Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Aktivacija telefona na modemu sinope 568+


advokat
07.11.2008, 16:50
Spoštovani!
Zamenjali so mi modem sagem za sinope 568+, vendar telefon (paket duo) ne dela.
Zanima me, če ga lahko sam aktiviram?
Hvala za odgovor.

artagnan
07.11.2008, 17:45
Telefonije sam ne mores "aktivirati" na modemu.

To ti lahko naredijo na stevilki 080 1000/1, ali pa kaksen 080* agent na forumu.

advokat
07.11.2008, 17:50
Hvala za odgovor...sem danes že parkrat klical pa je gneča...
drugače pa mislim da bi šlo tam kjer spreminjaš nastavitve portov

artagnan
07.11.2008, 17:55
Če telefonska številka ni "registrirana" na modem, ti ne pomaga nobena nastavitev oz. nastavljanje na modemovem WEB vmesniku..

Lahko pa vseeno poskušaš :)

advokat
07.11.2008, 17:57
Dobra fora:) Torej klicat...pa že dvem agentom sem poslal ZS pa ni nič iz tega.
lp

DANNI66
07.11.2008, 18:15
a ve kater agent je dezuren ker mam resne probleme s tem siolom nic ni tako kot obljubljajo

advokat
07.11.2008, 18:37
Mislim da je tam spodaj pod forumom označeno kdo je aktiven.