakaj dajo takšnme nadaljevanke na spored ob nedeljah popoldne, med tednom pa ob večerih takšna suša.... :nonono: živel DVD snemalnik :approve:

če kdo rabi obnovo, naj se javi ;)

Evo, to je mene zmotilo....čas predvajanja je totalno mem..........in jaz sem obe zamudila:(

šnela
06.10.2008, 10:38
Jao, jaz sem imela včeraj najboljši namen gledati Bratove inu sestré, pa se ni izšlo. Ampak kolikor sem brala napovednik za tole serijo, zna res biti precej zanimiva. Sicer bi si lahko del dol potegnila, pa si ga iz principa ne bom, da bom lahko tukile prebrala obnovo :approve: Pretty please. Moški v drevesih me pa ne zanimajo, sem bolj za familijarne zadevščine :d

PoisonIvy
07.10.2008, 17:39
Obnova bradrsou&sistersou je sicer precej zahteven projekt, ker so nametali noter en kup ljudi, za katere ne vem čist točno kdo so in kako jim je ime.
Ampak bom probala :approve:

Prvi del se je vrtel okrog praznovanja maminega rojstnega dne - doma se je zbrala vsa družina, kar pomeni dve hčeri in cca trije bratje. Mama (Sally Field) in ata (Tom Skerrit) sta poročena že vrsto let, še vedno se imata neskončno rada in si ves čas izkazujeta nežnosti, kar je zelo boleče za njuno starejšo hčero, ki jo mož precej zanemarja in ignorira v postelji (mislim da mata dva otroka).

Mlajša hčerka (Ally McBeal) živi sicer v NY ampak prileti domov v LA na praznovanje in hrati na razgovor za službo na neki bolj lokalni TV postaji (sicer dela v NY na radiu). Je v političnih vodah, skrajna konzervativka (buuuuuuu) in je z mamo v zelo slabih odnosih - bojda zato ker je spodbujala najmlajšega brata da gre v Afganistan, sedaj je pa ves zadrogiran in ne more pozabit grozot vojne. Mama sicer to zanika, pravega razloga pa tudi ne pove. Ally ima nekega wannabe ljepotana za zaročenca, ki ji sledi v LA, vendar ji tam postavi ultimat - ali bosta v NY ali pa bo ona v LA brez njega. Zaenkrat kaže da bo obveljala druga varianta.

Potem je tu še en brat, ki ribari v toplih vodah, vendar družina na to gleda s precejšnjo mero razumevanja, in kolikor razumem še en brat ki je ne vem čist točno kaj in mislim da ima neko blond ženo (ki ne vem če je sploh kej odprla usta v prvem delu). Eden od teh bratov je Baltazar Ghetty in vem da to ni tist edini ta luškan (zadrogiranc), tko da Siene Miller uopšte ne razumem glede tega :veryevil:

Oče vodi družinsko podjetje, (nimam pojma s čim se ukvarjajo), v katerem dela tudi starejša hčerka in eden ali dva brata. Podjetje je v nekakšnih finančnih teževah, ker Stric Saul, un ta star iz Aliasa, nekaj slabo operira s financami in oba z Atatom otrokom precej stvari prikrivata, ampak starejša hčerka nekaj izvoha, ne vemo pa še kaj, ker dobi telefonski klic tik pred večerjo in zgrožena pride k mizi ravno ko mati s torto polno sveč prihaja v jedilnico.

Ata se medtem zunaj na vrtu pogovarja z vnukinjo, ko se nenadoma zagrabi za srce, zavpije na malo naj pokliče babico, in se zvrne v bazen. Ta mala zavrešči, torta pade na tla, vsi zdrvijo ven in poskakajo v bazen reševat Ateja, in s tem se zadeva tudi konča....

Zanimivo ampak malce zmedeno, ker ji je res cel kup.

