Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Kako do Siol tv plus ?


Denton
08.10.2008, 23:09
Pri siolu trio sem že sedaj približno mesec in še vedno ko se poskušam prijavit na siol tv plus (ko mi je na list napisal strokovnjak up.ime in geslo) še vedno ne dela tudi ko sem vas klical ste me napotili na servisne strani siola na katerih ne morem nič kje se registriram nevem...sprejet noce nic zadanega na tem papirju ki mi ga je izrocil strokovnjak......sedaj pa niti več ne morem izbrati navadnega vmesnika pa sem restartu modem in tet box za tv pa skos zahteva da vpisem up.ime in geslo

Kaj naj sotrim :dontknow: POMOČ !!!!!!!!!!

Dunja
08.10.2008, 23:17
kaj pa vam napiše na servisnih straneh v sklopu televizije?
v servisne strani se vpišete s podatki za dostop do interneta.

Denton
08.10.2008, 23:20
Pač vse kar je na strani je da se vpišeš ne morem se pa registrirat tako kot je po telefonu reku drugace pa mam dva ista up.imena le gesla sta drugacna

obadva sem poskusil ampak nic ne gre se vedno pise da je nepravilno uporabnisko ime / geslo ......

Aldebaran
08.10.2008, 23:28
malo prebrskaj po pod forumu : tehnična pomoč > Siol TV... obstaja že tema o tem in v njej tudi konkretna rešitev problema!!!

Denton
08.10.2008, 23:41
umm... oprostite ampak ne najdem nič kaj bi mi lahko pomagalo....:dontknow:

lahko mogoce dobim link ali kaksno drugo zadevo ki bi mi lahko pomagala ?

Ali mi lahko vi ustavrite nekako ta siol tv up.ime in geslo.....ker sem obupal....

Aldebaran
08.10.2008, 23:52
http://forumi.siol.net/showthread.php?t=33043
ewo sem našel temo o kateri sem zgoraj napisal
preberi moje odgovore v tej temi... mora delat brez problema!!!

robida
09.10.2008, 00:01
Pač vse kar je na strani je da se vpišeš ne morem se pa registrirat tako kot je po telefonu reku drugace pa mam dva ista up.imena le gesla sta drugacna

obadva sem poskusil ampak nic ne gre se vedno pise da je nepravilno uporabnisko ime / geslo ......

Denton,če misliš s tem da imaš dva ista up.imena,kot ime za dostop do interneta potem ne bo šlo,ker je pač že zasedeno,izberi drugo ime za TV+,gesli sta lahko isti.Probaj mogoče bo šlo.


Lp
robida

Denton
09.10.2008, 00:02
Hmm... kakor vidim moram prvo priti v servisne strani ampak ravnokar vam pravim da je to problem da sploh ne morem se vpisat notr vse kar lahka nardim je gledam zacetno stran ko mi izpisuje da imam neveljano up.ime in geslo ??:dontknow:

edit: Kje ga lahko izberem ? ce to mi je tist ko je priklaplu napisu na list. siol tv plus up.ime in geslo pa še pol cist na vrhu paprija up.ime (ki je enako tv + imenu samo da je drugacno geslo) in email to je pa tut to

robida
09.10.2008, 00:12
V redu sem razumel,do servisne strani dostopaš z istim imenom in geslom ki jih uporabljaš za dostop do interneta.
Tu so navodila kako aktiviraš TV+ :

http://www.siol.net/pomoc/nastavitve/televizija/siol_televizija.aspx#plus

Upam da bo sedaj šlo če ne se pa oglasi.

P.S. Domnevam da so ti izklopili navaden vmesnik,vsaj tako je bilo objavljeno da bo na razpolago samo še TV+ in novi naročniki imajo že sedaj samo TV+.

Lp
robida

Denton
09.10.2008, 00:14
Huh....mogoce res tako nerazlocno pisem Sploh ne MOREM dospoat do Servisnih straneh pridem gor ampak ne morem notr ker ne gre ne morem niti priti v svoj racun..nič ker mi pravi da nimam pravilnega up.imena in gesla

robida
09.10.2008, 00:22
Ojej,ne vem zakaj ne gre,ker če ti internet normalno deluje,potem ne bi smel bit problem za servisno stran,ker se uporablja isto ime in geslo kot za dostop do interneta,preveri če si res za servisno stran vpisal isto ime in geslo kot za dostop do interneta.


Lp
robida

Denton
09.10.2008, 00:24
Mi lahko bilokdo prooosim pomaga ! ker to je za znoret ze teden sploh ne gledam televizije zaradi tega cudnega tv plusa pa na splosno tule je vse cudno z svojimi lastnimi podatki ki mi jih je monter napisu ne morem pridit nikamor pol vsaj prosim da mi kaksen agent na tej strani prosim to aktivira ker Še 1x ponavljam NE MOREM DOSTOPAT Servisnih straneh (ker baje nimam pravega up.imena niti gesla....)

Dunja
09.10.2008, 00:36
denton. pokliči na 0801000 naj ti pomagajo.poprosi če lahko aktivirajo sioltv+ namesto tebe.pripravi samo serijsko številko tv komunikatorja