Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Prosim prijavite se / kako, ko pa stran ne deluje?!!?


mlaza13
22.10.2008, 13:51
Spoštovani,

kličem na nešteto številk, preusmerjajo ali pravijo naj se prijavim na strani https://moj.siol.net/Creawf2asp/pagespublic/WebFormPhoneNumber.aspx sem se registriral, ko vpišem upo. in geslo ter kliknem prijava, pa napaka strani:

The page cannot be found
The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

Želim zgolj naročiti dodatno storitev telefona sedaj imam duo paket vendar bi prešel na trio, televizijo in internet imam telefon bi pa sedaj dodal. Malenkost še manjka da znorim poleg siola.

1. ob predstavitvi na parkirišču sem šel samo po informacije kako dobiti dodatno storitev telefon, tam sem lahko kar podpisal pogodbo kjer je bilo vse izpolnjeno da se dodatna storitev pridobi, in gospa je še dodala na list da imam duo in želim trio, to je bilo dne 2.10 danes je 22.10.2008, in se ni zgodilo nič. Nato klicarim, dobim podatke da naj se prijavim na stran in tam naročim, kako???, ko pa stran ne deluje ?!?! Sem probal tudi na drugih brskalnikih ter tudi računalnikih in ne deluje.

Počasi me mineva do siola, razmišljam že tudi o konkurenci, ali se tako dobiva nove uzporabnike oz. se tako dela že z obstoječimi? :censored:

080 Tehnična pomoč
22.10.2008, 16:11
Meni dela normalno, brskalnik firefox 2.0 in IE 6.0.