Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Sinhro


sportlife
01.11.2008, 09:56
Zdravo!

A mi lahko prosim kdo pove,kaj moram vpisati v Siol plac sinhro pod: nastavitve-omrežje-naslov ?vrata ?prijava in geslo ?
Oz.,kje lahko najdem te podatke ??
Namreč,avtomatsko kopiranje datotek ne funkcionira.Pojavi se opozorilo,da je med kopiranjem prišlo do napake,oz.,da se program ne more povezati s strežnikom.

Hvala!

Matiya
03.11.2008, 07:48
Zdravo.

Kot prvo ti predlagam, da še enkrat preveriš up.ime in geslo. Oboje najdeš na servisnih straneh (https://servis.siol.net). Geslo je drugačno kot za spletni SIiOL PlaC.

Če to ne pomaga pa opiši kako si povezan na internet (službeno/domače omrežje, router,...?), imaš kakšen programski firewall, kateri anti-virusni program uporabljaš ipd.

sportlife
03.11.2008, 18:42
Še enkrat sem preveril userja in geslo iz servisnih strani.
Uporabljam zadevo doma,direktno iz synopa,brez dodatnega routarja.
Uporabljam BitDefender Antivirus Plus v10,v katerem sem dovolil povezovanje placa na internet...Drugega pa nimam,razen,če je mogoče kaj v XP-jevi zaščiti?

Matiya
04.11.2008, 07:06
Ok.

Napake se pojavi med kopiranjem ali sploh ne začne kopirati datotek?

Če se pojavi med kopiranjem - kako velike datoteke poskušaš kopirati? Lahko poskusiš z različnimi velikostmi (najprej nekaj MB, potem cca. 50 MB itd.).

EDIT: Kaj pa spletni SiOL PlaC? Ti deluje brez problemov?

sportlife
06.11.2008, 18:24
PLAC deluje brez problemov.
Neglede na kapaciteto podatkov je zadeva enaka.Najprej se pojavi okence:začetek kopiranja,naslednjo sekundo pa že:med kopiranjem je prišlo do napake.
Isto je,če onemogočim bit defender.

Matiya
11.11.2008, 07:23
Se pardoniram za pozen odgovor.

Lahko poskusiš še izklopiti Windows firewall.

Imaš možnost poskusiti še s kakšnim drugim računalnikom? Glede na do sedaj napisano, mislim, da drugje skoraj ne more biti problem.

Vanilla Sky
23.05.2009, 11:21
Pozdravljeni! Jaz imam isti problem kot sportlife. Probal sem izključiti tako požarni zid kot antivirus pa še vedno ne gre. Moram pa povedati da imam naloženo 64 bit. verzijo Viste, ker če sem prav bral obstaja neka težava glede kompatibilnosti z 64 bit. sistemom. Vsaka pomoč bi bila dobrodošla, saj bi mi delujoči program zelo olajšal delo. Hvala.

Matiya
25.05.2009, 07:20
Kompatibilnost z Visto ni najboljša. Bo urejeno z naslednjo konkretno prenovo storitve. To pa ne pomeni, da v Visti ne deluje.

Imaš pa težave s Disk ali Sinhro aplikacijo?

Si na servisnih preveril geslo...se razlikuje od gesla za spletni dostop.

jaznanetu
27.05.2009, 12:15
Kompatibilnost z Visto ni najboljša. Bo urejeno z naslednjo konkretno prenovo storitve. To pa ne pomeni, da v Visti ne deluje.

Imaš pa težave s Disk ali Sinhro aplikacijo?

Si na servisnih preveril geslo...se razlikuje od gesla za spletni dostop.

Kdaj pa na visti kj bolš deluje:rolling:

Vem, da je spam

Vanilla Sky
28.05.2009, 12:56
Imam težave s Sinhro in sem preveril geslo, ter vpisal onega, ki se nahaja v servisnih straneh! Kakšen drug predlog?

Matiya
28.05.2009, 12:59
Mi lahko pošlješ uporabniško ime za SiOL PlaC na zasebno, prosim.