Men on trees je pa bolj zabavna zadeva, o bejbi (odlična Anne Heche, res je svetska), ki je neka kvazi terapevtka, piše knjige in drži predavanja drugim bejbam ki ne morejo najti sanjskega moškega. Ona ima seveda vse poštimano v lajfu in je zaročena z zvestim, lepim in popolnim princem na belem konju. Ko na poti na Aljasko pomotoma vzame njegov lap top namesto svojega, na avionu ugotovi da je ta princ na belem konju pravzaprav kmet na oslu, ker jo po slikah sodeč, vara z njeno prijateljico.

Takoj ko pristane, ga skensla, gre v najbližji bar, se napije in potem drži predavanje osamljenim aljaškim dedcem, ki se potožijo da jih na 10 mačotov pride ena ženska in da delajo z njimi kar hočejo. Skratka, narobe svet, sploh za njo. Ko poskuša najti prevoz iz te peklenske dežele, ugotovi da je to praktično nemogoče, zato se nekako sprijazni s tem da bo nekaj časa ostala tam. Medtem ji v hotel dostavijo njeno poročno obleko ki jo zgrize rakun, ona pa jo potem dokrajči s tem da jo vrže v prepad.

Ko končno dobi možnost za odhod, se je že tako navezala na simpatične domačine, da se odloči da bo malce ostala in tam napisala novo knjigo. Spoprijatelji se z gostilničarjem (itak, ker ga non stop žinga pri njemu) in njegovo bivšo ženo, ki jo mika drugo meso, medtem ko njen bivši še vedno koprni po njej...... pa z receptorjem hotela v katerem živi (kasneje ji na Aljasko sledi njena zalezovalka in se malce zagleda v tega receptorja, on pa malce v njo)... potem je pa tu še en skravžlani veterinar na katerega že od začetka malce trza.... in ko se ji na sprehodu po zasneženi pokrajini vdre led pod nogami in pade v mrzlo vodo, jo kravželjček reši, noč prebijeta v njegovi koči, gola pod odejo (ampak se ni še nič zgodilo ker sta se samo grela), zjutraj pa jo dopelje nazaj v mesto in jo nauči šofirati.

To je to... po tejle obnovi ne izgleda bogvekaj ampak v resnici sem se pa fajn nasmejala, ker je prav srčkana zadeva, malo spominja na Severna obzorja, ampak ni toliko odštekana...

tko, zdaj grem pa počivat, tele obnove me prav zmatrajo :d

šnela
10.10.2008, 12:14
Oh, odlična obnova. Se mi zdi, kot da sem gledala :d (in tole sem dala vsem za prebrat, ki so jamral, da niso uspel videt prvega dela :shy:)

Jao, se že kar vidim, kako ne bom zdržala pred tv-jem. Jst imam najraje prve dele nadaljevank, ker pol je še eno samo jajcanje, jst pa ne maram kompliciranja. Ok, bom dala priložnost drugima deloma :p Mogoče pa še postanem odvisnica ...

PoisonIvy
10.10.2008, 19:33
:d:d:d:d join the club

Žvauca
14.10.2008, 13:00
So se mi že pocedile sline. Kdaj in kje so ta obetajoča čudesa na sporedu?

šnela
15.10.2008, 12:21
Žvauca, to je pa skrbno varovana državna skrivnost! Ampak ker si ravno ti, bomo to delili še s tabo :)

Prilepi se pred TV vsako nedeljo od 14.55 do 16.40 in glej, da bo program nastavljen na POP TV.

Meni Moški v krošnjah niso všeč. Brate pa sestre bom pa še pogledala :d

Žvauca
15.10.2008, 16:54
Hvala, hvala! :roze:

Zdaj vsaj vem, zakaj nimam pojma o tem. Nedelje pri nas običajno pač niso namenjene visenju doma. Snemati je pa pod nujno treba preobrazbo doma in sanjske hiše na TV 3, ki sta v tistem času. Slednjo celo za zbirko. Ne bom imela sreče.:(

Mogoče bom vseeno kakšno luknjo našla in 'na šverc' malo pogledala, bo treba strateško krivine premisliti. Tale pa Ivy res zna zakuriti človeka. :d

PoisonIvy
15.10.2008, 18:48
who, me? :angel::angel::angel::angel: